bende de durum aynı...nerdeyse hiç ekmek yemiyorum.. tatlı zaten yok denecek kadar az.. meyve de arada sırada az mikatrada yerim. ama yok.. tartıda tık yok. anlamadım neden...çok sinir oluyorum yaaa...canm bi uerde tikanio kilolar cok uzun yillarda aldik bunlari vermek oyle kokay olmuo bide her kacamaktan snra bunyeyi toolamak da zor oluo malesef sabretcez bakalim
"sadece ekmeği kestim 5 kilo kadar verdim.. sadece şekeri bıraktım 3 kilo verdim" felan diyen insanlarda nasıl bünye var anlamıyorum.. resmen su içsem kilo yapıyor yaa... artık almıyorum ama vermiyorum da... neden böyle anlamıyorum..
canm domatesli ve kasarli simit seni tok tutmustur ondan yiyememissndirkızlar merhaba sabah internet sıkıntısı çektim giremedim hiç
sabah kahvaltım
1 çay
domates kaşarlı simit
öğlen yemeğim;
2 kaşık çorba
3 çatal biber patates kızartması
3 gibi 1 türk kahvesi
şimdide bir karam çikolata ve 1 çay yapacağım kızlar yemek yiyemedim bugün
Canım .sanıyorum bakıcı abla kıza vurmuşkolay gelsin cnm baya yorucu gecio desene peki neden ucretsiz izne ayriliosun
cok iyi masallah bi de 3 cocuk annesine gore gayet iyi
Afiyet olsun canımgünaydıınnnnn....
sabah kahvaltım: 2 küçük dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış kaşarlı tost..üstüne de çay içerim..
bugün öğlen yemeğimi de evden getirdim.. zeytinyağlı badalan fasülye yemeği+yoğurt....
evet canım maalesef cakildim kaldım inan gün içinde çalışmamı görsen iğne ipliğe dönmem lazımmesmeser bi yerden snra cok zor gdio canm ya hakikaten cok sinir bozucu oluo
komşum geçen gün diyorki ekmeği bir ekmekten yarima dusurdum üç kilo verdim senin gibi yesem 50 kilo kalırım sinir oldumbende de durum aynı...nerdeyse hiç ekmek yemiyorum.. tatlı zaten yok denecek kadar az.. meyve de arada sırada az mikatrada yerim. ama yok.. tartıda tık yok. anlamadım neden...çok sinir oluyorum yaaa...
"sadece ekmeği kestim 5 kilo kadar verdim.. sadece şekeri bıraktım 3 kilo verdim" felan diyen insanlarda nasıl bünye var anlamıyorum.. resmen su içsem kilo yapıyor yaa... artık almıyorum ama vermiyorum da... neden böyle anlamıyorum..
Al işte... ahaa bende sinir oldum...komşum geçen gün diyorki ekmeği bir ekmekten yarima dusurdum üç kilo verdim senin gibi yesem 50 kilo kalırım sinir oldum
ah ah neler olmus canim boyle cok iyi yaomissin o zaman izin almakla cok dogru bir karar olmus otorite mutlaka sart cocuklara kadin bas edemwyince tabi veriodur ellerine abur cuburu insallah yoluna girer herseyCanım .sanıyorum bakıcı abla kıza vurmuş
Kızı Abur çuburu alıştırdı.kızımız abla aburcubur vermezse bağırıyor.yemek yemiyordu artık.kadın da başedilmeli .ağlıyordu vermezse.
Oğlanlarla da sürtüştü.
İyilerdi .noldu bilmiyorum.baya sorumsuzlukları oldu.anlatmışımdır belki.
İdare ettim ,konuştum.ama son vurma olayı beni bitirdi.kendine sordum .vurmadım DEDİ.ama içime sinmedi.
Ki 2 yaşına girecek 13 gün sonra.cadı oldu. Oğlanlar yemek yemiyor .yaptıklarımı akşam buluyordum tencerede.iyice yoldan çıktı sanki her şey.çok hareketli çocuklarım var.10 günde yola koydum sanki onları.çogu zaman çıldırarak.
Salonda yemeler.elinde yiyecekle gezmeler.keyif Ada'mı oldular.kural yok bi şey yok.
Böyle işte canım
cok yeme canim aman diyimSabah kahvaltıyı baya geç yaptım 11 gibi 2 yumurta, süzme peynir, minik dilim ekmek ve 1 çatal fıstık ezmesi.
Saat 15 de arkadaşıma gidicem. Kek yaptım, poğaça yaptım götürücem. InsAllah hafif şeylerde vardır ve çok yemeğe gerek duymam.
sürekli diyet modunda olmak bu yerden sonra sıkıcı oluyor bu yemek yapiyorsun sevdiğin şey yemeden olmuyor kek kurabiye tatli yapiyorsun ikram ediyorsun yemesen sendeki de nefis bence spora devam ama arda nefsimizin de hakkını abartmadan vermek lazım ve önemli olan sana yakışan kilo birazda.Ya bnde veriorum aslinda kilo ama benim de soyle bi huyum var kizlar 3 4 gun tutorum kendimi normal o ara ruyamda hep yemeklee falan goruorum psikolojik olarak etkileniorum acim falan die snra bi gun bozuorum zaten bozunca toplamak cok zor tum seker dengeniz bozuluo cnku snra yine baslamak zor okuo ama duzenli yesem kilo veriorum farkindayim bide sebze ne zaman yeawm kaslarim erio o hafta bu da garip tabiki
Canım bende de oluyor bu söylediklerin ama bi denge bulmaya çalışıyorum zor da olsa..Ya bnde veriorum aslinda kilo ama benim de soyle bi huyum var kizlar 3 4 gun tutorum kendimi normal o ara ruyamda hep yemeklee falan goruorum psikolojik olarak etkileniorum acim falan die snra bi gun bozuorum zaten bozunca toplamak cok zor tum seker dengeniz bozuluo cnku snra yine baslamak zor okuo ama duzenli yesem kilo veriorum farkindayim bide sebze ne zaman yeawm kaslarim erio o hafta bu da garip tabiki
dogru diosun cnim sakin sakin gitmeli tadina bakmayi ogrenmeliyiz gercekten bizdeki de nefissürekli diyet modunda olmak bu yerden sonra sıkıcı oluyor bu yemek yapiyorsun sevdiğin şey yemeden olmuyor kek kurabiye tatli yapiyorsun ikram ediyorsun yemesen sendeki de nefis bence spora devam ama arda nefsimizin de hakkını abartmadan vermek lazım ve önemli olan sana yakışan kilo birazda.
senin abartılı bir kilon yok çok da kasma kendini
ooo masallah cok iyi zayifmis oBu arada yarın sabahta kahvaltıya misafirim var tartilma öncesi hem bugün hem yarın çok fena. Nefis de bi yere kadar. Gelecek olan misafirim de öyle zayıf ki 24-25 beden
sana sonuna kadar katiliorum canim ne zaman sebze yesem o hafta diyetisyene gittigimde hemen kaslarim erio protein sart bu cok dogru bnde bu sabah sut ve 2 yumurtayla basladim azcik da peynir nerde protein orda ben yogurdu ve meuveyi birlikte yiyorum aynen hem tok tutuculugu artioCanım bende de oluyor bu söylediklerin ama bi denge bulmaya çalışıyorum zor da olsa..
Tarçını çok kullanmaya çalışıyorum tatlı ihtiyacımı kessin diye.. meyve çok tüketen biri değilim.
sadece sebze meyve tüketmek kaslar için sıkıntı zaten.. protein şart..!! ve her meyve yediğinde mutlaka 2-3 kaşık yoğurt ye üzerine yada süt içmeye çalış.. çok önemli..! ben akşam yemeğinde sebze salata felan yiyeceksem mesela salataya peynir koyuyorum yada mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum. sırf protein olsun diye. gerçi yoğurtsuz öğünüm yoktur pek . çok severim.. kaslar için protein şart. ve uzun süre tokluk verdiği de bir gerçek..
canm domatesli ve kasarli simit seni tok tutmustur ondan yiyememissndir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?