Bacağımda badana izi kalmışBol iş var evde.
Dikiş de diktim
Komşular hiperaktif olduğumu söylüyor ,kabul etmiyorum.
Az önce çektim resmi.iyiyim artık sanırım ,kilo anlamında
fazlasıyla iyisin hem de canım ben senin gibi olsam agzima yemek tikarlarBol iş var evde.
Dikiş de diktim
çok şükür çok yorulunca yiyememek gibi bir huyum var umarım böyle gider yesem de bahcemde salatalik olmus kalorisi de az diye ondan yiyorum gunduz ozellikle oglen ogunlerini yiyorum amakolay gelsin cnm dikkat et kendine bide gun icinde alamadgin enerji aksam fazlasiyla cikablir ona da dikkat
Can'ım benim .tıkmasınlar yemek.hayret bi şey .multi vitamin alıyorm yalnız.bu tempoya bünye dayanmaz diye .supradyyn all daay.fazlasıyla iyisin hem de canım ben senin gibi olsam agzima yemek tikarlar
Verdin mi Can'ım kiloçok şükür çok yorulunca yiyememek gibi bir huyum var umarım böyle gider yesem de bahcemde salatalik olmus kalorisi de az diye ondan yiyorum gunduz ozellikle oglen ogunlerini yiyorum ama
kolay gelsin cnm baya yorucu gecio desene peki neden ucretsiz izne ayriliosunMerhaba kızlar .
Çocuklarla düzene girdik gibi
Oğlanlar cami ye gidiyor
3 saat kızla evdeyiz
Evi köklü şekilde değiştiriyorum.
Bugün mutfağı boyadım
Balkonu toparladım
Koli koli ıvır zıvır çıkıyor ordan burdan
Elime geçeni atıyorum
Ev ferahlar umarım .
cok iyi masallah bi de 3 cocuk annesine gore gayet iyiBol iş var evde.
Dikiş de diktim
Hoşgeldin canım... seni gördüğüme çok sevindim...Merhaba kızlar .
Çocuklarla düzene girdik gibi
Oğlanlar cami ye gidiyor
3 saat kızla evdeyiz
Evi köklü şekilde değiştiriyorum.
Bugün mutfağı boyadım
Balkonu toparladım
Koli koli ıvır zıvır çıkıyor ordan burdan
Elime geçeni atıyorum
Ev ferahlar umarım .
valla gayet iyisin. Enerjine hayranım valla.. ben yalnız yaşıyorum. çocuk çoluk yok malum. ama dün akşam pert olmuş haldeydim. neden yorgun düşüyorum anlamıyorum. beslenmemde mi sıkıntı var çözemedim..Bu arada kahvaltımı sağlam yapıyorm.karbonhidrat ,reçel tereyağı yiyorum.sonraki öğünlerim ise ayak üstü.sürekli ayaktayım.oturmak yok.ne Zaman akşam oluyor anlamıyorum zaten.saat 4-5 gibi parka iniyorum kızla .aksam 8-9 gibi eve dönüyoruz.
53.9 oldum. Bakalım.boya badana ıle uğraşırken spor da yapmış oluyorum sanırım.
Siz nasılsınız
bi görünüp kayboluyor herkes..Bi ben li yazıyormuşum
Mesmeser,seze ,Özlem, seyla,oncemelek,ve çok arkadaş vardı yazan.
Bol iş var evde.
Dikiş de diktim
Ellerine sağlık.. tabi insan incecik olunca herşeyler yakışıyor..Bunlar da diktiğim etnik etekler.
Kendim çok kullanıyorum.beğeniliyor
Okuldan bir kaç hoca talip oldu üzerimdeki eteklere.ber de evdeki kumaşlardan diktim.cuma işe giderken götürürüm.beğendiklerinden alsınlar.onların çoçuklarıma ilgisi çok.bana da öyleler.bi güzellik de ben yapayım istedim.beğenirler inşallah
Verdin mi Can'ım kilo
yok canım çok veremiyorum sıkı diyet olmasa veremiyorummesmeser cok iyi o zaman canm baya kilo gider senden de diye dusnuorum
bende de durum aynı...nerdeyse hiç ekmek yemiyorum.. tatlı zaten yok denecek kadar az.. meyve de arada sırada az mikatrada yerim. ama yok.. tartıda tık yok. anlamadım neden...çok sinir oluyorum yaaa...ayniyim canım
yok canım çok veremiyorum sıkı diyet olmasa veremiyorum
"sadece ekmeği kestim 5 kilo kadar verdim.. sadece şekeri bıraktım 3 kilo verdim" felan diyen insanlarda nasıl bünye var anlamıyorum.. resmen su içsem kilo yapıyor yaa... artık almıyorum ama vermiyorum da... neden böyle anlamıyorum..mesmeser bi yerden snra cok zor gdio canm ya hakikaten cok sinir bozucu oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?