Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay canm bnde regl olcam ama bu kez cok beterim resmen dunyayi versen mideye gomerim yani o derece o abur cubura bi bulastin mi bidaha zor birkiosun bn evde ne var ne yok ayikladim yoksa gece bile saldirablirim

ay canısı anlayabiliyorum aynı duyguları paylaşıyoruz :)) ama zaman zaman insan düşüyor böyle önemli olan hızlıca sirkelenmek :)) bende misafirler var diye abandım ama artık bırakcamm

Herkesee günaydıınnnnn... Ben hafta sonunu bi arkadaşın yazlığında geçirdim. haliyle yedik içtik. çok abartmamaya çalıştım ama tartı da öyle görünmedi tabi bu sabah.. hemen 1 kilo fark gösteriyor.. yine sıkmaya devam haliyle..
sabah 2 adet yumurta.. birinin sarısını yemedim. + 1 wasa ve üstüne süzme peynir dilimi koyup yedim..
Sizler neler yaptınız hafta sonu?

Hoşgeldin canım.. Ben senden sonra dahil oldum buraya demek ki tanıdık gelmedi ismin bana.. ama sorun değil tanışırız tabiki..

Allah'ım acil şifasını versin inşallah... Çok geçmiş olsun.. Hasta olan anne babaysa akan sular durur benim için.. Allah'ım şifasını versin amcanın inşallah...

İsveç diyeti nasıl oluyor ki? tehlikeli işler yapmayalım arkadaşlar..Ben öyle değişik diyet isimleri duyunca korkuyorum galibaa... herşeyden önemlisi sağlık...
Kızlar köydeyim fındık topluyoruz.
Kilo olarak fark yoktu zaten.
Yarın akşam incem köyden.
Kolay gelsin inşallah... Fındık sezonu deyince Ordu-Giresun-Trabzon..? Nereliydin sen?

Ben o diyeti tam yaparak 13 günde 6 kilo civarı vermiştim canım evet gerçekten de verdiriyor. Zaten içindeki çoğu besin yağ yakıcı olarak geçiyor o yüzden vermemen mümkün değil kilo. :*

Bu arada şöyle bir şey diyeyim ben 5 gün protein diyeti ile de 4 kilo civarı verdim yani aslında isveçe hiç girmeden full protein diyeti yaparak da hızlı verebiliyorsun.

Ben de 3 gündür 55.2yim biraz sporu hayatıma katmam lazım çalıştığım yerde geziniyorum ama tabi yetmiyor sanırım 3 gündür aynı olduğuma göre hahaa. Sabahları koşu düşünüyorum en azından 1 tur bile olsa yanıma kalır. ^^

Cok karsiyim sok diyetlere canim ama midemin kuculmesi lazim benim yapabildgim tek diyet bu protein agirlikli oldugu icin tok tutuo diyetisyende de olcum yaptircam 5 gun sonra sana da yazarim sonuclari yag mi gitmis kas mi diye
inşallah istediğin sonucu alırsın canım ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum üç aydır yarin bitiyor birakacam onun da etkisi oluyor

Kızlar köydeyim fındık topluyoruz.
Kilo olarak fark yoktu zaten.
Yarın akşam incem köyden.
kolay gelsin canım çalışınca insan mecburen biraz normal yiyor onu da harciyorsun alma da vermek bu şartlarda önemli değil

Doğum kontrol hapı direk kilo ya ben de kullandım yan etkisi çok oluyor.

ay canısı anlayabiliyorum aynı duyguları paylaşıyoruz :)) ama zaman zaman insan düşüyor böyle önemli olan hızlıca sirkelenmek :)) bende misafirler var diye abandım ama artık bırakcamm
toolanmak lazim canm ama bi kacti mi ipin ucu gider valla

ya isvec bnde de cok etkili oluodu canm kiko verdirme ko usunda da ama dun ne isvece dayanabildim nde sabah istedgim sonucu gorebildim saf protein bnde de ise yario ama suan resg yaklasio meyve yemeden asla duramam cnku cikolata kek falan yemiorum o yuzden saf protein cok zor gecen denedim 2 gun dayandim seninki nasil

Valla canim sadece yemek istio ke dimi nasi tutuorum anlatamam regl de olmadim 2 gun gecti hamile miyim acep keske olsam:)

Ben şimdi işe başladım söylemiştim öğlen 3'te iş başı yapıyorum gece 12'ye kadar çalışıyorum. Eve gelişim 1 oluyor ortalama. Sabah 9'da kalkıyorum.

Çok kahvaltı yapan bir insan değilim o yüzden sabahı geçiştiriyorum genelde öğlen yeme işine başlıyorum. Dün mesela ne yediysem hepsini işte yedim.

1 bardak limonata
1 avuç çerez
1 lokum minik
Yarım paket çubuk kraker
1 parça ızgara tavuk
Bol su

Tüm gün yediklerim buydu fazla bir şey gibi gözükmüyor ama işte limonata lokum çerez kraker falan bunlar hep kalorisi yüksek şeyler ve full karbonhidrat. Bende karbonhidrat ile kilo veremiyorum az yesem de veremiyorum. O yüzden bugünden itibaren çerezmiş krakermiş limonataymış bunlara son verip öyle devam edeceğim.

Evdeyken 5 günde full yumurta et tavuk peynir yoğurt yiyip 4 kilo vermiştim şimdi imkanım olsa yine veririm 55 kiloyum zaten 50lere düşsem yetecek. 3 gün oldu işe başlayalı ne aldım ne verdim. Yediğimi yakıyorum ama fazlasını yakamıyorum aynı kalıyorum haaha.

bende proteinle aninda veriorum ama bikac gun sonra midemi bulandiriolar bide ben hayat boyu devam edocek tarzda yapmak istiorum bi zamanlar 55 kikoydum canim surekki sok diyet yapiodum tabi sonra nasi oldu blmiorum yavas yavas bi aldim 68 e kadar hatta 69 smdi 62 lerdeyim ama 59 olsan tamam bi turlu gitmio 3 kilo bide reg olamadim ondn sanirim

hayırlı sabahlar kızlar dün akşam patates kızartması yedim ama 7 de bu sabah karnım şiş dışarı çıktım sonra ama erken geldim birşey yemedim. bide regl olacam şişmeye başlıyorum şuan
Günaydın canım... olur öyle arada..sıkıntı yapma.. bende dün akşam yemeğimi saat 10 da yiyebildim.. hafif şeyler yedim ama üzüm yedim üstüne sonra.. meyve yemesem iyi olurdu.. Ama serin serin iyi gitti napim...

hayırlı sabahlar kızlar dün akşam patates kızartması yedim ama 7 de bu sabah karnım şiş dışarı çıktım sonra ama erken geldim birşey yemedim. bide regl olacam şişmeye başlıyorum şuan
7 çok geç bir saat değil güzelim sıkma canını o kadar. :*

Üzüm kötü olmuş çok şekerli ve geç saatte yenilmiş direk kiloooooooooooooo. Neyse arada kaçamak olur o kadar bir dahakine dikkat et güzelim. :*

Günaydın kızlar 3 günün sonunda 55.2 barajını kırdım ve 54.7'ye düşmeyi başardım. Yani bu durumda 3 günde 500 gram vermişim iyidir haftada 1 kilo bile gitse iyi benim için tam diyet yapamıyorum çünkü.

07.08 günü yediklerim

1 mercimekli köfte
3 çay bardağı farklı aromalarla frozen
sonra 3 mercimekli köfte daha
1 çatal pasta
1 büyük kase maydanozlu dereoutlu cacık

Pasta ve frozen yememe rağmen dün 55.2 iken bu sabah 54.7 çıktım. Gece geç saatte yemek yemeye son verdim. Dün mesela iş çıkışı gece 12 gibi bir dilim incir dolması uzattılar. Yok dedim beni yoldan çıkarmayın yemicem. Onu o an yesem en az 150 kaloriydi belki daha fazla direk kilo yani. Reddettim ve evime geldim bir şey yemeden uyudum. Yani buna iradeeee diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…