bende senin gibiyim.. ama ben 71-72 arası oynayıp duruyorum.. 70 altına düşemiyorum bi türlü... sanırım bayaa spor yapmam lazım..Selam kızlar
Bu ara çok dikkat edemedim yürüyüşü bırakmıyorum ama
Kilo bildirimim
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 71.3
Fark 300 gr
% 0.42
ay canm bnde regl olcam ama bu kez cok beterim resmen dunyayi versen mideye gomerim yani o derece o abur cubura bi bulastin mi bidaha zor birkiosun bn evde ne var ne yok ayikladim yoksa gece bile saldirablirimayyyy ben bugün geç kalktımm ve gün koşturmasından yazamadım sabahta tartılamadımsabah bakıcam ama kiloma akşamları yemek yerine abur cubur yiyorum yaa regl olcam herhalde kendime dur diyemiyorum ztn yemiyorum amaan diyorum :)))))))))) ama yılmak yoksa ilk hedefe 2 kilo :)
sabah kahvaltım;;
1 çay
sandwiç ( domates salata marul peynir)
öğlen yemeği;
yarım kepçe çorba
2 minik biber dolması yoğurtla
4 de 1 çay 3 yulaflı bisküvi
akşama artık bakalım yatılı misafirler var kenimi ayıramıyorum abur cubur yiyoz :)))
Hosgeldin cnm hatirliyorum seni cok kisa bi surede kilo vermistin surekli sok diyet uyguluodun ve muthic bi iraden vardi :)Günaydın meleklerim nasılsınız?
Beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ben de bu topiğin eskilerindendim. Uzun bir süre özel sebepler yüzüyle iş hayatına ağırlık vermek zorunda kaldım ve diyeti de sporu da saldım.
Şimdi 2 gündür yeni ve düzenli bir işe başladım ve artık hayatım daha düzgün ilerleyecek eminim buna. :)
Bıraktığımda kilom 52 civarları idi şu anda 55.3'üm. Ortalama 3 kilo civarı aldım o kadar yemeye içmeye. Şimdi hedef yeniden 50 kilo ve hatta olursa 48 49.
Gününüz güzel geçsin geri döndümmm ve elimden geldiğince hem kendime hem sizlere destek olmaya çalışacağım.
Kizlar bnde tartildi 62.8 civariyim aslinda daha zayiflamistim ama regl olmam lazim.bugun onun sisligi olabilir saniorum
Hosgeldin cnm hatirliyorum seni cok kisa bi surede kilo vermistin surekli sok diyet uyguluodun ve muthic bi iraden vardi :)
bende de aynı durum canım dün iki tane abayram şekeri yedim ne yesem tatmin olamıyorum bir kaç gün kaldı ama ben tatli krizine dayanamiyorumay canm bnde regl olcam ama bu kez cok beterim resmen dunyayi versen mideye gomerim yani o derece o abur cubura bi bulastin mi bidaha zor birkiosun bn evde ne var ne yok ayikladim yoksa gece bile saldirablirim
hoşgeldin canım hiç unuturmuyuz seni nasilsin görüşmeyle yeni işin hayırlı olsunGünaydın meleklerim nasılsınız?
Beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ben de bu topiğin eskilerindendim. Uzun bir süre özel sebepler yüzüyle iş hayatına ağırlık vermek zorunda kaldım ve diyeti de sporu da saldım.
Şimdi 2 gündür yeni ve düzenli bir işe başladım ve artık hayatım daha düzgün ilerleyecek eminim buna. :)
Bıraktığımda kilom 52 civarları idi şu anda 55.3'üm. Ortalama 3 kilo civarı aldım o kadar yemeye içmeye. Şimdi hedef yeniden 50 kilo ve hatta olursa 48 49.
Gününüz güzel geçsin geri döndümmm ve elimden geldiğince hem kendime hem sizlere destek olmaya çalışacağım.
oturmaktansir canm bn de tatildeyim bu ara her ne kadar yurusem de illaki oturuosun cogu zamanRegl dönemi öyle olur öncesinde başlıyor sıkma canını regl bitince tartılırsın tam kilonu verir. :*
Evet fıstığım verdiklerimi geri almadım ama 3 kilo kadar almışım eski kotlarım biraz dar da olsa oluyor hala sadece B A S E N L E N D İ M
allahim insallah bi duzelse hayirkisiyla lufen allahim guldur yuzlerini i nsallahSelam kızlar özlem ben nick değiştirdim: )
Sizlere sersumdan haber getirdim işte mesajı :
SERSUM
canım çok sağol ..babam geçtiğimiz çarşamba ameliyat oldu ilk gün iyiydi ama 2. gün solunum yetmezliği yaşadı ve şimdi yoğun bakımdauyutuluyor..Duadan başka bir çaremiz yok Allah yardımcımız olsun ama moraller sıfır..sizler de dua ederseniz çoksevinirim..arkadaşlara selam..
Dualarimizi esirgemeyelim kızlar: (
aynen canım her ay böyle olsam duba gibi olurum.mesmeser ay cnm bu ne bicim donem boyle anlamadim gecen ay boyle olmamistim bu kadar yeme krizine girmedim beni tatli olarak meyve ceviz veya meyveli yogurt kesio ama canim yemek yemek istio surekli biseyler spor da yaomak istemiorum bi donemde hic hareket etmek istemiorum
inşallah Rabbim tez zamanda sifa versin ailecek çok çektilerSelam kızlar özlem ben nick değiştirdim: )
Sizlere sersumdan haber getirdim işte mesajı :
SERSUM
canım çok sağol ..babam geçtiğimiz çarşamba ameliyat oldu ilk gün iyiydi ama 2. gün solunum yetmezliği yaşadı ve şimdi yoğun bakımdauyutuluyor..Duadan başka bir çaremiz yok Allah yardımcımız olsun ama moraller sıfır..sizler de dua ederseniz çoksevinirim..arkadaşlara selam..
Dualarimizi esirgemeyelim kızlar: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?