Canım çok geçmiş olsunhayırlı sabahlar kızlar dün akşam salata peynir zeytin birazcık yanında ekmek yedim sonra gece bir mide ağrısı vurdu bana elim ayağım boşaldı nane limon içtim biraz midem rahatladı o sıra bizimkilerde pizza söylemiştii of yani sadece midem rahatlıyınca 2 ısırık aldım nefsim kalmasın diye :))) şuan da da ağrım var ilaç içtim yani mide ağrısı bir insanı bu kadar mı etkiler yaa gerçekten çok zormuş
Amin inşallah.sağol canım. çok zor çok.
inşallah tez vakitte dertlerimizden kurtulalım.
Hoşgeldin canım bende bu ara ekmeğe çok fazla yüklendim off vazgecemiyorum daSelam kızlar ben de yeni gelebildim aslında kimse yazmayınca okuyup çıktım :)) bayramda sadece iki baklava yedim tuttum kendimi ama bu ara ekmeği fazla kaçırıyorum köyde köy ekmeği falan yedik iki kilo almışım nerdeyse ama veriyorum yeniden ekmek bana yaramıyor off
hoş geldin .
artık saat farkından dolayı denk gelmemezlik olmaz diye umuyorum.
daha sık vakit geçiririz belki.
oğluşun da Türkçe öğrenir inşallah .
kızlar sanıyorum zaten biliyorlar.
tadını çıkar canım . sayılı gün geçiyor . önemli olan her günden zevk almanız.
canım benim ya .kıyamam .
mide ağrısı çok zor . ben de yaşadım ama feci üşütmüştüm midemi. ağrıdan kıvrandın 3 gün .
vaaaavvevvvv
eksi 1.25 . çok çok iyi maşallah
of canım ya.
çok kötü insanlar . ne kadar da kötüler
sen kimseye takılma. üzülme. inşallah daha iyi olacak senin için yeni iş .
ne zamana iş değiştirirsin. bi an önce kurtulursun inşallah. nereden duydu bu insanlar iş değiştireceğini . keşke duymasalardı. böyle üstüne gelmezlerdi. vicdansız sabuha bunlar . takmamaya çalış. görmemeye çalış.
Umutsuzluğa kapılma hemen ben de tartıya çıkmaya korkuyordum yüzleşmem gerek dedim iki kilo almışım biraz dikkat ettim sabah itibariyle 800 gr fazlalığım kalmış biraz da ödemdi sanırım çünkü bayramda dikkat ettim bu ara herkes gibi çok su içiyorum 3 4 lt içiyorumdur sebzeler bol fasülye bamya falan pişir ekmeksiz akşamları ye kalorisi düşük nasılsaHoşgeldin canım bende bu ara ekmeğe çok fazla yüklendim off vazgecemiyorum da
Herşey kötüye gidiyor bendebütün motivasyonum gitti
Dün akşam yemeğinde kız kardeşimdeydik eşi işten geç geliyor mecburen geç yedik. Normalde geç yemeyen biriyim. Tatlıda çok sevdiğim bişey değil ama kebap kıymalı pide lahmacun et kokoreç gibi şeyleri çok seviyorum. Muhtemelen bunlardan çok yerim. Spora devam edeceğim için çok aşırı kilo almam diye düşünüyorum inşallah almam ama alırsamda Amerika'ya dönünce sıkı bir diyet ve sporla veririm. Çok kafama takmıycam.Seylanin Gunlugu hoşgeldin canım tatilin tadını çıkar bol bol ye canının çektiklerinden :)) geç saatte yeme gündüz ye tatlı börek gibi atıştırmaları akşamı da geç saate bırakma çok almamış olursun böylece
Tatlı derken şu çok sevdiğin chescakee i kastetmiştim aslında vişneliyi mi çok seviyordun :)Dün akşam yemeğinde kız kardeşimdeydik eşi işten geç geliyor mecburen geç yedik. Normalde geç yemeyen biriyim. Tatlıda çok sevdiğim bişey değil ama kebap kıymalı pide lahmacun et kokoreç gibi şeyleri çok seviyorum. Muhtemelen bunlardan çok yerim. Spora devam edeceğim için çok aşırı kilo almam diye düşünüyorum inşallah almam ama alırsamda Amerika'ya dönünce sıkı bir diyet ve sporla veririm. Çok kafama takmıycam.
Harikasın valla çok iyi hatırlıyorsun gerçekten çok seviyorum vişneli olanı. Allahtan yeri çok uzak öyle çok sık yiyebilmek mümkün değilTatlı derken şu çok sevdiğin chescakee i kastetmiştim aslında vişneliyi mi çok seviyordun :)
hoşgeldin canım memleket gibisi yok istediğini ye bu fırsat ele geçmezGünaydın kızlar. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Vatanımı çok özlemişim.
Sabah klasik bir kahvaltı yaptım, çiçek ekmeklerden 1 parçasının yarısını zeytinle yedim. Birazda ballı tereyağı yedim.
Sonra 1 saat koştum ve yürüdüm çok güzeldi. Fazla sıcak değil ve park içlerinde gölge yerlerde çok. Hatta parktaki aletleri de kullandım.
Sonra Çarşamba pazarına gittim. Bol meyve sebze aldım.
En çok özlediğm şeylerden biri patlıcan, kabak, biber kızartması bol bol yapıp yemek istiyorum. Yememe çok dikkat etmiycem tatil boyunca canımın istediğini yicem çünkü Amerika'ya dönünce keşke yeseydim demek istemiyorum.
ÇoccukLar okuldan gelince Migros'a gitmek istiyorum bazı kahvaltı malzemelerim eksik çocuklar istiyorlar. Akşam yemeğini muhtemelen dışarda yeriz. Şimdilik ne yeriz bilmiyorum. Herşeyi o kadar çok özledimki.
canım benim toparlarsin bazen sıkı diyet zor oluyor hem mola vermek metabolizmayı da şaşırtır hava sıcak bence istesem de çok alamazsinHoşgeldin canım bende bu ara ekmeğe çok fazla yüklendim off vazgecemiyorum da
Herşey kötüye gidiyor bendebütün motivasyonum gitti
Canım akşam yemeğini ikindileyin falan mı yiyorsun yoksa tamamen kestin mi bi ara sabah ikindileyin iki öğün besleniyorum demiştin ondan sordumçok şükür bugün biraz kalabalık olmuşuz birkaç gündür akşam yemeğini kestim sadece yemeklerimin tadina bakıyorum spor yapıyorum ama sıcakta zor oluyor umarım bu hafta 65 i görürüm az kaldi
okuyucuu geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et eşimde bağırsaklarından rahatsız bi ara geçer gibi oldu yine tekrarladı
Aynen toparlanmam lazım sağol canım. Bir kaç güne eski duzenime dönerim inşallah.Umutsuzluğa kapılma hemen ben de tartıya çıkmaya korkuyordum yüzleşmem gerek dedim iki kilo almışım biraz dikkat ettim sabah itibariyle 800 gr fazlalığım kalmış biraz da ödemdi sanırım çünkü bayramda dikkat ettim bu ara herkes gibi çok su içiyorum 3 4 lt içiyorumdur sebzeler bol fasülye bamya falan pişir ekmeksiz akşamları ye kalorisi düşük nasılsa
Inşallah canım ya bugün tekrar başladım bakalım.hoşgeldin canım memleket gibisi yok istediğini ye bu fırsat ele geçmez
canım benim toparlarsin bazen sıkı diyet zor oluyor hem mola vermek metabolizmayı da şaşırtır hava sıcak bence istesem de çok alamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?