Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim belini incitmiş olcan ki agri var bende evi ďöşerken öyle oldum 3 gün kolarim dahil belimde guc olmadi addim atam canim biraz dinlen daha ağir iş yapma keçer.bence ev hanımı olmakda zordur her ağırlık kadının üzerine düşüyor

insanlarla uğraşmak çok zor şu genç yaşımda iş hayatından bıktım annelerimiz babalarımız nasıl çalışıyormuş yaaa
çok zor canım bende çok fazla insanla muhatap oluyorum herkes aynı olmuyor ama sen yine de sınırı yemekten çıkarma eskiden ben de öyle yapardim

ayy canım ya nerde yaşıyorsun türkiyede mi doğuda falan mı insallah allah gönlüne göre verir maşallah ne güzel hiç boş durmuyorum ne guzel

Mısırlı pilav
Diyete uygun değil ,feci lezzetli.dayanamadığım bi lezzet oldu.ki ben pilav yemem yani
bende hiç pilav yemem ama şuanda nasıl canım çekti anlatamam yani canım çünkü kaç gündür mide bulantısı isal ve acım canım sadece kuru şeyler yemek istiyor nedense

Slm kızlar valla şuanda çok acım ama.mide bulantısı sebebiyle hiçbişey yiyemiyorum slgin varmış eşim de ben de bulantidan mahvolduk bugün hep leblebi yedim.kuru diye bi de inanilmaz sekerim dustu kuru incir 2 tane ve bir ader kuru kayisi bol naneli ve limonlu su ictim

Evde iki adet tokat basması vardı.koltuğa
canim Cok gecmis olsun
Dikkat et .bol su ic
Aman Amman
Siz gecen aylarda da bi salgina yakalanmistiniz.yanlis miyim

Aksam genelde Cok az yerim. Saat 8 gibi.
Siki yedigim aksam son öğün saat 4-5 gibidir
Ama az önce tatlıyı götürdüm,

Çocuklar yattı
Sabah 7 gibi kalkıyoruz. En büyük okula ,diğerleri ile ben evde. Öğlen küçüğü ben götürüyorm.akşam yine ben alıyorm

Evde iki adet tokat basması vardı.koltuğa
canim Cok gecmis olsun
Dikkat et .bol su ic
Aman Amman
Siz gecen aylarda da bi salgina yakalanmistiniz.yanlis miyim
evet canım doğru yine ben yakalamıştım oysa probiyotik vitamin ne varsa kullanırım okuldan geciyo sanırım

Günaydın kızlar...
Sabah: 2 yumurta+1 küçük salatalık+2 küçük dilim peynir+3 zeytin+yarım bardak süt
o kadar şanslı biriyimki anlatamamm... 5-6 ekim tarihlerinde düğünüm var. bu cuma akşamı memlekete gidecektim ama haftaya eğitim çıktı. gidişim 1 hafta ertelendi. düğüne kadar 5 gün sürem var. Allah yardımcım olsun inşallah.. hiç uyumadan geçirecem heralde 5 günümü..

Hayirli olsun canimmmm çok çok mutlu ol inşallah

Slm kızlar yoğun bir tempodan sonra döndüm çok şükür geçmişi okuyamadım bir sıkıntı yoktur inşallah.
Sanırım liste dışı olmuşumdur bu cuma bildirim yapıp tekrar girerim listeye

Ah canım kıyamam sen benim nasıl düğün yaptığımı bir bilsen üniv son sınıftayım eşimin doğu.gununde evlenmez diye herşey bir karıştı vizelerden önce düğününü yaptım izmirde ertesi gün istanbula vizelere girmek için gittim son sınavdan cuma günü çıktım ve diğer düğün eşimin memleketindeydi uçakla hemen oraya gittim balayı yerine de dershaneye gittim:)
Slm kızlar yoğun bir tempodan sonra döndüm çok şükür geçmişi okuyamadım bir sıkıntı yoktur inşallah.
Sanırım liste dışı olmuşumdur bu cuma bildirim yapıp tekrar girerim listeye
yok canım henüz liste zaten bizde sadece bildiriim.yapiyoruz hoşgeldim bu arada cidden özledim seni:)

beterin beteri var desene.. seninki de amma fena olmuş yaaa
Benim memlekette işlerimi çeviren pek kimse yok. benim sıkıntım o.. ev yerleştirme konusunda nişanlım elinden geldiğince yapıyor bişeyler ama erkek sonuçta ne kadar başarır bilemiyorum. Alışveriş işlerim, çeyizlerimi düzenleyip ayarlayacam felan çok işim var çookkkkk

selam canlarım...bugün çok daha iyiyim çok şükür
yarına nöbetim var..dişe gittim dolguyla kurtardım ..çok sevindim..diğer hastane çok korkuttu lezyon var daha teşekküllü bir hastaneye gidin çekemeyiz falan gata ya gittim dr çok iyi ilgili çıktı.. sağlıkçı olduğumu söyleyince hemen aldı sağolsun zaten lezyon olduğunu görünce bekletemem dedi ..ama muayene edince çok şükür kanala gerek kalmadan şimdilik dolguyla halledelim dedi tabii takip edicez..inşalah iyi olur..şimdilik bir sıkıntı yok..
hastalığım boyunca tavuk suyuna çorba ve sulu köfte yedim 2 gün..bol bol da ıhlamur..
dün akşam alabalık yedik
yanına salata
bu sabah canım bir şey istemedi
3 ceviz
yarım muz
yarım elma

öğlene gene sulu köfte düşünüyorum..acıkmazsam yemem ayranla idare eder 2 öğün yaparım..

şimdilik bu kadar..öpüldünüz..

Gurbet zor çeken bilir..Allah yardımcın olsun...Hoşgeldin aramıza Allah kolaylık versin canım..Çalışana herşey zor evlilik bile..

ben de düğünümden önce hasta oldum fenaa izin hakkım yok raporu dr başhekim onaylarsa veririm diyor..ağlaya ağlaya gidip mazeret izni aldım naparlarsa yapsınlar dedim ...Halbuki onu da başhekim onaylıyor..Aldım gittim..Acıdılar sonradan heralde bişey olmamıştı..Ama nikahıma bile nöbet çıkışı gidebilmiştim...Geçiyor bitiyor anılarda kalıyor...

evet canım bu işler kolay olmuyor ama oluyor hayırlısıyla bir şekilde allah yardım edip cidden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…