Tenik ederim.cok güzel vermissinKizlar merhaba bende araniz katila bilirmiyim 2 sene icinde 25 kilo vermiş biri olarakdan bu aralar kiloda veremiyorum hep başlayib yarida kaliyorum motive edecek arkadaşlara ihtiyacim var aslinda 30 kilo verdimde 5 kq kiloyu geri aldim şimdi yenden 20 kq vermek istiyorum allahin izniyle vermek istiyorum amma diyete odaklanamiyorum bilmirem.neden amma birturlu başlayib sona getiremiyorum amma bele toplumda olsam bence mesuliyyet hiss ederem ve yeniden zayiflamaga başlarim
Afiyet olsun canım.. arada olur o kadar :)Bugün az yemiştim. Ama akşam çocuklarla abur cubur yedik.oglanin ertelenen doğum günü kutlaması oldu
Geçmiş olsun canım.. ben temizlik yapıyorum.. sabah gönlüme göre mükellef kahvaltı mi yaptım.. hafta sonları özeldir kahvaltı için şimdi temizliğe devam :)
olur canm bnde okudum.hmde o kadar cok okudum.ki ama en iyi gelen meyve dahil sekeri sifirlamak oldu
canm cok gecmis olsun
Kizlar merhaba bende araniz katila bilirmiyim 2 sene icinde 25 kilo vermiş biri olarakdan bu aralar kiloda veremiyorum hep başlayib yarida kaliyorum motive edecek arkadaşlara ihtiyacim var aslinda 30 kilo verdimde 5 kq kiloyu geri aldim şimdi yenden 20 kq vermek istiyorum allahin izniyle vermek istiyorum amma diyete odaklanamiyorum bilmirem.neden amma birturlu başlayib sona getiremiyorum amma bele toplumda olsam bence mesuliyyet hiss ederem ve yeniden zayiflamaga başlarim
Hepsi gekir canim okullar acilsin herkes burda yazin bi bossluk oluo burda ama toparliyoruz insallahhayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlar artık herkesi bu hafta buraya alalım lütfen ! hepimizin motivasyonu bu birliğe bağlı
izole sersum ayaysel A aaadddaaa @demirleke kızlar etiketleyemediklerimi etiketlermisiniz sizde :)
sabah kahvaltım;
kepek ekmek
domates salata peynir
çay
hadi bismillah başlayalım :) ( şuan regl deyim ama ağrım geçtii enerji yüklüyorum valla zorla kendime çaktırmayın :)
Umarım gelirim.evde olunca zor oyuyor.3 çocuk.1. Sınıfa başladı ortancamız.bu hafta gitçek 2 saat 'alışma dönemi.hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlar artık herkesi bu hafta buraya alalım lütfen ! hepimizin motivasyonu bu birliğe bağlı
izole sersum ayaysel A aaadddaaa @demirleke kızlar etiketleyemediklerimi etiketlermisiniz sizde :)
sabah kahvaltım;
kepek ekmek
domates salata peynir
çay
hadi bismillah başlayalım :) ( şuan regl deyim ama ağrım geçtii enerji yüklüyorum valla zorla kendime çaktırmayın :)
Benim büyük oğlan sabahçıHepsi gekir canim okullar acilsin herkes burda yazin bi bossluk oluo burda ama toparliyoruz insallah
Yok canım o ben değilim.. ben kahvaltı yapmadan güne başlayamam hiç..ayaysel canm sen mi kahvalti yapamiodun kahvalti yaomak yaramiodu ama o sen miydin
Bekliyoruz canım..allah kolaylık versin sana..Benim büyük oğlan sabahçı
Küçük oğlan öğlenci
2 yaşındaki hep evde.
Kasımın 15 inde iş başı
O zamana kadar çocuklardan fırsat buldukça uğrayacağım.
Seylanin Gunlugu ünden haber var mı.kasırga bitti mi
sağol canım..Amin..Allah razı olsun...Başın sağ olsun sersumcum.Allah mekanını cennet etsin
ben inşallah düzenli haftaya gelicem canım..Haklısın başlayalım artık.hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlar artık herkesi bu hafta buraya alalım lütfen ! hepimizin motivasyonu bu birliğe bağlı
sabah kahvaltım;
kepek ekmek
domates salata peynir
çay
Umarım onları etkilememiştir..Bekliyoruz canım..allah kolaylık versin sana..
Seylanin Gunlugu yok ortalarda halaa.. bi haber atsa buralara iyiydi Allah yardımcıları olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?