Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu puzzle bitti.1 hafta kadar bununla oyalandık

Eklentiler

• image.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu kırlentleri diktim dün

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 48
Bunlar da diktiğim etnik etekler.
Kendim çok kullanıyorum.beğeniliyor
Okuldan bir kaç hoca talip oldu üzerimdeki eteklere.ber de evdeki kumaşlardan diktim.cuma işe giderken götürürüm.beğendiklerinden alsınlar.onların çoçuklarıma ilgisi çok.bana da öyleler.bi güzellik de ben yapayım istedim.beğenirler inşallah

Eklentiler

• image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 38
Dikiş odam.geçeci olmak zorunda.bi kaç güne dikiş işşlerimi bitirip makinayı kaldırmam lazım.çocuklar çok meraklı.evde sağlam eşya bırakmıyorlar

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 32
Ve benden bu kadar .iyi geceler. Bu hafta sonu dayım Ayvalik a gidiyormuş .belki onlarla gider dönerim.kendime güvenmiyorum.çünkü çoçuklar annemin babamın başını ağrıtmasın diye gündüz denizde .akşam parktayım geceye kadar.kv ye gidince de aynı. Çok yoruluyorum?yattığım yeri bilmiyorum.cesaretim yok açıkcası.dayımlarla takılırsam belki daha rahat olur.onun 15 yaşında oğlu var.bizim oğlanlar peşinde denize giderler.oynarlar vs diye.
Kardeşim ağrı ya atandı.15 gün sonra ona gitmek istiyorum.ankara da oturuyor.ağrı ya gitmeden görüşmek istiyorum

Birde şu meşhur buzluğa limon koyularak yapılan limonatayı yapıyorum.1 limon ıle 1,5 litre yapıyorum.başka malzeme yok.he bi de şeker var.tarifi nette aratın .herkes yapıyor

kolay gelsin cnm dikkat et kendine bide gun icinde alamadgin enerji aksam fazlasiyla cikablir ona da dikkat
çok şükür çok yorulunca yiyememek gibi bir huyum var umarım böyle gider yesem de bahcemde salatalik olmus kalorisi de az diye ondan yiyorum gunduz ozellikle oglen ogunlerini yiyorum ama

kolay gelsin cnm baya yorucu gecio desene peki neden ucretsiz izne ayriliosun

Bol iş var evde.
Dikiş de diktim
Komşular hiperaktif olduğumu söylüyor ,kabul etmiyorum.
Az önce çektim resmi.iyiyim artık sanırım ,kilo anlamında
cok iyi masallah bi de 3 cocuk annesine gore gayet iyi

Bnde dun aksam menemn cacik ve bir dikim ekmek yedim son ogunde seftali ve yogurt yemistim bugun sabah 2 ceviz 2 kasik coreotlu yogurt
Ardindan peynirli tost

Tatile hic doyamadim o kadar cok ozledim ki sanki hic gitmemis gibiyim cok guzeldi keske bi daha gdebilsem ama esime izin vermiolae zaten bu iznini zor almisti

Hoşgeldin canım... seni gördüğüme çok sevindim...
yaz sozonu malum bayaa sakin buralar.
valla gayet iyisin. Enerjine hayranım valla.. ben yalnız yaşıyorum. çocuk çoluk yok malum. ama dün akşam pert olmuş haldeydim. neden yorgun düşüyorum anlamıyorum. beslenmemde mi sıkıntı var çözemedim..
Bi ben li yazıyormuşum
Mesmeser,seze ,Özlem, seyla,oncemelek,ve çok arkadaş vardı yazan.
bi görünüp kayboluyor herkes.. Seylanin Gunlugu hiç yok bu aralar ortalarda... iyidir inşallah....
Yaz sezonu diye sanırım çok sakin buralar. bende pek giremiyorum bu ara gerçi.. misafirlerim vardı. hafta içide iş güç yoğun geçiyor.. Aralarda fırsat buldukça bakıyorum öyle..

Bol iş var evde.
Dikiş de diktim
Komşular hiperaktif olduğumu söylüyor ,kabul etmiyorum.
Az önce çektim resmi.iyiyim artık sanırım ,kilo anlamında
süpersin gerçekten.. sıkıntı edilecek hiç bi durumun yok senin..

Ellerine sağlık.. tabi insan incecik olunca herşeyler yakışıyor..

ayniyim canım

yok canım çok veremiyorum sıkı diyet olmasa veremiyorum
bende de durum aynı...nerdeyse hiç ekmek yemiyorum.. tatlı zaten yok denecek kadar az.. meyve de arada sırada az mikatrada yerim. ama yok.. tartıda tık yok. anlamadım neden...çok sinir oluyorum yaaa...

mesmeser bi yerden snra cok zor gdio canm ya hakikaten cok sinir bozucu oluo
"sadece ekmeği kestim 5 kilo kadar verdim.. sadece şekeri bıraktım 3 kilo verdim" felan diyen insanlarda nasıl bünye var anlamıyorum.. resmen su içsem kilo yapıyor yaa... artık almıyorum ama vermiyorum da... neden böyle anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…