evet canım . haklısın . hafta sonları ben hep abartırım zaten yıllar yılı.afiyet olsun cnm ya malesef haftasonları gezmelerden ötürü koy veriryoruz ama 1 hafta boyunca tutuyoruz o da hediyemiz olsun diyorum ama abartmamak lazım aslında :)))) ama dayanamıyoruzzzzz bende yedim yani pazar günü 2 de kahvaltı yaptım tek öğün durdum çünkü regl da şişirdi benii çarşambadan sonra rahatlıcam inşaallah regl bitiyor
ne ilacı . hala mide ilaçlırı alıyor musunilaç içtim o yüzden biraz bekliyorum dünden kalan şişliğim var ama kahvaltım belli zeytin peynir simit valla dayanamadım :))))
ne ilacı . hala mide ilaçlırı alıyor musun
afiyet olsun şekercim.ÖĞLEN YEMEĞİM;
KURU FASULYE
PİLAV
DOMATES SALATA AMA HEPSİ AZ AZ 1 ADET ÇAY
evet canim vermişim ama bugün büyük bdir bardak kola ve lokmalik gofret yedim oğlumla beraber.canım benim . bildirim yapamadın ama . vermiş misin kilo.
ben cumartesi 53.7 idim. bu sabah 55.2 olmuşum. adet oldum dün . onun şişkinliği ve hafta sonu kaçamakları ile.
canimmm yalnız kalmisssin bugün MR çektirmeye gittim malatyaya cihaz bozulmuş adama arasaydiniz gelmezdim dedim o da gelir diye aramadık dedi sinir oldum haftaya çarşamba gidecem tekrar bu sicakta bosuna gittimmesmeser, zeze. sabahveben.
adamın verdiği cevap ne kadar da sinir bozucu .evet canim vermişim ama bugün büyük bdir bardak kola ve lokmalik gofret yedim oğlumla beraber.
canimmm yalnız kalmisssin bugün MR çektirmeye gittim malatyaya cihaz bozulmuş adama arasaydiniz gelmezdim dedim o da gelir diye aramadık dedi sinir oldum haftaya çarşamba gidecem tekrar bu sicakta bosuna gittim
afiyet olsun canım ben de bir dilim ekmek yarım pogaca yedim biraz da peynir.adamın verdiği cevap ne kadar da sinir bozucu .
yalnızdım dün.
özlem de yok kaç zamandır.
dün akşam eve gidince 1 luppoo yedim.
2 yumurtadan menemen yedim.
işten çıkınca 3 saat parkta gezindim kızla. ama çok yorulmuştum ve aşırı acıkmıştım. eve çıkınca mamalara daldım işte. menemen ve luppooo
sabah yine 2 yumurtalı menemen.
öğlene 100 gr izmir tulum peynir . 20 zeytin
2 salatalık
2 kapya kırmızı biber
2 domates getirdim.
1 simit almayı düşünüyorum bunlara ilave.
reyhan şerbeti nasıl yapıyılor canım .afiyet olsunafiyet olsun canım ben de bir dilim ekmek yarım pogaca yedim biraz da peynir.
bu aralar reyhan şerbetini çok yapıyorum bugün kayisi suyu yapacam dolaba koyuyorum iki sürahi bitiyor
teşekkürler canım.reyhan şerbeti nasıl yapıyılor canım .afiyet olsun
harika . eminim güzel oluyordur.teşekkürler canım.
bir deste kadar eğer büyükse yarısını yikiyorum tencereye bir bardak şeker bir çubuk tarçın bir tatli kaşığı limon tuzu koyuyorum üzerine bir lt den bir bardak fazla kaynar su dokuyorum şeker eriyen kadar karıştırıp içine reyhan koyup kapağını kapatıp soguyana kadar bekletiyorum sonra damak yazımıza göre su şeker ilavesi yapiyorum
evet canım reyhan uzun anlattığına bakma beş dakka sürüyor yapmasıharika . eminim güzel oluyordur.
bi deste dediğn reyhan sanıyorum.
ilk cümlende geçen yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?