canım benim düzeldin umarım .
neden öyle olmuşsun ki.
merhabalar
sağlıksız beslenmenin bana ne kadar zarar verdiğinin özeti:
10 günde +3,75 kilo
5 günde 3 kg aldım. 2 günde -1 kg verdim. 3 günde 1,75 kg daha aldım.
elbette ki hepsi yağ değil, elbette ki çoğu şişkinlik ve ödem. ama sağlıksız beslenmenin bu kadar hızlı etki göstermesi beni dehşete düşürdü.
bugünden itibaren sağlıklı beslenme ve düzenli yaşama devam
şekercim yok .Klıma yokmu çalıştıgın yerde canım
suyu çoğalttım evet. kollarım bile terliyor .nasıl şey.Kızlar suyuda cogalttık sıcaklardan dolayı tartıda fazla cıkarsanız uzulmeyın
Sudur o
sonucunu bize yaz canım . geçmiş olsun . üşütmüş olabilir misin . hızlı dondurma vs yedin mi. soğuk bi şeyleri hızlıca içtin mi.SAOL CANIM BENİM VALLA BİLMİYORUM ŞAŞTI MİDE :) İYİYİM İLAÇ KULLANIYORUM BAKALIM KAN VERDİM SONUÇLAR HAFTAYA ÇIKACAK HAYIRLISII
canım sağlıklı beslenmeye döneriz yine. ben de başladım bugün .merhabalar
10 günde +3,75 kilo
elbette ki hepsi yağ değil, elbette ki çoğu şişkinlik ve ödem. ama sağlıksız beslenmenin bu kadar hızlı etki göstermesi beni dehşete düşürdü.
ellerine sağlık canım .oh sonunda birileri yazmış çok sevindim kendi kendime konuşuyordum bir ara.
@demirleke Canim benim yeme ayarim hala duzelmedi yiyemiyorum daha iki ogün yiyorum sabah ve öğlenden sonra akşam yersem rahatsız oluyorum çok şükür canım da istemiyor taze yaprakla sarma yaptım pissin yiyip günü kapatacam
şekercim yok .
malesef. camı açtım ama saat 3 den sonra güneş pencereden giriyor . kalın perde var çektim . ama hiç esmiyor . bazen de aşırı esiyor sırtımdan . kapatmak zorunda bile kalıyorum . çünkü tüm evraklar kağıtlar uçup birbirine giriyor .
suyu çoğalttım evet. kollarım bile terliyor .nasıl şey.
sonucunu bize yaz canım . geçmiş olsun . üşütmüş olabilir misin . hızlı dondurma vs yedin mi. soğuk bi şeyleri hızlıca içtin mi.
canım sağlıklı beslenmeye döneriz yine. ben de başladım bugün .
Yumurtalı bıberlı omleti nasıl yapıyorsunellerine sağlık canım .
yiyemiyor musun .
benim iştah iyiydi. ama tekrar eve dönünce gitti. sıcaklarda bi şey yiyemedim
sabah 1 yumurtalı biberli omlit
öğlen domates salatalık peynir zeytin 1 poğaça
şimdi kahve
eve gidince ne yerim bilmiyorum.
kp horoz kesmişti. onu haşladım akşam eve varınca . onun etlerinden yerim .
suyuna pilav yapacaktı abla.
çocuklar ve eşim yer.
eşim çok fazla serbest dalış yapıyor .
79 a düştü.
sıcaklar mahveğtti bizi tabi. Allah beterinden korusun .
öpüyodrum .
eve gidiyorum . mesai biter
Süper vermıssın masallahSelam kızlar
Ramazan dı misafirdi en sonda bayramdi derken pek giremedim ama artık full burdayım inşallah...
Sizler sayesinde 85 den 65 e düştüm ilk hedefimdi
Artik 60 a inmek istiyorum
Sizlerle insallah yine başaracağım
Geçen hafta olduğum yerde hem tarti yoktu hem de tel çekmiyordu o yüzden bildirim yapamadım... Artık tam gaz devam
aynen canım benim teşekkür ederimmm :)
Bayram haftası kılo almadıgına sukurBende Bildireyim :)
Rumuz: Onclmelek
Geçen Hafta: 58.1 kg
Bu Hafta: 58.1 kg
Fark: 0 :)))
Ödemdir onlar bı haftada gıder :)merhabalar
10 günde +3,75 kilo
Gecmıs olsun canımSAOL CANIM BENİM VALLA BİLMİYORUM ŞAŞTI MİDE :) İYİYİM İLAÇ KULLANIYORUM BAKALIM KAN VERDİM SONUÇLAR HAFTAYA ÇIKACAK HAYIRLISII
oh sonunda birileri yazmış çok sevindim kendi kendime konuşuyordum bir ara.
@demirleke Canim benim yeme ayarim hala duzelmedi yiyemiyorum daha iki ogün yiyorum sabah ve öğlenden sonra akşam yersem rahatsız oluyorum çok şükür canım da istemiyor taze yaprakla sarma yaptım pissin yiyip günü kapatacam
yok işte. sadece akademisyenlerin odalarında var klima
biberleri ince doğaryıp az yağda kavuruyorum. üstüne yumurta kırıyorum. harika oluyor. biberleri iyi kavurursan daha lezzetli olurYumurtalı bıberlı omleti nasıl yapıyorsun
inşallah yapmazlar. dikkat et canım. yediğine vs .yok canım bende mide hassaslığı hep vardı ama ramazanda ve sonrasında aşırıı olmaya başladı doktora gittim gastrit ülser olabilir bakalım inşaallah geçer ya endeskopiden korkuyorum yaparlarsa
Deniyim canım sağolyok işte. sadece akademisyenlerin odalarında var klima
biberleri ince doğaryıp az yağda kavuruyorum. üstüne yumurta kırıyorum. harika oluyor. biberleri iyi kavurursan daha lezzetli olur
Tarcınlı süt falan iç meto çalıssıngece uyuyamadım sıcaktan . sabah geç kaldım. ve kahvaltı yapamadım.
48 kilo olmayı hedefliyorsun. hiç 48 oldun mu .Deniyim canım sağol
Tarcınlı süt falan iç meto çalıssın
sabah kahvaltım ;
domates salata peynir sandwiç i 1 çay
Aslında 48 olasım yok suankı kılomu korumak için 6 ay 51 de kalmam lazım. Bu yuzden diyet yapıyorum.48 kilo olmayı hedefliyorsun. hiç 48 oldun mu .
iş yerindeyim . kantin kapalı okul kapalı çünkü.
markete giderim öğlen.
yarım poğaça yedim
anladım.Afiyet olsun canım
Aslında 48 olasım yok suankı kılomu korumak için 6 ay 51 de kalmam lazım. Bu yuzden diyet yapıyorum.
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?