Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin
Almazsın hatta kilo verirsin canım bu koşturmacada canları sağolsun işleri çok hele evdeysen hiç bitmez
iyi yapmışsın canım fırsatı değerlendir
bazen denge bozuluyor canım düzene oturtmak zaman alır bende de oldu bir ara önemli olan almamakben dün ve bugün çok saçmasapan beslendim. hep karbonhidrat ağırlıklı oldu. hiç yazmayayım.
kilom 59-59,5 civarı. bu hafta bir atılım yapıp tekrar 58'lileri görmem lazım. ama tartım yok şuan.
yediklerimi sürekli paylaşıcam kızlar. ayar iyice kaçtı.
mesmeser ben de bu sabah kahvaltı yaptım, kan şekeri dengem bozuldu gene. sürekli acıkıp karbonhidrat yedim.
teşekkür ederim canısısanada geçmiş olsun cnm bnm
canm bnde eger kahvaltida karbo hidrat yediysem bittim demektir tum gun acikiorum.o yuzden peynir yumurta falan tuketiorumben dün ve bugün çok saçmasapan beslendim. hep karbonhidrat ağırlıklı oldu. hiç yazmayayım.
kilom 59-59,5 civarı. bu hafta bir atılım yapıp tekrar 58'lileri görmem lazım. ama tartım yok şuan.
yediklerimi sürekli paylaşıcam kızlar. ayar iyice kaçtı.
mesmeser ben de bu sabah kahvaltı yaptım, kan şekeri dengem bozuldu gene. sürekli acıkıp karbonhidrat yedim.
kolay gelsin cnm dikkat et kendine bide gun icinde alamadgin enerji aksam fazlasiyla cikablir ona da dikkatselam kızlar artık bahçe işlerimiz başladı kahvalti ve öğlen çok dikkat etmiyorum çünkü aksama kadar çalışıyorum ama akşam yemiyorum bakalım sonuç ne olacak ekmeği mayasiz yapıyorum artık
Ben evdeyim artık.cuma işe gideceğim.ücretsiz izne ayrılıyorum,yıllık izin ardındanbu arada arkadaşlar birşey paylaşıcağım ..
Neden hiç kimse paylaşım yapmıyuor bildirim yapmıyor ne yediğini yazmıyor bu şekilde movitasyonu düşüyor insanın b una bende dahilim kimse yazmıyor diye yazasım gelmiyor resmen lütfen herkes olabildiğince yazsın ki şevke gelelim kilo almış olabiliriz ama yazalım lütfn
A aaadddaaaizole @zeze_35 @demirleke @Nslhn001 @ayaysel mesmeser @ficans sersum
Bi ben li yazıyormuşum
Bol iş var evde.Evet canım evden de gelemiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?