Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tenik ederim.cok güzel vermissin

Bugün az yemiştim. Ama akşam çocuklarla abur cubur yedik.oglanin ertelenen doğum günü kutlaması oldu

Gunaudin kizlar sabah bir bardak sitlu kahve 8 badem insallah seminerlee basldi oraya gdicem bakalim

Geçmiş olsun canım.. ben temizlik yapıyorum.. sabah gönlüme göre mükellef kahvaltı mi yaptım.. hafta sonları özeldir kahvaltı için şimdi temizliğe devam :)

olur canm bnde okudum.hmde o kadar cok okudum.ki ama en iyi gelen meyve dahil sekeri sifirlamak oldu

canm cok gecmis olsun

teşekkür ederim canlar

hoşgeldin cnm

hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlar artık herkesi bu hafta buraya alalım lütfen ! hepimizin motivasyonu bu birliğe bağlı
izole sersum ayaysel A aaadddaaa @demirleke kızlar etiketleyemediklerimi etiketlermisiniz sizde :)

sabah kahvaltım;

kepek ekmek
domates salata peynir
çay

hadi bismillah başlayalım :) ( şuan regl deyim ama ağrım geçtii enerji yüklüyorum valla zorla kendime çaktırmayın :)

Hepsi gekir canim okullar acilsin herkes burda yazin bi bossluk oluo burda ama toparliyoruz insallah

Umarım gelirim.evde olunca zor oyuyor.3 çocuk.1. Sınıfa başladı ortancamız.bu hafta gitçek 2 saat 'alışma dönemi.

Kahvaltımı az önce yaptım.saat 8 de uyandım
9 da kahve içtim .şekersiz ,sütlü
Ez önce de 2 domates,büyükçe
1 dilim peynir.
5 zeytin
3 dilim yağlı ekmek

Hepsi gekir canim okullar acilsin herkes burda yazin bi bossluk oluo burda ama toparliyoruz insallah
Benim büyük oğlan sabahçı
Küçük oğlan öğlenci
2 yaşındaki hep evde.
Kasımın 15 inde iş başı
O zamana kadar çocuklardan fırsat buldukça uğrayacağım.
Seylanin Gunlugu ünden haber var mı.kasırga bitti mi

Bekliyoruz canım..allah kolaylık versin sana..
Seylanin Gunlugu yok ortalarda halaa.. bi haber atsa buralara iyiydi Allah yardımcıları olsun inşallah..

Selam kızlar..
Sabah: 1 haşlanmış yumurta+2 ince dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı yağsız tost+2 gün kurusu kayısı+yarım bardak süt
Öğlen: 1 kepçe şehriye çorbası + 3 yk kadar tas kebabı+200 ml ayran+küçük salkım üzüm

ben inşallah düzenli haftaya gelicem canım..Haklısın başlayalım artık.
Bekliyoruz canım..allah kolaylık versin sana..
Seylanin Gunlugu yok ortalarda halaa.. bi haber atsa buralara iyiydi Allah yardımcıları olsun inşallah..
Umarım onları etkilememiştir..

Selam kızlar...Babamla ilgilenirken dişimi ihmal etmiştim 2 kür antibiyotik kullandım 19 u kanal tedavisi yada çekim olacaktı ama bugün geç olmasın diye gittim çünkü ağrıdı..gene ilaç verdi 19 bakalım ne karar verecek dr um..arka dişlerimden biri ama çekilmesin inşallah...
yarın nöbetçiyim ertesi sabah 8 de trenle anneme gideceğim..Babamın 40 mevlütü var..40 gün geçti bile
Allah mekanını cennet etsin babacığımın...cumartesiye kadar kalacağım..gelemem yani..
regl oldum 2 gün önce..haftaya düzenli geleceğim artık inşallah....Başlasın artık modumuz yerine gelsin..
hepinizi öpüyorum..haftaya görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…