Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİMKİ İŞİ BIRAKIP GİDESİM VAR ......

SABAH KAHVALTIM ;

2 ÇAY
YARIM SİMİT PEYNİR

Sakin ol fıstık. Her iş yerinde oluyor öyle sorunlar. Dün bizim restoranda 3 garson birden işten çıkmak istedi. Ben de müdürüm orada adamların hepsi ile tek tek konuşup sakinleştirdim. Hepsi de yeminler ediyordu yok çıkıcam edicem diye son anda tuttum ahaha. Yani olağan şeyler iş hayatında sorun yaşamak kızmak sinir olmak. :) Biraz hava al bir kahve iç toparlarsın eminim. ^^

Kahvaltın güzel afiyet olsun :)

Bende bu ara regl in tatli ihtoyacini bastirmak icin hep kuru uzum yedim cevizle napim cikolata mi yiyeydim:):) saka tabiki bugun regl oldum cok sukur iner umarim bu sislik

Üzüm kötü olmuş çok şekerli ve geç saatte yenilmiş direk kiloooooooooooooo. Neyse arada kaçamak olur o kadar bir dahakine dikkat et güzelim. :*
Etmezmiyim yaa... normalde akşam kolay kolay meyve yemem zatende dün akşam öyle bi esti... yanlış yaptığımı bile bile yedim. çok abartılacak kadar değildi ama..

ŞUAN O KADAR SİNİRLİYİMKİ İŞİ BIRAKIP GİDESİM VAR ......

SABAH KAHVALTIM ;

2 ÇAY
YARIM SİMİT PEYNİR
Noldu canım.. hayırdır?
Sakiinnnnnnn....! başkalarının saçmalıkları yüzünden kendini zor duruma sokma sakın..!! sabret.. geçer elbet..

teşekkür ederim cnm hayırlısı diyorum inşaallah insanların özellikle patronunun tavır ve tripleri yokmu egosundan doğan beni benden alıyor yüzyüze bakmak zorundayım birde

direk bana yapılan tavır ve davranışları artık kaldıramıyorum gücüm kalmadı 4.5 senedir aynı yerdeyim

Selam

EceZ canım hoşgeldin

Kızlar sersumumuz babasını kaybetti

Allahım rahmet eylesin

Geride kalanlara sabırlar versin
Allah rahmet etsin..ailesine sabır versin büyük allah'ım.. çok zor.. çoookkk... aileden birini kaybetmek başka biseye benzemiyor.. allah'ım güç kuvvet versin hepsine...

direk bana yapılan tavır ve davranışları artık kaldıramıyorum gücüm kalmadı 4.5 senedir aynı yerdeyim
canım Allah kolaylk versin bu şartlarda çalışmak eminim çok zordur

Selam

EceZ canım hoşgeldin

Kızlar sersumumuz babasını kaybetti

Allahım rahmet eylesin

Geride kalanlara sabırlar versin
canım yaa cokk cookk üzüldüm su an Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

Bende yaşamıştım aynı sıkıntıları..7,5 sene çalıştığım yerden en son patronla kavga edip çıktım.. ve sinirle kpss ye girip memur oldum.. iyi ki de öyle yapmışım.. özel şirketlerde kimseye yaranılmaz... Allah kolaylık versin arkadaşım.. Allah bi yerden bi güzellik yapar mutlaka.. sabret canım..

Günaydın güzellerim benim. Dün yediklerimi hemen yazıyorum bakalım neler yapmışım.

Çeyrek simit
1 yumurta
Çeyrek salatalık
7-8 dilim patates kızartması
2 sigara böreği
1 lokum
Bol su

Dün 54.7ydim bugün kalktım tartıldım 200 gram fazla gösterdi. Ben de giydim eşofmanlarımı çıktım ormana spora. Bir saat kadar yürüdüm koştum eve geldim geri 54.7 çıktım rahatladım ahaha.

Lokum yeme işini de bırakıyorum bir de öyle deneyeyim bakalım ne olacak.

Canim bunlar senin dun boyunca yediklerin mi

Gunaydin kizlar bnde sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek ve domates saltakik yedim oglen de
2 dilim kepek ekmevi arasina peynirli tost ve bi bardak ayran regl oldum dun cok sukur ki umarim artik inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…