Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar nasılsınız :
dun calıstım ondan oncekı gun de gercekten hıc halım kalmamıstı gırebılmek ıcın cok ıs yaptık esım ıle bırlıkte çç cuma gununden berı evı degıstırıyoruz .. hala devam .. bu cuma yari yariya bitirmeyi planliyoruz ..

bu arada bayram temizlgini de cikardim aradnan :) bayram da bayram olsa .. hic ailemiz yok uc kisi yemege gidecegiz sonra yakin es akraba arayacagiz :) uzakta olunca malesef .. bayram gelmis neyime anam anam garibem ..

dun iftarda : tavuklu penne ve bol salata yedim .. makarna icin pismanlik duymuyorum ..ramazan oldugu icin .. biraz yiyrum artik ama ramazan sonrasi goreceksiniz ki cok istikrarli bir sekilde devam edecegim :)

spor : kizimla 1 saat yuruyus yaptik ..onu parka goturdum o da bana arkadaslik ediyor yol boyunca onceden kosuyordu simdi alistirdim elimi tutup geze geze yuruyor :)

sahur da yediklerime gelince : meyveli ayran ictim ve bir dilim kek yedim

bizde uzaktayiz bayramda ailemin yaninda olmayi cok istiorum ama esimin iznine bagli bakalim ne yapcaz ins alir haftaya ya

İyiyim canım ne oldun il dışındaydım her zaman kilo alırım zayıflayıp dönmüş
ne guzel canim masallh gecen bnde son izmire gittigimde ilk kez zayiflamis donmustum cidden

merhaba kızlar

öğlen 1 tane eti form yedim ilacımı içtim

akşam üstüne doğru

1 porsiyon iskender yedim yarım şişeden biraz fazla kola içtim ancak bayağı yürüdüm 1 saat kadar.

dktora gittim bugün tiroit sonuçlarımı göstermek için. tiroit bezlerimden dolayı doktor ultrason istemişti. ultrasonda boğazımda 8 mm kist çıktı. yarın da onun için kbb doktoruna gideceğim ne nedir ne değildir diye. deprem oldu çok feci sallandık resmen dışarıda açık alanda kafede idim o sırada gitti gitti geldi yer.

Bugün hastaneden çıktım umursamadım pek boğazımdaki kisti. bir akrabamız ile konuşuyorum demiştim ya kızlar. çıktım çalıştığı yere gittim esprisine de mesaj attım x park cafe çok güzelmiş ya dedim. güzeldir evet ama ben yokum dedi . bende seni görmeye gelmiştim dedim. kuzenim hasta hastanede işlerim var yazamıyorum falan dedi. tamam neyse dedim. kalktık kardeşimle birşeyler içtikten sonra. ardından çıkarken onun biriminden birini gördük x bey burada mı diye sorduk evet dedi. allah allah dedim içimden kardeşim soyadını da söyledi xx i soruyoruz dedi. evet dedi karşımızdaki adam şu ilerideki kapıdan seslen çıkar kendisi dedi kardeşim gitti x abi merhaba diye tabi beyfendiye tokat gibi cevap oldu.

kırgınım kızgınım 5 kere buluşma teklifi eden adam neden değişti ki diyorum. şanssızlık sanırım benimkisi de.

ben iki gündür gelemiyorum yine fransız kaldım olaylara canım ne oldu bu OZET gecsen
canım hoşgeldin tekrar nasilsin gorusmeyeli sınavların nasıl geçti özledik muhabbetini

akşam fellah köfte yaptım bir tabak yedim birkaç kasik da yogurtlu patlıcan ve salata sahurda yediklerini yazmaya değer görmüyorum çünkü cay soda ve yoğurt yemek yemiyorum

Canım sende var bir kismetsizlik
ama bunu firtani öncesi sessizlik olarak düşün. Çok tutkulu bir aşk yaşayacaksın.
Ben de eşimden önce böyle bir dönem atlatmistim :)
ben iki gündür gelemiyorum yine fransız kaldım olaylara canım ne oldu bu OZET gecsen

canım hoşgeldin tekrar nasilsin gorusmeyeli sınavların nasıl geçti özledik muhabbetini

İyiyim canım çok şükür bir yaramazlık.yok. sınavlarım iyi geçti bkalim

ama bunu firtani öncesi sessizlik olarak düşün. Çok tutkulu bir aşk yaşayacaksın.

Forumdan biraz uzak kaldım, konulara da izagim takip ettikçe öğrenirim.insallah.kimler.neler yapiyor

Forumdan biraz uzak kaldım, konulara da izagim takip ettikçe öğrenirim.insallah.kimler.neler yapiyor

inşallah canım fazlasıyla kısmetsizim ben hani bir beni görsen birde çocuğu ayy sabahvesen buna mı aşık oldun dersin birde

Kızlar buradan uzakken bol bol kitap okudum. 1 ocaktan itibaren 24. Kitabımı okuyorum. Benim kendi rekorum olacak bu sene inşallah.

Kilo olarak ise kışın çok hareketsiz kaldım, kaynanam 2 kez 15 gün yanıma geldi ve stresten yemeğe verdim kendimi 62 ye kadar yükseldim.

Ramazan'dan önce 1 hafta hurma diyeti yaptım ama akşamları eşimle yemek yediğim için 1.5 kilo kadar verebildim.

Ramazan'da ise görümcem ve oğlu geldi 10 günlüğüne. Tek öğün beslenmeme rağmen misafirle birlikte tatlı pasta derken pek kilo veremedim ancak 1 kilodur. Zaten Ramazan'da koruyayim kilomu yeter diye düşünmüştüm.

Bayrama memlekete gideceğim, ve diyetisyen ayarladım memleketimde.

Ben ilçede yaşıyorum, özel diyetisyen yok burada ve Devlette gittiğim diyetisyen ise geçen yazki malum olaylardan tutuklandı

Bu diyetisyen den 8 kilo verdirecek bir diyet listesi isteyeceğim. 50 kilo düz olmak istiyorum. Bunda hedefim buyuk inşallah.

yazarhanim35 inanamıyorum bu uğradığın terbiyesizliğe. kardeşin hemen gidip baskın yaparak çok iyi yapmış, oh olmuş.

yazarhanim35 inanamıyorum bu uğradığın terbiyesizliğe. kardeşin hemen gidip baskın yaparak çok iyi yapmış, oh olmuş.

yani o an o kişiye sormasak inanacağız canım ama benm 6. hissim çok kuvvetli fal falan bakıyorum kardeşime dedim x burda bilerek gelmiyor. o sırada deprem oldu. abla deprem oldu bak burda olsa dışarı çıkardı oda dedi. iyi niyetli çocuk işte. oda bozuldu şimdi görsem yolda kuzenin nasıl oldu x abi kedigillerden mi köpek gillerden mi diyeceğim diyor. ama o an kardeşimin cidden gitmesi en iyi cevap oldu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…