Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar
Eşimin rahatsızlığı ve benim iş yoğunluğu dolayısı ile gelemedim
.. diyet falan yok .. maalesef ..
Bu gün biraz dikkat ettim yediklerime .. artık yarın tam protein olarak başlayacağım .. çünkü kendimi hiç
İyi hissetmiyorum .. :( kilo vermem şart

selam kızlar kaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım nasılsınız oğlum internetimden video izlemiş erken bitti.
diyete èlimden geldikçe dikkat ediyorum akşam yemeklerini yemiyorum meyve falan yiyorum cuma günü bildirim de yapamadım

selam kızlar kaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım nasılsınız oğlum internetimden video izlemiş erken bitti.
diyete èlimden geldikçe dikkat ediyorum akşam yemeklerini yemiyorum meyve falan yiyorum cuma günü bildirim de yapamadım
canım benim . bildirim yapamadın ama . vermiş misin kilo.

ben cumartesi 53.7 idim. bu sabah 55.2 olmuşum. adet oldum dün . onun şişkinliği ve hafta sonu kaçamakları ile.

Merhaba kızlar
Eşimin rahatsızlığı ve benim iş yoğunluğu dolayısı ile gelemedim
.. diyet falan yok .. maalesef ..
Bu gün biraz dikkat ettim yediklerime .. artık yarın tam protein olarak başlayacağım .. çünkü kendimi hiç
İyi hissetmiyorum .. :KK43: kilo vermem şart
eşine geçmiş olsun kanel . canım başla artık . kendini daha iyi hissedeceksin .

cumartesi arkadaşımızın babyshower partisi vardı. düşünün artık. pastalar börekler çörekler kurabiyeler.

ohooooo yedim yedim.

dün de kahvaltıya gittik tanıdığımıza. ohooo. gözleme. su böreği. sarma. patates , patlıcan kızartma. sigara böreği. vs . ohooooooooooo
yine dünya yedim .hiç hayır demedim.

Günaydın kızlar.. hafta sonu misafirlerim vardı.. yoğun hareketli ve yorucu geçti.. bugünde işler biraz yoğun geçecek gibi.. fırsat buldukça uğrayacağım inşallah.. hepinize iyi bir gün diliyorum.. :KK200::KK15:

cumartesi arkadaşımızın babyshower partisi vardı. düşünün artık. pastalar börekler çörekler kurabiyeler.

ohooooo yedim yedim.

dün de kahvaltıya gittik tanıdığımıza. ohooo. gözleme. su böreği. sarma. patates , patlıcan kızartma. sigara böreği. vs . ohooooooooooo
yine dünya yedim .hiç hayır demedim.

afiyet olsun cnm ya malesef haftasonları gezmelerden ötürü koy veriryoruz ama 1 hafta boyunca tutuyoruz o da hediyemiz olsun diyorum ama abartmamak lazım aslında :)))) ama dayanamıyoruzzzzz bende yedim yani pazar günü 2 de kahvaltı yaptım tek öğün durdum çünkü regl da şişirdi benii çarşambadan sonra rahatlıcam inşaallah regl bitiyor

Back
X