Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 tatlı kaşığı yagda kızartılmış 7 adet orta boy köfte ve 1 kase yoğurt yedim akşam yemeği olarak... sanırım birazcikta meyve yerim.. yemesem iyi olur da neyseeee

Gnaydin kizlar topigi boz birakmayalim dimi ama:) sabah 1 yumrtali menemen ve coklelek yedim oglen de menemen ve yogurt yedim bi dilim de hindi fume sonra bi cay bardagi sut

Selam kızlar

Bu ara çok dikkat edemedim yürüyüşü bırakmıyorum ama

Kilo bildirimim

Geçen hafta 71.6

Bu hafta 71.3

Fark 300 gr

% 0.42
bende senin gibiyim.. ama ben 71-72 arası oynayıp duruyorum.. 70 altına düşemiyorum bi türlü... sanırım bayaa spor yapmam lazım..

ayyyy ben bugün geç kalktımm ve gün koşturmasından yazamadım sabahta tartılamadım sabah bakıcam ama kiloma akşamları yemek yerine abur cubur yiyorum yaa regl olcam herhalde kendime dur diyemiyorum ztn yemiyorum amaan diyorum :)))))))))) ama yılmak yoksa ilk hedefe 2 kilo :)

sabah kahvaltım;;

1 çay
sandwiç ( domates salata marul peynir)

öğlen yemeği;

yarım kepçe çorba
2 minik biber dolması yoğurtla

4 de 1 çay 3 yulaflı bisküvi

akşama artık bakalım yatılı misafirler var kenimi ayıramıyorum abur cubur yiyoz :)))

ay canm bnde regl olcam ama bu kez cok beterim resmen dunyayi versen mideye gomerim yani o derece o abur cubura bi bulastin mi bidaha zor birkiosun bn evde ne var ne yok ayikladim yoksa gece bile saldirablirim

Günaydın meleklerim nasılsınız?

Beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama ben de bu topiğin eskilerindendim. Uzun bir süre özel sebepler yüzüyle iş hayatına ağırlık vermek zorunda kaldım ve diyeti de sporu da saldım.

Şimdi 2 gündür yeni ve düzenli bir işe başladım ve artık hayatım daha düzgün ilerleyecek eminim buna. :)

Bıraktığımda kilom 52 civarları idi şu anda 55.3'üm. Ortalama 3 kilo civarı aldım o kadar yemeye içmeye. Şimdi hedef yeniden 50 kilo ve hatta olursa 48 49.

Gününüz güzel geçsin geri döndümmm ve elimden geldiğince hem kendime hem sizlere destek olmaya çalışacağım.

Hosgeldin cnm hatirliyorum seni cok kisa bi surede kilo vermistin surekli sok diyet uyguluodun ve muthic bi iraden vardi :)

Kizlar bnde tartildi 62.8 civariyim aslinda daha zayiflamistim ama regl olmam lazim.bugun onun sisligi olabilir saniorum

Regl dönemi öyle olur öncesinde başlıyor sıkma canını regl bitince tartılırsın tam kilonu verir. :*

Hosgeldin cnm hatirliyorum seni cok kisa bi surede kilo vermistin surekli sok diyet uyguluodun ve muthic bi iraden vardi :)

Evet fıstığım verdiklerimi geri almadım ama 3 kilo kadar almışım eski kotlarım biraz dar da olsa oluyor hala sadece B A S E N L E N D İ M

ay canm bnde regl olcam ama bu kez cok beterim resmen dunyayi versen mideye gomerim yani o derece o abur cubura bi bulastin mi bidaha zor birkiosun bn evde ne var ne yok ayikladim yoksa gece bile saldirablirim
bende de aynı durum canım dün iki tane abayram şekeri yedim ne yesem tatmin olamıyorum bir kaç gün kaldı ama ben tatli krizine dayanamiyorum

hoşgeldin canım hiç unuturmuyuz seni nasilsin görüşmeyle yeni işin hayırlı olsun

oturmaktansir canm bn de tatildeyim bu ara her ne kadar yurusem de illaki oturuosun cogu zaman

mesmeser ay cnm bu ne bicim donem boyle anlamadim gecen ay boyle olmamistim bu kadar yeme krizine girmedim beni tatli olarak meyve ceviz veya meyveli yogurt kesio ama canim yemek yemek istio surekli biseyler spor da yaomak istemiorum bi donemde hic hareket etmek istemiorum

Selam kızlar özlem ben nick değiştirdim: )

Sizlere sersumdan haber getirdim işte mesajı :

SERSUM
canım çok sağol ..babam geçtiğimiz çarşamba ameliyat oldu ilk gün iyiydi ama 2. gün solunum yetmezliği yaşadı ve şimdi yoğun bakımdauyutuluyor..Duadan başka bir çaremiz yok Allah yardımcımız olsun ama moraller sıfır..sizler de dua ederseniz çoksevinirim..arkadaşlara selam..

Dualarimizi esirgemeyelim kızlar: (

allahim insallah bi duzelse hayirkisiyla lufen allahim guldur yuzlerini i nsallah

aynen canım her ay böyle olsam duba gibi olurum.

inşallah Rabbim tez zamanda sifa versin ailecek çok çektiler

Günaydın fıstıklarım herkese kolay gelsin.

05.08 < 55.2
06.08 < 55.2

Kilom aynı. İş yerinde biraz unlu gıda yedik dün onlardan ötürü kilo verememiş olabilirim. Ama incelme başladı göbeğimin şişliği gitti. Yılmak yok her sabah tartı ile yola devam ilk defa 54.

Gunayein canlarim bende bugun osvec diyetine basladim motive olmak icin buraya yaziorum.amacim kilo vermek tabi ama asil amacim midemin kuculmesini saglamak bi kere 6 gun yapmistim o donem 6 gunde bile oncelmistim aslinda isvec diyetini cok sik yapatim 2 veya 3 gunluk ama bu kez insallah baya bi yapmak istiorum buraya da yaziorum ki iyice motive olayim tabiko sok diyet uzmani@EcEz de beni motive etse iyi olur:)

Bu nedenle sabah tek sekerli turk kahvemo ictim.yuruyusumu yaptim.oglen 2 yumurta bir domates ve maydonoz yicem cnku malum bu donemde ispanak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…