hoşgeldinSelammm!
Sonunda jet-lag belasını da atlattım.
Biliyorsunuz Türkiyedeyim. Yolculuğum biraz meşakkatli oldu sonrada Denizli uçağını kaçırdık ama çok şükür sağ Salim geldik.
Bu sabah itibariyle spora da başladım. Çöpü atmak için dışarı çıkmıştım baktım hava çok güzel esintili falan hemen yürüyüş moduna geçtim 1 saatten fazla yürüdüm. Evim biraz tepede olduğu için bol bol yokuş da çıktım iyi oldu. Kahvaltım çok hafifti jet lag yüzünden bişey yiyemedim ama öğlen 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 kase yağda kavrulmuş yeşil biber yedim sonrada 1 dilim kavun yedim.
Akşama kız kardeşimin eşi çiğ köfte yapacak oraya gidiyoruz. Yanında bol yeşillik yerim.
Vatanımda günler hızlı geçiyor malesef geçmesin istiyorum ama..
Az önce kızlar okuldan geldiler kavun yiyorlar oğluşumda saat 6:00 da gelecek. inşallah biraz Türkçe öğrenir. Dün öğretmeni o Türkçe öğreniyormu bilmiyorum ama ben İngilizcemi baya geliştiriyorum dedi.
Hoşgeldiinnnn.... iyi tatiller diliyorum... Bol bol gez eğlen, ye iç valla... tatilin ve ülkemizin tadını çıkar.. tatil dediğin öyle olur.. oohhh bol keyifler..Selammm!
Biliyorsunuz Türkiyedeyim. Yolculuğum biraz meşakkatli oldu sonrada Denizli uçağını kaçırdık ama çok şükür sağ Salim geldik.
Bu sabah itibariyle spora da başladım. Çöpü atmak için dışarı çıkmıştım baktım hava çok güzel esintili falan hemen yürüyüş moduna geçtim 1 saatten fazla yürüdüm. Evim biraz tepede olduğu için bol bol yokuş da çıktım iyi oldu. Kahvaltım çok hafifti jet lag yüzünden bişey yiyemedim ama öğlen 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 kase yağda kavrulmuş yeşil biber yedim sonrada 1 dilim kavun yedim.
Akşama kız kardeşimin eşi çiğ köfte yapacak oraya gidiyoruz. Yanında bol yeşillik yerim.
Az önce kızlar okuldan geldiler kavun yiyorlar oğluşumda saat 6:00 da gelecek. inşallah biraz Türkçe öğrenir. Dün öğretmeni o Türkçe öğreniyormu bilmiyorum ama ben İngilizcemi baya geliştiriyorum dedi.
Geçmiş olsun canım.. Allah çektirmesin inşallah.. acil şifalarhayırlı sabahlar kızlar dün akşam salata peynir zeytin birazcık yanında ekmek yedim sonra gece bir mide ağrısı vurdu bana elim ayağım boşaldı nane limon içtim biraz midem rahatladı o sıra bizimkilerde pizza söylemiştii of yani sadece midem rahatlıyınca 2 ısırık aldım nefsim kalmasın diye :))) şuan da da ağrım var ilaç içtim yani mide ağrısı bir insanı bu kadar mı etkiler yaa gerçekten çok zormuş
Günaydın canım.. Sıkıntı yapma diyeceğim ama iş konusunda çok muzdarip görüyorum seni.. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..günaydın
bugün de düne göre -1,25 kg. hamur işinin bana n denli ödem yaptığını bir kz daha görüyorum.
diyetdaşım bir süre peyniri kes istersen. mide rahatsızlıklarını tetikliyor. acil şifalarokuyucuu
şuan işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor. inşallah sizinle moral bulacağım.
günaydın
bugün de düne göre -1,25 kg. hamur işinin bana n denli ödem yaptığını bir kz daha görüyorum.
diyetdaşım bir süre peyniri kes istersen. mide rahatsızlıklarını tetikliyor. acil şifalarokuyucuu
şuan işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor. inşallah sizinle moral bulacağım.
Hoşgeldiinnnn.... iyi tatiller diliyorum... Bol bol gez eğlen, ye iç valla... tatilin ve ülkemizin tadını çıkar.. tatil dediğin öyle olur.. oohhh bol keyifler..
Geçmiş olsun canım.. Allah çektirmesin inşallah.. acil şifalar
Günaydın canım.. Sıkıntı yapma diyeceğim ama iş konusunda çok muzdarip görüyorum seni.. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..
sağol canım Allah razı olsun. iş değiştirmek için uğraşıyorum. ama burda bir terbiyesiz tüm iş yerine izole iş değiştiriyor, şuraya gidiyor diye anlatmış. tüm iş yerinin dilinde bu var. her gün ben ne zaman gideceğim diye bekliyorlar. herkes gözümün içine bakıyor. sürekli laf çakılıyor. saçma sapan bir durum oluştu. o terbiyesizin yaptığı dedikodu yanına kar kaldı. Allah'ından bulsun inşallah.Günaydın canım.. Sıkıntı yapma diyeceğim ama iş konusunda çok muzdarip görüyorum seni.. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..
sağol canım, uzun zamandır duyduğum en güzel dilek bu : )tamam diyettaşım bende maydanoz koymuştum ondan mı oldu diye düşündümAllah razı olsun sana da maşaallah böyle devam harikasınnnnnn inşaallah günün senin gibi güzel geçer :)
hoş geldin .Selammm!
canım benim ya .kıyamam .hayırlı sabahlar kızlar dün akşam salata peynir zeytin birazcık yanında ekmek yedim sonra gece bir mide ağrısı vurdu bana elim ayağım boşaldı nane limon içtim biraz midem rahatladı o sıra bizimkilerde pizza söylemiştii of yani sadece midem rahatlıyınca 2 ısırık aldım nefsim kalmasın diye :))) şuan da da ağrım var ilaç içtim yani mide ağrısı bir insanı bu kadar mı etkiler yaa gerçekten çok zormuş
vaaaavvevvvvgünaydın
of canım ya.sağol canım Allah razı olsun. iş değiştirmek için uğraşıyorum. ama burda bir terbiyesiz tüm iş yerine izole iş değiştiriyor, şuraya gidiyor diye anlatmış. tüm iş yerinin dilinde bu var. her gün ben ne zaman gideceğim diye bekliyorlar. herkes gözümün içine bakıyor. sürekli laf çakılıyor. saçma sapan bir durum oluştu. o terbiyesizin yaptığı dedikodu yanına kar kaldı. Allah'ından bulsun inşallah.
nereden biliyor ki iş değiştirmek istediğini..? böyle şeylerde biraz daha sessiz kalmalısın bence canım benim.. insanlara güvenmek çok zor bu devirde.. inşallah tez vakitte bulursun gönlüne göre..sağol canım Allah razı olsun. iş değiştirmek için uğraşıyorum. ama burda bir terbiyesiz tüm iş yerine izole iş değiştiriyor, şuraya gidiyor diye anlatmış. tüm iş yerinin dilinde bu var. her gün ben ne zaman gideceğim diye bekliyorlar. herkes gözümün içine bakıyor. sürekli laf çakılıyor. saçma sapan bir durum oluştu. o terbiyesizin yaptığı dedikodu yanına kar kaldı. Allah'ından bulsun inşallah.
canım ben asla dile getirmem böyle şeyleri. çok iyi sır tutarım. bazı iş ilişkilerimiz nedeniyle mecburen saklayamayacağım bir kişi biliyordu. ve bu kişi kendisi kimseye söylemeyeceğimi söylemişti. ve gidip herkese söylemiş. Allah'ından bulsun diyorum...nereden biliyor ki iş değiştirmek istediğini..? böyle şeylerde biraz daha sessiz kalmalısın bence canım benim.. insanlara güvenmek çok zor bu devirde.. inşallah tez vakitte bulursun gönlüne göre..
canım yukarda yazdığım gibi durumçok kötü insanlar . ne kadar da kötüler
sen kimseye takılma. üzülme. inşallah daha iyi olacak senin için yeni iş .
ne zamana iş değiştirirsin. bi an önce kurtulursun inşallah. nereden duydu bu insanlar iş değiştireceğini . keşke duymasalardı. böyle üstüne gelmezlerdi. vicdansız sabuha bunlar . takmamaya çalış. görmemeye çalış.
canım ben asla dile getirmem böyle şeyleri. çok iyi sır tutarım. bazı iş ilişkilerimiz nedeniyle mecburen saklayamayacağım bir kişi biliyordu. ve bu kişi kendisi kimseye söylemeyeceğimi söylemişti. ve gidip herkese söylemiş. Allah'ından bulsun diyorum...
sağol canım. evet haklısın. Allah o fırsatı yaratsın da ben de vurayım inşallah. desteğin için çok teşekkür ederimizole üxülme canım boşver o kişinin yüzüne vur yaptığını çekinme
sağol canım. çok zor çok.Güvenilecek insan bulmak o kadar zor ki..
Allah yardımcın olsun canım.. ama sabret. hep böyle gidecek değil. elbet geçecek bu günlerde... sadece sabret...
amin inşallah canımsağol canım. çok zor çok.
inşallah tez vakitte dertlerimizden kurtulalım.
bu zamanda kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin . zaman öğretiyor insana.canım ben asla dile getirmem böyle şeyleri. çok iyi sır tutarım. bazı iş ilişkilerimiz nedeniyle mecburen saklayamayacağım bir kişi biliyordu. ve bu kişi kendisi kimseye söylemeyeceğimi söylemişti. ve gidip herkese söylemiş. Allah'ından bulsun diyorum...
hoş geldin. oh miş gibi köy ekmeği. afiyet olsun . verirsin çabuk . olsun . herkes aldı kilocukları zatenSelam kızlar ben de yeni gelebildim aslında kimse yazmayınca okuyup çıktım :)) bayramda sadece iki baklava yedim tuttum kendimi ama bu ara ekmeği fazla kaçırıyorum köyde köy ekmeği falan yedik iki kilo almışım nerdeyse ama veriyorum yeniden ekmek bana yaramıyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?