Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...nöbet iyi geçti bitti çok şükür..kaldı son 1 nöbet o da hayırlısıyla biterse izin olacak çok şükür..
sabah kahvaltı yapmadım gelip direk duş alıp yattım ..12.30 gibi kalktım..tabii direk öğlen yemeğine giriştim
1. öğünüm (gıdaklamaya devam)

tavuk ızgara
cacık

kahvemin yanında 1 kavala kurabiyesi

hava halaa berbat...

Aksama peynirli kömbe var dünkü kısır var biraz yanına taze asma yapragi çay yaptım biraz gün yapar gibi oldu bu akşam dün dut suyu almıştım ondan icerim bir bardak da
canım afiyet olsun. peynirli kömbe nasıl bişey?

(ben yalnızca az şekerli tarçınlı olan kömbeyi yapmayı biliyorum)

slm kızlar anca girebildim internet geldi şimddilik
regl lekesinin bitmesini bekliyorum gerekirse sahur abdest alırım bakıcam işte
akşam sucuk yaptım pideyle yedik
ne yiyeceğimizi şaşırdık
sahur kahvaltı yappıyoruz genelde
benden böyle kızlar
iyi hafta sonları herkeze

günaydın kızlar..akşam yemeği midemi biraz zorladı sanırım hala fena hap içtim şimdi kahvaltı öncesi..
kahvaltıda ne yesem bilemiyorum..daha düşünmedeyim bakalım

Ay canım benim olurmu düşünmen yeter Cansın bir tanesin senin büyük desteğiyle diyettasim seviliyorsun :)

merhaba kızlar

öğlen

1 kase domatesli şehriye çorbası

şimdi

büyük bir fincan türk kahvesi

dün akşam düğünde kuru pasta dondurma ıce tea ve meyve vardı. benim sevdiğim adamın amcası yengesi ve kuzeni falan oturduk masada. babam falan da fanta almış çerez almış. ısrar ettiler istemiyorum dedim. 1 çatal dondurmadan aldım sadece 1 çtal da karpuz yedim.

Merhaba
Hafta sonu bitiyor
Bu akşam için mini pidecikler yaptım
Kaşar sucuk Mısır ıle
Artan hamurdan katmer gibi bi şey yapmayı ve pudra şekeri ile yemeyi yedirmeyi düşünüyorum
Az kuru fasulye pişirdim
Mercimek çorba yaptım
Dünden et suyuna pilav var
Bunlar bize bugün yeter
Yarına artan olursa iyi olur
İftara karpuz da keserim
Ben 53.9 U gördüm dün akşam.hayırlısı.yanlış mı acaba diye düşündüm

Aslında iftara doğru pişirecektim.ama çoçuklar bütün gün sokakta maç yapınca önceliğim onlar oldu.biz 3 saat sonra yeyeceğiz
Hamurunda ne var ?
1 adet yaş maya
100 gr tereyağı
yarım su bardağı sıvı yağ
2 bardak ılık su
Tuz ,az şeker
Yarım paket kabartma tozu
Aldığı kadar un .ben çok çok yumuşak yoğurdum
Yoğurdukça elime yapışmaktan vazgeçti

Bu hamuru ilk yoğurunca kıza küçük bir parça kızarttım .üstüne pudra şekeri serptim.kat kat ayrıldı pişerken ,çok çıtır oldu.içine koyduğum 100 gram tereyağı yüzünden böyle oldu sanırım.iftarı iple çekmekteyim

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
Dün iftarda menemen yedim,karpuz.1 bardak spangle
Eşim et suyuna pilav ,salata ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…