Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben dün ve bugün çok saçmasapan beslendim. hep karbonhidrat ağırlıklı oldu. hiç yazmayayım.

kilom 59-59,5 civarı. bu hafta bir atılım yapıp tekrar 58'lileri görmem lazım. ama tartım yok şuan.

yediklerimi sürekli paylaşıcam kızlar. ayar iyice kaçtı.

mesmeser ben de bu sabah kahvaltı yaptım, kan şekeri dengem bozuldu gene. sürekli acıkıp karbonhidrat yedim.

bazen denge bozuluyor canım düzene oturtmak zaman alır bende de oldu bir ara önemli olan almamak
sanada geçmiş olsun cnm bnm
teşekkür ederim canısı

canm bnde eger kahvaltida karbo hidrat yediysem bittim demektir tum gun acikiorum.o yuzden peynir yumurta falan tuketiorum

Kizlar yazayim bnde menumu sabah 2 ceviz 1 dilim ekmek yumurta domates salatalik oglen meyveli yogurt ikindi
2 ceviz sutlu kahve
Aksam da patlican yemegi cacik bi dilim ekmek

Kizlar herkese gunaydin evet sabah kahvaltim
1 yumurta
Biraz leynir
2 ceviz
Bi dilim ekmek
Domates salatalik ve maydonoz seklinde

selam kızlar artık bahçe işlerimiz başladı kahvalti ve öğlen çok dikkat etmiyorum çünkü aksama kadar çalışıyorum ama akşam yemiyorum bakalım sonuç ne olacak ekmeği mayasiz yapıyorum artık

kolay gelsin cnm dikkat et kendine bide gun icinde alamadgin enerji aksam fazlasiyla cikablir ona da dikkat

Oglen meyveli yogurt yedim yogur ve 3 adet kayisi ikindi
Yarim bardak sutlu kahve
2 ceviz
Aksam
Bir dikim ekmek cacik menemen

Merhaba kızlar .
Çocuklarla düzene girdik gibi
Oğlanlar cami ye gidiyor
3 saat kızla evdeyiz
Evi köklü şekilde değiştiriyorum.
Bugün mutfağı boyadım
Balkonu toparladım
Koli koli ıvır zıvır çıkıyor ordan burdan
Elime geçeni atıyorum
Ev ferahlar umarım .

Bu arada kahvaltımı sağlam yapıyorm.karbonhidrat ,reçel tereyağı yiyorum.sonraki öğünlerim ise ayak üstü.sürekli ayaktayım.oturmak yok.ne Zaman akşam oluyor anlamıyorum zaten.saat 4-5 gibi parka iniyorum kızla .aksam 8-9 gibi eve dönüyoruz.
53.9 oldum. Bakalım.boya badana ıle uğraşırken spor da yapmış oluyorum sanırım.
Siz nasılsınız

Ben evdeyim artık.cuma işe gideceğim.ücretsiz izne ayrılıyorum,yıllık izin ardından
Ve malesef giremiyorum artık nete.fırsat olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…