Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın.
akşam eve gidince biraz oturdum ev işleri k oşturdum mecburen. neden iş bitmiyor anlamıyorum. dur durak yok .
saat 8 de çok feci acıktım. sözde bi şey yemiycektim.
6 kaşık yoğurt aldım. içine 10 adet kiraz ayıkladım. 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi.
yedim .
sabah tartıda 54.7 geldim. az da olsa vermiişim.

aaa o zaman benim için de hala umut var (34'üm). benim evlenmek istemekten önce, beni seven birine rastlayacağıma inancım yok.
canım benimde birçok şeye inancım kaybolmuştu...ama bir anda herşey bambaşka olabiliyor. yaş ne olursa olsun AŞK her zaman gelebilir ve o heyecanı , mutluluğu yeniden yaşayabilirsin.. pes etme asla... geç olsun güç olmasın... inancını kaybetme.. herşeyin zamanı var sadece.. o anı bekliyor inan..:KK39:

gunaydin kizlar ..bayram yatili misafir hastane kontrolleri ve yogun is temposu derken sizleri ihmal ettim.. nasilsiniz
?
beni sorarsaniz bayram misafir olayi olunca diyet iptal edildi .. nasil da guzel giderken ...
bu gun yine aksamciyim..

bu gun biraz kendimi toplamayi umuyorum..
tatile iki aydsn az kaldi en azindan 8-9-10 kilo versem super olacak ve bunun icin gercekten elimden geleni yapacagim.. onumuzdeki hafta sirf protein yapmayi dusunuyorum cunku ben kilolarimi genellikle karatay veya protein ile verebiliyorm.. bbekleyip calisip terleyip girecegiz artik :)

gunaydin kizlar ..bayram yatili misafir hastane kontrolleri ve yogun is temposu derken sizleri ihmal ettim.. nasilsiniz
?
beni sorarsaniz bayram misafir olayi olunca diyet iptal edildi .. nasil da guzel giderken ...
bu gun yine aksamciyim..

tatile iki aydsn az kaldi en azindan 8-9-10 kilo versem super olacak ve bunun icin gercekten elimden geleni yapacagim.. onumuzdeki hafta sirf protein yapmayi dusunuyorum cunku ben kilolarimi genellikle karatay veya protein ile verebiliyorm.. bbekleyip calisip terleyip girecegiz artik :)
Günaydın canım.. bayram tatili malum genelde herkes için yoğun geçmiştir.. sıkıntı yapma.. :KK39:
ben iyiyim çok şükür.. sen nasılsın? :KK39:

Günaydın kızlar :KK19:

Kilo bildirimim

Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta : 68
Bu hafta : 67
Fark : - 1000
% : 1.470
Oh ya en azından 1 kilo gitmiş :KK54:
Bildirim yapalım kızlar aramızdan biride listeyi yapar böyle olunca daha motive oluyoruz.

?
bu gun yine aksamciyim..

Günaydın canım hoşgeldin.
Hemen hemen herkes etkilendi canım bayramdi misafir derken dikkat edemedik.
Inşallah hepimiz tekrardan toparlancaz

Back
X