ve sağlıklı ilk günün sonucu:merhabalar
sağlıksız beslenmenin bana ne kadar zarar verdiğinin özeti:
10 günde +3,75 kilo
5 günde 3 kg aldım. 2 günde -1 kg verdim. 3 günde 1,75 kg daha aldım.
elbette ki hepsi yağ değil, elbette ki çoğu şişkinlik ve ödem. ama sağlıksız beslenmenin bu kadar hızlı etki göstermesi beni dehşete düşürdü.
bugünden itibaren sağlıklı beslenme ve düzenli yaşama devam
Resim buraya ekkemedım canm yanlıs hatırlamıssınanladım.
boyun kaçtı.
48 az değil mi.
51 de gayet güzel . seni görmüştüm. resim eklemiştin.
aslında sen de yemeyi seviyorsun
ve sağlıklı ilk günün sonucu:
bir günde -1 kg daha gitti
dün sadece bir dilim pasta kaçamağı yaptım. o da bir kutlama içindi. gerisi full sağlıklı idi.
ekledin hatırladım . inceciktin . sendin ama sanki ya. hani bi oturuşta bi kaç kilo kabak yemeği yiyen sen değil miydinResim buraya ekkemedım canm yanlıs hatırlamıssın
Yedımmı cozutuyorum
Zor vermedım bu iştahla bı kıloları korumam lazım yoksa 1 yılım cope gıder hemen alıyorum zaten yarıyor hemen
Boyum 1.64
iyiyiyz çok şükür .Selam kızlar...
Bayram sürecinde uğrayamadım buralara... çok yoğun geçti benim son 10 günüm..
İşe de bugün başladım zaten.. nasılsınız görüşmeyeli?
sen değil de Ecez miş . resim atan.Ben bu sitede kilo verdim ve burayı ne zaman bıraksam kilo aldım. Mesela bugün çok yaklaşmıştım bozmaya annem çıktı dışarı gidip abur cubur alıp yiyesim geldi gizli gizli. O ara foruma bakayım dedim bizden birisi yazmış eti cin hayal edip yemiyorum şuan diye. Dedim tek sen değilsin kızım bak millet de ağlıyor 5 gündür uğraşıyorsun 1 anlık gaflet ile 5 günü çöpe mi atacaksın yaptığın yemeklere harcadığın efora yazık en azından 5 gün daha dayan sonra ye...
Ve bozmadım saatte şuan 7 şimdi akşam yemeğini yiyip bugünü de bitireceğim.
Yani nasıl vermeye başladın dersen kadınlar kulübü ile başladım ve bak şimdi fotoğrafı atacağım aradaki farkı gör bel bölgesi neydi ne hale geldi. Hele bacaklarım. 42 bedenden 34 bedene düştüm ben çok büyük fark ediyor vücudun 1 sn ekliyorum resim.
@
sen değil de Ecez miş . resim atan.
aynısınızdır sanıyorum. son hali sağ resim
süpersin . nasıl yaptın maşallah. hemen alınan kilo verilirse daha kolay sanırım.
ekledin hatırladım . inceciktin . sendin ama sanki ya. hani bi oturuşta bi kaç kilo kabak yemeği yiyen sen değil miydin
iyiyiyz çok şükür .
tatil bitti . dün işe başladım .
evet ama en son nisanda gelmiş . bi daha gelmemiş .Ecezdi o
Nerelerde bilen varmı ?
Onun menüleri cok güzeldi
arama kısmından . arayınca neler neler bulunuyor bi bilsen
harıkasınöğlen yemeğim;
2 kaşık çorba
pilav yanına salata
ekmeği bıraktım gibi birşey kızlar 2 ısırık belki şekeri de bıraktım çayı da günde 3 defa içiyorum çok mutluyum azalttım resmen :))))
tabi midemin rahatsızlığı yardımcı oluyor bu hafta ödemlerim başlıcak regl yaklaştıinşaallah listeye çok fazla yansımaz
evet ama en son nisanda gelmiş . bi daha gelmemiş .
arama kısmından . arayınca neler neler bulunuyor bi bilsen
harıkasın
ben de öğlen 1 büyük tarla domates
2 salatalık
1 kb peynir
8 zeytin
1 poğaça. ev yapımı.
Iyi tatiller canım sonunda kavuşmuşsun vatanına ailene senin adına çok sevindim.Selammm!
Sonunda jet-lag belasını da atlattım.
Biliyorsunuz Türkiyedeyim. Yolculuğum biraz meşakkatli oldu sonrada Denizli uçağını kaçırdık ama çok şükür sağ Salim geldik.
Bu sabah itibariyle spora da başladım. Çöpü atmak için dışarı çıkmıştım baktım hava çok güzel esintili falan hemen yürüyüş moduna geçtim 1 saatten fazla yürüdüm. Evim biraz tepede olduğu için bol bol yokuş da çıktım iyi oldu. Kahvaltım çok hafifti jet lag yüzünden bişey yiyemedim ama öğlen 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 kase yağda kavrulmuş yeşil biber yedim sonrada 1 dilim kavun yedim.
Akşama kız kardeşimin eşi çiğ köfte yapacak oraya gidiyoruz. Yanında bol yeşillik yerim.
Vatanımda günler hızlı geçiyor malesef geçmesin istiyorum ama..
Az önce kızlar okuldan geldiler kavun yiyorlar oğluşumda saat 6:00 da gelecek. inşallah biraz Türkçe öğrenir. Dün öğretmeni o Türkçe öğreniyormu bilmiyorum ama ben İngilizcemi baya geliştiriyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?