Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yorgunluktan geberiyorum tek kelimeyle kızlar mahvoldum yaa resmen elim ayağım tutmuo yorgunluktan okulda kitap dağıtım komisyonundaydık tüm gün öğrencilere kitap dağıttık ayakta hemde oldum hala kendime gelemedim

Selam kızlar burada hala elektrik ve internet olmadığı için giremiyorum. Güya dünyanın en güçlü ülkesinin en zengin şehrindeyiz ama Üçüncü dünya ülkelerindeki gibi yaşıyoruz resmen. İnşallah elektriğimiz bir an önce gelsin diye dua ediyorum Her şey elektriksiz gerçekten çok zor hava çok aşırı sıcak. internet çok da umurumda değil.

Merhabalar.
Diyet falan yapamıyorum.bh aralar ne varsa yiyorum.ekmek.pogacavs

insanlarla uğraşmak çok zor şu genç yaşımda iş hayatından bıktım annelerimiz babalarımız nasıl çalışıyormuş yaaa

sabah kahvaltım;

2 çay
3 adet etimek tuzsuz peynir le beraber

su içiyorum

dün akşam vurdum gözüne yemenin yaa dün ki sinir harbini yemekten çıkardım sanırım yicem bananee diyip duruyordum :)))))))))) şu aralar lavaboya da çıkamıyorum acayip sinirliyimmmmmm

insanlarla uğraşmak çok zor şu genç yaşımda iş hayatından bıktım annelerimiz babalarımız nasıl çalışıyormuş yaaa
canım benim, eskiden annelerimizin babalarımızın çalıştığı dönemlerde insanlar birbirlerine daha saygılıydı..Kimse kimseyi durduk yere rencide etmez, kırmazdı.. ama şimdi maalesef insanlarda hoşgörü ve saygı yok.. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. maalesef çok acı bi durumdayız. çok kötü zamanlar yaşıyoruz insanlık olarak. Allah daha beterinden korusun inşallah...

sabah 1 simit yedim sadece.. üstüne de 1 kupa çay..10 gibi sade Türk kahvem.. şimdilik durum bu..

amin canım ya çok güzel dedin haklısın buna bizde dahil oluyoruz

Canim sabah oglen aksam 1 dis sarimsak cignemden ilac kimi yut lavobo sorunun asla kalmiycak birde asla kokmaz korkma mutlaka suyla yut faydasin goresen

Kizlar ben işlemiyorum amma evdede boş oturmuyorum işlemişkimi bişeyim.
Aslinda 6 sene koferde işlemis biriyim şimdi evlilik cocuk koca falan derken iyice ev hanimi oldum ayricada oldugumuz yer iş öylede yokdu kocaminin işi gereği burdayiz.
Inşallah olurda irelde işdemeyi düşünüyorum.
Evdede şimdi hiç boş oturmuyorum her gün 1
2 adam oluyor kaş üz saç falan amma yenede ben ışdemek istiyorum.
Evde oturduk yerde yok baya baya koförde her gün evden çikib koförün kapsin kendim açmak istiyorum amma hala hayeldi bunlar benim için.
Kizlar anlayacağiniz evin tek kiziyim 1 de erkek kardeşim var.
Amma ben kocamin işi dolasiyla öyle uzaklarda yaşiyorum ailemi sende 1 kez görüyorum...Evde tek başinayim canim çok sikilir o kadar neyese ihtiyacim var .
Akrabalarim arkadaşlarim hepsin kaldi sanki beker vaxdimda evlilik beni yipratdi bazen herşeyden bikiyorum

Ay ağzim açildi benimde şimdi diyeceysin bu kiz ne geveldi .
Neyse donelim diyete .
Bu sabahda maydonuz kurumu icdim.
Kahvalti ekmek yedim zeytin yaginda 2 yumurta.domates yeşilik cay.
Şimdi bir iki kaş aldim baya yoruldum öglen yemegimi yiyib kirese gidcem bugun toplanti var kireş muduru cagirmis gedisdi yururum artik bol bol bugunki sporum olur

amin canım ya çok güzel dedin haklısın buna bizde dahil oluyoruz
Maalesef..

afiyet olsun herşeyi ağzıma atasım var halbuki acıktığımdan değill
Bende regl olacam bugün yarın.. ondan kaynaklı tatlı ihtiyacı hissediyorum. dün akşam üstü çikolata yedim mesela. ama böyle özel durumlarda olur o kadar. can bu istiyor yani napalım..

Allah kolaylık versin canım.. yalnızlık zor tabiki.. nerede yaşıyorsun canım..? Zamanla daha iyi olur inşallah.. sabret yeterki..

Mısırlı pilav
Diyete uygun değil ,feci lezzetli.dayanamadığım bi lezzet oldu.ki ben pilav yemem yani

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Yürüyüş en güzeli .tempolu yürü.duraksamamaya çalış

Yan simitlerim çıktı
Fakat spor yapamıyorum
Çünkü belim ağrıyor 1 haftadır
Bütün evin duvarlarını içinde eşya varken boyamak zor bi işti.gardrop baza çekmek yordu galiba.gerçi belime yük bindirmedim.yere oturup bacaklarımla ittim.ama noldu anlamadım
Boya bitti 2-3 hafta sonra bel Ağrı'm başladı

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…