Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ve sağlıklı ilk günün sonucu:
bir günde -1 kg daha gitti

dün sadece bir dilim pasta kaçamağı yaptım. o da bir kutlama içindi. gerisi full sağlıklı idi.

anladım.
boyun kaçtı.
48 az değil mi.
51 de gayet güzel . seni görmüştüm. resim eklemiştin.
aslında sen de yemeyi seviyorsun
Resim buraya ekkemedım canm yanlıs hatırlamıssın
Yedımmı cozutuyorum
Zor vermedım bu iştahla bı kıloları korumam lazım yoksa 1 yılım cope gıder hemen alıyorum zaten yarıyor hemen
Boyum 1.64

ve sağlıklı ilk günün sonucu:
bir günde -1 kg daha gitti

dün sadece bir dilim pasta kaçamağı yaptım. o da bir kutlama içindi. gerisi full sağlıklı idi.

süpersin . nasıl yaptın maşallah. hemen alınan kilo verilirse daha kolay sanırım.

Resim buraya ekkemedım canm yanlıs hatırlamıssın
Yedımmı cozutuyorum
Zor vermedım bu iştahla bı kıloları korumam lazım yoksa 1 yılım cope gıder hemen alıyorum zaten yarıyor hemen
Boyum 1.64
ekledin hatırladım . inceciktin . sendin ama sanki ya. hani bi oturuşta bi kaç kilo kabak yemeği yiyen sen değil miydin

Selam kızlar...
Bayram sürecinde uğrayamadım buralara... çok yoğun geçti benim son 10 günüm..
İşe de bugün başladım zaten.. nasılsınız görüşmeyeli?
iyiyiyz çok şükür .
tatil bitti . dün işe başladım .

@
sen değil de Ecez miş . resim atan.
aynısınızdır sanıyorum. son hali sağ resim

öğlen yemeğim;

2 kaşık çorba
pilav yanına salata
ekmeği bıraktım gibi birşey kızlar 2 ısırık belki şekeri de bıraktım çayı da günde 3 defa içiyorum çok mutluyum azalttım resmen :))))

tabi midemin rahatsızlığı yardımcı oluyor bu hafta ödemlerim başlıcak regl yaklaştı inşaallah listeye çok fazla yansımaz

Ecezdi o
Nerelerde bilen varmı ?
Onun menüleri cok güzeldi

harıkasın

ben de öğlen 1 büyük tarla domates
2 salatalık
1 kb peynir
8 zeytin
1 poğaça. ev yapımı.

Selammm!
Sonunda jet-lag belasını da atlattım.
Biliyorsunuz Türkiyedeyim. Yolculuğum biraz meşakkatli oldu sonrada Denizli uçağını kaçırdık ama çok şükür sağ Salim geldik.
Bu sabah itibariyle spora da başladım. Çöpü atmak için dışarı çıkmıştım baktım hava çok güzel esintili falan hemen yürüyüş moduna geçtim 1 saatten fazla yürüdüm. Evim biraz tepede olduğu için bol bol yokuş da çıktım iyi oldu. Kahvaltım çok hafifti jet lag yüzünden bişey yiyemedim ama öğlen 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 kase yağda kavrulmuş yeşil biber yedim sonrada 1 dilim kavun yedim.
Akşama kız kardeşimin eşi çiğ köfte yapacak oraya gidiyoruz. Yanında bol yeşillik yerim.
Vatanımda günler hızlı geçiyor malesef geçmesin istiyorum ama..
Az önce kızlar okuldan geldiler kavun yiyorlar oğluşumda saat 6:00 da gelecek. inşallah biraz Türkçe öğrenir. Dün öğretmeni o Türkçe öğreniyormu bilmiyorum ama ben İngilizcemi baya geliştiriyorum dedi.

Selam kızlar 4 günlük tatile çıkmıştik eşimle o yuzden gelemedim. Herşey tepetaklak oldu bende yaaa: (
Iyice kaçırdım bayramdi tatildi derken kaptirdim gidiyorum: (
Tatil çok güzel geçti bol bol yüzdüm ama çok da düzenli dengeli beslenme olmadı: (
Bugün eve geldik inşallah bir an önce toparlarim yoksa eyvahlar olsun

Iyi tatiller canım sonunda kavuşmuşsun vatanına ailene senin adına çok sevindim.
Inşallah çok güzel zamanlar gecirirsiniz.
Iyi gezmeler

hayırlı sabahlar kızlar dün akşam salata peynir zeytin birazcık yanında ekmek yedim sonra gece bir mide ağrısı vurdu bana elim ayağım boşaldı nane limon içtim biraz midem rahatladı o sıra bizimkilerde pizza söylemiştii of yani sadece midem rahatlıyınca 2 ısırık aldım nefsim kalmasın diye :))) şuan da da ağrım var ilaç içtim yani mide ağrısı bir insanı bu kadar mı etkiler yaa gerçekten çok zormuş

günaydın

bugün de düne göre -1,25 kg. hamur işinin bana n denli ödem yaptığını bir kz daha görüyorum.

diyetdaşım bir süre peyniri kes istersen. mide rahatsızlıklarını tetikliyor. acil şifalar okuyucuu

şuan işe giderken ayaklarım geri geri gidiyor. inşallah sizinle moral bulacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…