Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hahaha kaçırmışsın evet bir ara yazmıştım eşimle nasıl tanıştığımı. Ama çok oldu hatırlamıyorum ne zamandı.

ısırmak oruç bozmaz canım . gel ısır yaramazın kollarını.

ellerine sağlık canım .
@demirleke ellerine sağlık canım. maşallah çok hamaratsın :)
sağ ol canım
Canım hepsi çok.guzel ellerine sağlık. Hem çok.becerikli hem zevklisin
oy oy teşekkür ederim . nerelerdesin. bu arada ders mi çalıştın ne yaptın. açıköğretim sınavları oldu geçti. nasıl geçti sınavların. Allah atanmayı nasip etsin canım sana . inşallah.
Ellerine saglik canm baya bisey yaomissin istelik baya da zayiflamissin
oncelikle gecmis olsun canim dogum gunu iyi gecmis sevndim masallh bizim.topik ne becerikli boyle ya kendimi daha da gekistirmem.gerektihini farkettim
evet canım . cumartesi dikiş ile uğraştım. pazar hamur işi ve yemeklerle.
zayıfladım evet. baya baya eski formuma döndüm artık. şükür Allah a.

maşaallah sana yaaa :)
sağ o kuzum.

dün akşam iftarda.
yarım kase lokanta usulu mercimek çorba
yarım kase kurufasülye
dün pişirdiğim pideciklerden yarım yedim
2 hurma
1 çay kaşığı fıstık ezmesi.
bol bol çay

sahurda
2 yumurtalı mantarlı , lorlu omlet
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 küçük domates
küçük bir parça bazlama. 1 kibrit kutusu kadardı

bol su

ve namaz ve yatış.
sabah erkenden kalktım.
çocuklara pankek yaptım. 1 yumurta ile yaptım. bol sütlü. onları pişirdim çıktım.

akşama kurufasülye var. azıcık yiyince bitmeyecek sanıyorum. az pişirdim ama az yiyoruz . yani ramazanda ne yapsan kalıyor artık.
o yensin diye yanına salata yaparım diye düşünüyorum.
yoksa yeni yaptığım yemek de kalacak . kurufasülye de kalacak.
bu akşam kurufasülyeyi bitirebilmeyi umuyorum . eşimle birlikte.

geçenlerde ekşi maya yapmaya çalışmıştım olmadı.
onu döktüm . yeniden yaptım. bugün 2. günü . bu kez olacak diye umuyorum.

Günaydın herkese...
Ramazanla aranız nasıl gidiyor.? ben bu aralar acıkmaya başladım gündüz nedense.. Bugünde midemde hafif yanma var.. neden oldu anlamadım. Akşama kadar sürmez umarım..
@demirleke diktiklerin çok hoş olmuş.. özellikle kumaş seçimlerin müthiş... Köpekli yastıklara bayıldım..

Canim bennim de midem yanio ustelik az yesem de yanio yiyip yatmakla mi baska biseyle i ilgli blmiorum

@demirleke diktiklerin çok güzel olmuş eline sağlık canım marifetli hatun ne güzel:))
canım benim . çok marifetli sayılmam da . yapmaya çalışıyorum .yoksa dikişlerim falan ancak düzeldi. kursa falan gitmedim. o yüzden temiz iş yapmaya da ancak ancak başladım.
sağ ol canım. kumaştan anlarım biraz .
köpekli olanı çok sevdik biz de. onları anneme yaptım. kedi köpek hastası kendisi
mide yanması bende sabah kalkınca oluyor . bi kaç saate geçiyor. sahur sonrası yatınca oluyor sanırım

Artan kumaştan kızıma bluz

Büyük oğlana yatakta giymesi için şort
hepsi çok güzel ellerine sağlık..tontiş de tam ısırmalık ama seylanın dediği gibi..maşallah
Hoşgeldin canım..inşallah atanırsın canım..Allah yardımcın olsun..

yiyip yatmakla alakalı bi durum sanırım.. yediklerimiz mideye oturmadan direk yatış pozisyonuna geçiyoruz maalesef..
Neyse artık.. yapacak bişey yok. sabıra devam..

İnşallah canım

Açıköğretim sınavlarım oldu geçen dönem bir dersten kalmıştım. Temmuzda da onun tekrar tek ders sınavına girecek sonra mezun olacam inşallah.

KPSS ise henüz başlamadım erken diye.

İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…