- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 53
Hahaha kaçırmışsın evet bir ara yazmıştım eşimle nasıl tanıştığımı. Ama çok oldu hatırlamıyorum ne zamandı.Canım hepsi çok.guzel ellerine sağlık. Hem çok.becerikli hem zevklisin
Canım çok.gecmis olsun özellikle.
Bir süredir Burda yoktum, gitmeden önce eşinle.tanisma hikayenin anlatma sözü almıştım senden. Paylaştım mı çok merak ediyorum. Bildirimlerine baktım baya birikmiş ama çok geçmişi göremedim.
Büyük oğlana yatakta giymesi için şort
ısırmak oruç bozmaz canım . gel ısır yaramazın kollarını.Türkiye'de bol bol yemeyi planlıyorum canım. Burda vişne satılmıyor.
Rica ederim.
Maşallah çok marifetlidin. Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bu arada minnoşun kollarından yediğimi ısırdığımı hayal ettim. Neyseki hayal etmek orucu bozmuyor
ellerine sağlık canım .Bu akşam iftar için çiğ köfte yapmak istiyorum çok canım istedi. Birde dünden artan yemek ve tatlılar var. Canım çekerse biraz biraz yerim. Dün yaptığım Ramazan pidesi mükemmel olmuştu biraz kaldı ondanda yerim. Olmazsa 1 tane daha yaparım çünkü sahur İçin lazım olacak.
sağ ol canım@demirleke ellerine sağlık canım. maşallah çok hamaratsın :)
oy oy teşekkür ederim . nerelerdesin. bu arada ders mi çalıştın ne yaptın. açıköğretim sınavları oldu geçti. nasıl geçti sınavların. Allah atanmayı nasip etsin canım sana . inşallah.Canım hepsi çok.guzel ellerine sağlık. Hem çok.becerikli hem zevklisin
evet canım . cumartesi dikiş ile uğraştım. pazar hamur işi ve yemeklerle.Ellerine saglik canm baya bisey yaomissin istelik baya da zayiflamissin
oncelikle gecmis olsun canim dogum gunu iyi gecmis sevndim masallh bizim.topik ne becerikli boyle ya kendimi daha da gekistirmem.gerektihini farkettim
sağ o kuzum.maşaallah sana yaaa :)
amin canim sana da i sallhgünaydın hanımlar
çoook güzel bir hafta olsun. enerjimiz yüksek olsun. işlerimiz sakin olsun. ruhlarımız dingin olsun. bereketli sofralar kurulsun. bayrama gün sayılsın.
Canim bennim de midem yanio ustelik az yesem de yanio yiyip yatmakla mi baska biseyle i ilgli blmiorumGünaydın herkese...
Ramazanla aranız nasıl gidiyor.? ben bu aralar acıkmaya başladım gündüz nedense.. Bugünde midemde hafif yanma var.. neden oldu anlamadım. Akşama kadar sürmez umarım..
@demirleke diktiklerin çok hoş olmuş.. özellikle kumaş seçimlerin müthiş... Köpekli yastıklara bayıldım..
canım benim . çok marifetli sayılmam da . yapmaya çalışıyorum .yoksa dikişlerim falan ancak düzeldi. kursa falan gitmedim. o yüzden temiz iş yapmaya da ancak ancak başladım.@demirleke diktiklerin çok güzel olmuş eline sağlık canım marifetli hatun ne güzel:))
sağ ol canım. kumaştan anlarım biraz .Günaydın herkese...
Ramazanla aranız nasıl gidiyor.? ben bu aralar acıkmaya başladım gündüz nedense.. Bugünde midemde hafif yanma var.. neden oldu anlamadım. Akşama kadar sürmez umarım..
@demirleke diktiklerin çok hoş olmuş.. özellikle kumaş seçimlerin müthiş... Köpekli yastıklara bayıldım..
Artan kumaştan kızıma bluz
hepsi çok güzel ellerine sağlık..tontiş de tam ısırmalık ama seylanın dediği gibi..maşallahBüyük oğlana yatakta giymesi için şort
Hoşgeldin canım.Canım ben önlisans mezunuyim. 2016 da girdim 84.2 aldım. 2014 te 87 puanım vardı ve atanamadim. Bundan da çok umutlu değilim ondan. İşletme mezunu oluyorum bu yaz lisans olarak. 2018 de artık hazirlanacagim sınava.
Kızlar uzun zamandır kk ya girmiyordum. Kendimi sosyal medyadan ve forumlardan uzak tutmak istedim biraz. Bağımlılık gibi yapmıştı. O yüzden aranızda yoktum.
Hayırlı ramazanlar diliyorum tüm arkadaşlara. Herkes iyidir umarım.
yiyip yatmakla alakalı bi durum sanırım.. yediklerimiz mideye oturmadan direk yatış pozisyonuna geçiyoruz maalesef..sağ ol canım. kumaştan anlarım biraz .
köpekli olanı çok sevdik biz de. onları anneme yaptım. kedi köpek hastası kendisi
mide yanması bende sabah kalkınca oluyor . bi kaç saate geçiyor. sahur sonrası yatınca oluyor sanırım
ısırmak oruç bozmaz canım . gel ısır yaramazın kollarını.
ellerine sağlık canım .
sağ ol canım
oy oy teşekkür ederim . nerelerdesin. bu arada ders mi çalıştın ne yaptın. açıköğretim sınavları oldu geçti. nasıl geçti sınavların. Allah atanmayı nasip etsin canım sana . inşallah.
evet canım . cumartesi dikiş ile uğraştım. pazar hamur işi ve yemeklerle.
zayıfladım evet. baya baya eski formuma döndüm artık. şükür Allah a.
sağ o kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?