Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin

ben de dün geldin mi geliyo musun diye soracaktım ki mesajını gördüm, çok sevindim. gönlünce bir tatil dilerim

Hoşgeldiinnnn.... iyi tatiller diliyorum... Bol bol gez eğlen, ye iç valla... tatilin ve ülkemizin tadını çıkar.. tatil dediğin öyle olur.. oohhh bol keyifler..

Geçmiş olsun canım.. Allah çektirmesin inşallah.. acil şifalar

Günaydın canım.. Sıkıntı yapma diyeceğim ama iş konusunda çok muzdarip görüyorum seni.. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..

tamam diyettaşım bende maydanoz koymuştum ondan mı oldu diye düşündüm Allah razı olsun sana da maşaallah böyle devam harikasınnnnnn inşaallah günün senin gibi güzel geçer :)

Allah razı olsun canım bnm

Günaydın canım.. Sıkıntı yapma diyeceğim ama iş konusunda çok muzdarip görüyorum seni.. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..
sağol canım Allah razı olsun. iş değiştirmek için uğraşıyorum. ama burda bir terbiyesiz tüm iş yerine izole iş değiştiriyor, şuraya gidiyor diye anlatmış. tüm iş yerinin dilinde bu var. her gün ben ne zaman gideceğim diye bekliyorlar. herkes gözümün içine bakıyor. sürekli laf çakılıyor. saçma sapan bir durum oluştu. o terbiyesizin yaptığı dedikodu yanına kar kaldı. Allah'ından bulsun inşallah.

hoş geldin .
artık saat farkından dolayı denk gelmemezlik olmaz diye umuyorum.
daha sık vakit geçiririz belki.
oğluşun da Türkçe öğrenir inşallah .
kızlar sanıyorum zaten biliyorlar.
tadını çıkar canım . sayılı gün geçiyor . önemli olan her günden zevk almanız.

canım benim ya .kıyamam .
mide ağrısı çok zor . ben de yaşadım ama feci üşütmüştüm midemi. ağrıdan kıvrandın 3 gün .
vaaaavvevvvv
eksi 1.25 . çok çok iyi maşallah
of canım ya.
çok kötü insanlar . ne kadar da kötüler
sen kimseye takılma. üzülme. inşallah daha iyi olacak senin için yeni iş .
ne zamana iş değiştirirsin. bi an önce kurtulursun inşallah. nereden duydu bu insanlar iş değiştireceğini . keşke duymasalardı. böyle üstüne gelmezlerdi. vicdansız sabuha bunlar . takmamaya çalış. görmemeye çalış.

nereden biliyor ki iş değiştirmek istediğini..? böyle şeylerde biraz daha sessiz kalmalısın bence canım benim.. insanlara güvenmek çok zor bu devirde.. inşallah tez vakitte bulursun gönlüne göre..

akşam yemeğim
2 yumurtalı menemen. deniz börülcesi salatası.

sabah 2 yumurtalı menemen. bol domates . bol biber ile yapıyorum .

şimdi 1 adet N**** (Siyahi) yiyorum . çay içiyorum.
öğlene iceberg marul salatası getirdim. içinde 1 tarla domates . 2 salatalık var .

ayrıca 1 kb . peynir
10 zeytin
3 adet taze peynir tatlısı . süt ile yaptım. şekerini biraz az koymuşum . evde eşime verirken pudra şekeri de serpiyorum . ama kendime öyle getirdim . baya şekersiz gibi diye düşünün . o kadar da olsun . ekmek ya da galeta yemeyeceğim çünkü.

sabaha karşı kız uyandı. mızladı . ağladı. kalktım yataktan . yatağında yoktu.
salondan çıktı geldi. tekrar yatırdım . uyuması zaman aldı.
tatilde çok yoruluyordu. sabaha kadar uyanmadan uyuyordu. ama şimdi yine başladık uyanmalara . ağlamalara
2 yaşı geçince bunlar biter diye düşünüyorum . umuyorum. 1 buçuk ayı var .

nereden biliyor ki iş değiştirmek istediğini..? böyle şeylerde biraz daha sessiz kalmalısın bence canım benim.. insanlara güvenmek çok zor bu devirde.. inşallah tez vakitte bulursun gönlüne göre..
canım ben asla dile getirmem böyle şeyleri. çok iyi sır tutarım. bazı iş ilişkilerimiz nedeniyle mecburen saklayamayacağım bir kişi biliyordu. ve bu kişi kendisi kimseye söylemeyeceğimi söylemişti. ve gidip herkese söylemiş. Allah'ından bulsun diyorum...

canım yukarda yazdığım gibi durum . ben asla konuşmam. böyle şeylerin dile getirilmemesi gerektiğini biliyorum. ve ölene dek sır saklayabilen ketum bir insanım. ama bu kötü insan beni müşkül duruma düşürmeye bayılıyor. yeni düşündüğüm işle iş ilişkisi nedeniyle mecburen öğrendi. kimseye söylemem dedi. herkese söyledi. kötü işte kötü. böyle terbiyesiz ahlaksız bir insandan kurtulacağım inşallah. Allah'ından bulsun.

Güvenilecek insan bulmak o kadar zor ki..
Allah yardımcın olsun canım.. ama sabret. hep böyle gidecek değil. elbet geçecek bu günlerde... sadece sabret...

sağol canım. çok zor çok.
inşallah tez vakitte dertlerimizden kurtulalım.
amin inşallah canım
bu zamanda kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin . zaman öğretiyor insana.
sen de en güvendiğin kişiye bile bazı önemli sırlarını verme. yayılmasından korkmadığın sırlarını çok güvendiğin kişiye anlatabilirsin ancak.
hoş geldin. oh miş gibi köy ekmeği. afiyet olsun . verirsin çabuk . olsun . herkes aldı kilocukları zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…