canım afiyet olsun. saçlarına ne bakımı yaptırdın . yeni boyatmıştın diye hatırlıyorumbenim kızda karne almaya gitti o gitmişken bende kuaföre attım kendimi saçıma bakım yaptırdım geldim
sabah nesfit yedim kuaförde sade kahve içtim
akşam ne yapıcağımı bilemedim aslında canım karışık kızartma istedi
birazdan limonlu soda içicem
reglin sonları bitmesini bekliyorum
aynen canim.bnde resmen biraz uyuyayim.dedim ruyamda paso yemek yedim su ictimöğlen arası biraz şekerleme yaptım .
ve kendimi sürekli yemek yerken gördüm .
rüyaydı galiba anlamadım . kendim düşünmüş olamam sanıyorum .
en son kiraz yerken uyandım .
Tebrik ederim canımfiliztoprak
başlangıç kilo= 75
g. hafta=69.4
bu hafta= 69
fark= 400 gr
haftalık yüzde= %0 576
hedef= 63
bu hafta vermişim az da olsa gitmiş
Biliyorum canım benim daha diş tedavim devam ediyor malesef 4 dişim delindi kanal tedavi yapıldı ağrılarım var istesemde yiyemiyorumaz yediğin için meto yakmıyordur canım şaşırtman lazım arada
Haklısınız canım ama tedavim hâlâ devam ediyor çok ağrım var istesemde yiyemiyorumOzlemcim bi ara gecn ramazandi sanirim ben hicbjsey yemiodum yine de ayniydim filizin dedigo gbi meto yavaslamistir biseyler yemeye bak cnm
Kızların da dediği gibi az yediğim için meto durdu sanırım. Çorba harici hiçbirşey yiyemedim 1 haftadırcanım sen bir ara yine takılı kalmistin ama sonra vermiştim ne güzel sence neden kaynaklanıyor olabilir
haha. noluyorsa bugün bize.aynen canim.bnde resmen biraz uyuyayim.dedim ruyamda paso yemek yedim su ictim
canım benim .Haklısınız canım ama tedavim hâlâ devam ediyor çok ağrım var istesemde yiyemiyorum
Ama normalde çok hareketliyimdir ve her gün yürüyüş yapmaya çalışıyordum su 20 gündür ağrılar yüzünden hep yatıştaydım annemde gelmişti herseyle o ilgileniyordu bana hareketsizlik yaramıyor. Bir kez daha anlamış oldum yürüyüş yapmadan asla veremiyorum aç kalsam dahi. Bu hafta biraz daha toparlanmaya çalışcam.sadece çorba içmene rağmen neden kilo gitmedi onu da anlamış değilim aslındaTriplimelek Megi cım . yani bi şey yiyememişsin .
tarhana çorbası bi tek çok besleyiidir bilirim .
onun kilo aldırma gibi bi özelliği de var .
ellerine saglik canimm ficans ne zamandir yok bnde m ediorum ins kotu bisey yoktur seyla da anca gelir sanirsamKızlarSeylanin Gunlugu ve ficans ı bekledim bu zamana kadar gelmeyince yaptım artık birazdan yemek yapıcam kilo verenleri tebrik ediyorum darısı herkesin başına :)
çok güzel görünüyor eline sağlık canımeşimde çok sever
özlenmez mi canım şükür kavuşturana regl bittimi başladınmı oruca
ben henüz başlayamadımkendimi boşlukta hissediyorum yaaa
Hahahah keşke şimdi bende uyusam ve kendimi vişne yerken görsem.öğlen arası biraz şekerleme yaptım .
ve kendimi sürekli yemek yerken gördüm .
rüyaydı galiba anlamadım . kendim düşünmüş olamam sanıyorum .
en son kiraz yerken uyandım .
Kilo alanlar arasında ben de varım ne yazıkki.KİLO VERENLER
1. Onclmelek 1.845
2. aaadddaaa 1.579
3. sersum. 0.841
4. mesmeser 0.740
5. filiztoprak 0.576
AYNI KALANLAR
Nslhn001
Ozlemm1990
Sabahvesen
KİLO ALANLAR
İzole
Kusura bakma canım ben oruçtan dolayı geç kalkıyorum birde saat farkı eklenince o yüzden zamanında gelemedim. Zaten bu hafta alanlar kısmındayım. Haftaya veririm inşallah.KızlarSeylanin Gunlugu ve ficans ı bekledim bu zamana kadar gelmeyince yaptım artık birazdan yemek yapıcam kilo verenleri tebrik ediyorum darısı herkesin başına :)
Kendi saçımın üstüne ombre yaptırmıştım üstler biraz koyuydu şampuan ve ilaçla kucanım afiyet olsun. saçlarına ne bakımı yaptırdın . yeni boyatmıştın diye hatırlıyorum
Sağol canımne çektin canım be inşallah biter biran önceTebrik ederim canım
Biliyorum canım benim daha diş tedavim devam ediyor malesef 4 dişim delindi kanal tedavi yapıldı ağrılarım var istesemde yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?