Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım afiyet olsun. saçlarına ne bakımı yaptırdın . yeni boyatmıştın diye hatırlıyorum

öğlen arası biraz şekerleme yaptım .
ve kendimi sürekli yemek yerken gördüm .
rüyaydı galiba anlamadım . kendim düşünmüş olamam sanıyorum .
en son kiraz yerken uyandım .
aynen canim.bnde resmen biraz uyuyayim.dedim ruyamda paso yemek yedim su ictim

filiztoprak
başlangıç kilo= 75
g. hafta=69.4
bu hafta= 69
fark= 400 gr
haftalık yüzde= %0 576
hedef= 63
bu hafta vermişim az da olsa gitmiş
Tebrik ederim canım

az yediğin için meto yakmıyordur canım şaşırtman lazım arada
Biliyorum canım benim daha diş tedavim devam ediyor malesef 4 dişim delindi kanal tedavi yapıldı ağrılarım var istesemde yiyemiyorum

canım sen bir ara yine takılı kalmistin ama sonra vermiştim ne güzel sence neden kaynaklanıyor olabilir
Kızların da dediği gibi az yediğim için meto durdu sanırım. Çorba harici hiçbirşey yiyemedim 1 haftadır son 2 tedavim kaldı 20 güne kurtulcam inşallah

aynen canim.bnde resmen biraz uyuyayim.dedim ruyamda paso yemek yedim su ictim
haha. noluyorsa bugün bize.

Haklısınız canım ama tedavim hâlâ devam ediyor çok ağrım var istesemde yiyemiyorum
canım benim .
tedavin biter de rahatlarsın inşallah
yani ben çok anmalam meto hızlandırma işlerinden .
arkadaşlar daha biliyorlar . biraz yemen lazım diyorlar .

Ama normalde çok hareketliyimdir ve her gün yürüyüş yapmaya çalışıyordum su 20 gündür ağrılar yüzünden hep yatıştaydım annemde gelmişti herseyle o ilgileniyordu bana hareketsizlik yaramıyor. Bir kez daha anlamış oldum yürüyüş yapmadan asla veremiyorum aç kalsam dahi. Bu hafta biraz daha toparlanmaya çalışcam.

Kızlar Seylanin Gunlugu ve ficans ı bekledim bu zamana kadar gelmeyince yaptım artık birazdan yemek yapıcam kilo verenleri tebrik ediyorum darısı herkesin başına :)
ellerine saglik canimm ficans ne zamandir yok bnde m ediorum ins kotu bisey yoktur seyla da anca gelir sanirsam

Rumuz:Seylanın günlüğü

Başlama tarihi: 15 ekim

Başlangıç kilom: 60.400

Geçen hafta: 51.400

Bu hafta : 52

Fark: + 600

Yüzde: +1.01

Anlaşılan regl olmak bana pek yaramamış.

Herkese hayırlı bereketli Cumalar olsun.

Sahurda daha önceden kullanmayıp biriktirdiğim yumurta beyazlarıyla az zeytinyağlı sebzeli omlet yaptım çayla yedim. Bildiğim kadarıyla kalorisi bayağı bir düşük.

İftar için sebzeli bulgur pilavı, salata, zeytinyağlı kuru fasulye ve Ramazan pidesi yapmayı planlıyorum.

çok güzel görünüyor eline sağlık canım eşimde çok sever

özlenmez mi canım şükür kavuşturana regl bittimi başladınmı oruca
ben henüz başlayamadımkendimi boşlukta hissediyorum yaaa

Başladım canım çok şükür. Hem oruç tutmamak, hem spor yapmamak hem de regl olmak pek yaramamış zaten kilo almışım.

öğlen arası biraz şekerleme yaptım .
ve kendimi sürekli yemek yerken gördüm .
rüyaydı galiba anlamadım . kendim düşünmüş olamam sanıyorum .
en son kiraz yerken uyandım .
Hahahah keşke şimdi bende uyusam ve kendimi vişne yerken görsem.
KİLO VERENLER
1. Onclmelek 1.845
2. aaadddaaa 1.579
3. sersum. 0.841
4. mesmeser 0.740
5. filiztoprak 0.576

AYNI KALANLAR

Nslhn001
Ozlemm1990
Sabahvesen

KİLO ALANLAR

İzole
Kilo alanlar arasında ben de varım ne yazıkki.

Kızlar Seylanin Gunlugu ve ficans ı bekledim bu zamana kadar gelmeyince yaptım artık birazdan yemek yapıcam kilo verenleri tebrik ediyorum darısı herkesin başına :)
Kusura bakma canım ben oruçtan dolayı geç kalkıyorum birde saat farkı eklenince o yüzden zamanında gelemedim. Zaten bu hafta alanlar kısmındayım. Haftaya veririm inşallah.

canım afiyet olsun. saçlarına ne bakımı yaptırdın . yeni boyatmıştın diye hatırlıyorum
Kendi saçımın üstüne ombre yaptırmıştım üstler biraz koyuydu şampuan ve ilaçla ku
Saçımın tonunu açtı bakım yaptı fazla uzun sürmedi zaten

Tebrik ederim canım

Biliyorum canım benim daha diş tedavim devam ediyor malesef 4 dişim delindi kanal tedavi yapıldı ağrılarım var istesemde yiyemiyorum
Sağol canımne çektin canım be inşallah biter biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…