Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar kaç gündür koşturmaktan buraları ihmal ettim. Önceki gün migrenim tuttu zor bir gün geçirdim bütün gün yattım. Akşama kuru fasulye bulgur pilavı ve salata vardı. Sahurda kahvaltı yapıp ilaç aldım. Dün çok şükür başım falan ağrımadı. Sabahtan akşama kadar yemek yaptım eşimde evi temizledi. İftar da Doğum günü kutlamasıda çok güzel geçti. Ben hepsinden yemedim ama iftarda,
Tavuk ızgara
İnegöl köfte
Bonfile
Su böreği
Lahana sarması
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu ve yoğurtsuz Patlıcan ezme
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Sütlü kadayıf
Künefe
Sütlü irmik tatlısı
Yaş pasta
Vardı ben sadece salata su böreği, çorba ve sütlü kadayıf yedim. Sahurdada kalan su böreğinden yedim.

Seylacim visnenin kalorisi dusuk yiyebikirsin
Türkiye'de bol bol yemeyi planlıyorum canım. Burda vişne satılmıyor.
kilo alanlarda beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim
Rica ederim.

Bu donu dün kızıma diktim
Dün bi kaç saat dikişle uğraştım
Maşallah çok marifetlidin. Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bu arada minnoşun kollarından yediğimi ısırdığımı hayal ettim. Neyseki hayal etmek orucu bozmuyor

Bu akşam iftar için çiğ köfte yapmak istiyorum çok canım istedi. Birde dünden artan yemek ve tatlılar var. Canım çekerse biraz biraz yerim. Dün yaptığım Ramazan pidesi mükemmel olmuştu biraz kaldı ondanda yerim. Olmazsa 1 tane daha yaparım çünkü sahur İçin lazım olacak.

Bende sahura kalkmadim dun zaten hic ac degilim ama hava feci sicak burda kizlar yanio resmen tatili ozledim yaaaaa
o sıcaklar accuk da bize gelse
geçmiş olsun canım..migren fenaamaşallah döktürmüşsün iftarda..tekrar mutlu yıllar dilerim kuzulara..

selam kızlar...bugün eşim çok özlemiş kol böreği istedi kızım da çibörek..ikisine de yaptım..1 küçük çibörek 1 parça da börekten tattım..azcık da tiramisuyarın düzelticem durumu gene..ama evi bütün kokusu sardı gel de yemebu kadarla atlattım neyse ki..
asıl yemeğim de tavuk paneydi..yanında cacık

Bayadir hiç girmedi inşallah döner aramıza.
Safransari arkadaşımızda vardı o da hazırlanıyordu sınavlara umarım iyidir.
Canım ben önlisans mezunuyim. 2016 da girdim 84.2 aldım. 2014 te 87 puanım vardı ve atanamadim. Bundan da çok umutlu değilim ondan. İşletme mezunu oluyorum bu yaz lisans olarak. 2018 de artık hazirlanacagim sınava.

Kızlar uzun zamandır kk ya girmiyordum. Kendimi sosyal medyadan ve forumlardan uzak tutmak istedim biraz. Bağımlılık gibi yapmıştı. O yüzden aranızda yoktum.

Hayırlı ramazanlar diliyorum tüm arkadaşlara. Herkes iyidir umarım.

Artan kumaştan kızıma bluz
Canım hepsi çok.guzel ellerine sağlık. Hem çok.becerikli hem zevklisin
Canım çok.gecmis olsun özellikle.

Bir süredir Burda yoktum, gitmeden önce eşinle.tanisma hikayenin anlatma sözü almıştım senden. Paylaştım mı çok merak ediyorum. Bildirimlerine baktım baya birikmiş ama çok geçmişi göremedim.

Ellerine saglik canm baya bisey yaomissin istelik baya da zayiflamissin
oncelikle gecmis olsun canim dogum gunu iyi gecmis sevndim masallh bizim.topik ne becerikli boyle ya kendimi daha da gekistirmem.gerektihini farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…