canım kayalı hamudan yapılıyor iki kat arasına ic koyuluyor patatesli kiymali peynirlicanım afiyet olsun. peynirli kömbe nasıl bişey?
(ben yalnızca az şekerli tarçınlı olan kömbeyi yapmayı biliyorum)
İyiyim canım ne oldun il dışındaydım her zaman kilo alırım zayıflayıp dönmüş
bizde uzaktayiz bayramda ailemin yaninda olmayi cok istiorum ama esimin iznine bagli bakalim ne yapcaz ins alir haftaya yamerhaba kızlar nasılsınız :
dun calıstım ondan oncekı gun de gercekten hıc halım kalmamıstı gırebılmek ıcın cok ıs yaptık esım ıle bırlıkte çç cuma gununden berı evı degıstırıyoruz .. hala devam .. bu cuma yari yariya bitirmeyi planliyoruz ..
bu arada bayram temizlgini de cikardim aradnan :) bayram da bayram olsa .. hic ailemiz yok uc kisi yemege gidecegiz sonra yakin es akraba arayacagiz :) uzakta olunca malesef .. bayram gelmis neyime anam anam garibem ..
dun iftarda : tavuklu penne ve bol salata yedim .. makarna icin pismanlik duymuyorum ..ramazan oldugu icin .. biraz yiyrum artik ama ramazan sonrasi goreceksiniz ki cok istikrarli bir sekilde devam edecegim :)
spor : kizimla 1 saat yuruyus yaptik ..onu parka goturdum o da bana arkadaslik ediyor yol boyunca onceden kosuyordu simdi alistirdim elimi tutup geze geze yuruyor :)
sahur da yediklerime gelince : meyveli ayran ictim ve bir dilim kek yedim
ne guzel canim masallh gecen bnde son izmire gittigimde ilk kez zayiflamis donmustum ciddenİyiyim canım ne oldun il dışındaydım her zaman kilo alırım zayıflayıp dönmüş
ben iki gündür gelemiyorum yine fransız kaldım olaylara canım ne oldu bu OZET gecsenBugün hastaneden çıktım umursamadım pek boğazımdaki kisti. bir akrabamız ile konuşuyorum demiştim ya kızlar. çıktım çalıştığı yere gittim esprisine de mesaj attım x park cafe çok güzelmiş ya dedim. güzeldir evet ama ben yokum dedi . bende seni görmeye gelmiştim dedim. kuzenim hasta hastanede işlerim var yazamıyorum falan dedi. tamam neyse dedim. kalktık kardeşimle birşeyler içtikten sonra. ardından çıkarken onun biriminden birini gördük x bey burada mı diye sorduk evet dedi. allah allah dedim içimden kardeşim soyadını da söyledi xx i soruyoruz dedi. evet dedi karşımızdaki adam şu ilerideki kapıdan seslen çıkar kendisi dedi kardeşim gitti x abi merhaba diye tabi beyfendiye tokat gibi cevap oldu.
kırgınım kızgınım 5 kere buluşma teklifi eden adam neden değişti ki diyorum. şanssızlık sanırım benimkisi de.
canım hoşgeldin tekrar nasilsin gorusmeyeli sınavların nasıl geçti özledik muhabbetiniİnşallah canım
Açıköğretim sınavlarım oldu geçen dönem bir dersten kalmıştım. Temmuzda da onun tekrar tek ders sınavına girecek sonra mezun olacam inşallah.
KPSS ise henüz başlamadım erken diye.
İ
Bugün hastaneden çıktım umursamadım pek boğazımdaki kisti. bir akrabamız ile konuşuyorum demiştim ya kızlar. çıktım çalıştığı yere gittim esprisine de mesaj attım x park cafe çok güzelmiş ya dedim. güzeldir evet ama ben yokum dedi . bende seni görmeye gelmiştim dedim. kuzenim hasta hastanede işlerim var yazamıyorum falan dedi. tamam neyse dedim. kalktık kardeşimle birşeyler içtikten sonra. ardından çıkarken onun biriminden birini gördük x bey burada mı diye sorduk evet dedi. allah allah dedim içimden kardeşim soyadını da söyledi xx i soruyoruz dedi. evet dedi karşımızdaki adam şu ilerideki kapıdan seslen çıkar kendisi dedi kardeşim gitti x abi merhaba diye tabi beyfendiye tokat gibi cevap oldu.
kırgınım kızgınım 5 kere buluşma teklifi eden adam neden değişti ki diyorum. şanssızlık sanırım benimkisi de.
ben iki gündür gelemiyorum yine fransız kaldım olaylara canım ne oldu bu OZET gecsen
canım hoşgeldin tekrar nasilsin gorusmeyeli sınavların nasıl geçti özledik muhabbetini
Bugün hastaneden çıktım umursamadım pek boğazımdaki kisti. bir akrabamız ile konuşuyorum demiştim ya kızlar. çıktım çalıştığı yere gittim esprisine de mesaj attım x park cafe çok güzelmiş ya dedim. güzeldir evet ama ben yokum dedi . bende seni görmeye gelmiştim dedim. kuzenim hasta hastanede işlerim var yazamıyorum falan dedi. tamam neyse dedim. kalktık kardeşimle birşeyler içtikten sonra. ardından çıkarken onun biriminden birini gördük x bey burada mı diye sorduk evet dedi. allah allah dedim içimden kardeşim soyadını da söyledi xx i soruyoruz dedi. evet dedi karşımızdaki adam şu ilerideki kapıdan seslen çıkar kendisi dedi kardeşim gitti x abi merhaba diye tabi beyfendiye tokat gibi cevap oldu.
ben iki gündür gelemiyorum yine fransız kaldım olaylara canım ne oldu bu OZET gecsen
canım hoşgeldin tekrar nasilsin gorusmeyeli sınavların nasıl geçti özledik muhabbetini
Canım sende var bir kismetsizlik
ama bunu firtani öncesi sessizlik olarak düşün. Çok tutkulu bir aşk yaşayacaksın.
Ben de eşimden önce böyle bir dönem atlatmistim :)
İyiyim canım çok şükür bir yaramazlık.yok. sınavlarım iyi geçti bkalim
Kismetim bakalım.nerde bekliyor canım.inşallah canım fazlasıyla kısmetsizim ben hani bir beni görsen birde çocuğu ayy sabahvesen buna mı aşık oldun dersin birde
ay keşke nerde o günler canımKismetim bakalım.nerde bekliyor canım.
Ne yapıyorsun çalışmaya başladım mı ben yokken ?
yazarhanim35 inanamıyorum bu uğradığın terbiyesizliğe. kardeşin hemen gidip baskın yaparak çok iyi yapmış, oh olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?