Canim belini incitmiş olcan ki agri var bende evi ďöşerken öyle oldum 3 gün kolarim dahil belimde guc olmadi addim atam canim biraz dinlen daha ağir iş yapma keçer.bence ev hanımı olmakda zordur her ağırlık kadının üzerine düşüyorYan simitlerim çıktı
Fakat spor yapamıyorum
Çünkü belim ağrıyor 1 haftadır
Bütün evin duvarlarını içinde eşya varken boyamak zor bi işti.gardrop baza çekmek yordu galiba.gerçi belime yük bindirmedim.yere oturup bacaklarımla ittim.ama noldu anlamadım
Boya bitti 2-3 hafta sonra bel Ağrı'm başladı
çok zor canım bende çok fazla insanla muhatap oluyorum herkes aynı olmuyor ama sen yine de sınırı yemekten çıkarma eskiden ben de öyle yapardiminsanlarla uğraşmak çok zor şu genç yaşımda iş hayatından bıktım annelerimiz babalarımız nasıl çalışıyormuş yaaa
ayy canım ya nerde yaşıyorsun türkiyede mi doğuda falan mı insallah allah gönlüne göre verir maşallah ne güzel hiç boş durmuyorum ne guzelKizlar ben işlemiyorum amma evdede boş oturmuyorum işlemişkimi bişeyim.
Aslinda 6 sene koferde işlemis biriyim şimdi evlilik cocuk koca falan derken iyice ev hanimi oldum ayricada oldugumuz yer iş öylede yokdu kocaminin işi gereği burdayiz.
Inşallah olurda irelde işdemeyi düşünüyorum.
Evdede şimdi hiç boş oturmuyorum her gün 1
2 adam oluyor kaş üz saç falan amma yenede ben ışdemek istiyorum.
Evde oturduk yerde yok baya baya koförde her gün evden çikib koförün kapsin kendim açmak istiyorum amma hala hayeldi bunlar benim için.
Kizlar anlayacağiniz evin tek kiziyim 1 de erkek kardeşim var.
Amma ben kocamin işi dolasiyla öyle uzaklarda yaşiyorum ailemi sende 1 kez görüyorum...Evde tek başinayim canim çok sikilir o kadar neyese ihtiyacim var .
Akrabalarim arkadaşlarim hepsin kaldi sanki beker vaxdimda evlilik beni yipratdi bazen herşeyden bikiyorum
bende hiç pilav yemem ama şuanda nasıl canım çekti anlatamam yani canım çünkü kaç gündür mide bulantısı isal ve acım canım sadece kuru şeyler yemek istiyor nedenseMısırlı pilav
Diyete uygun değil ,feci lezzetli.dayanamadığım bi lezzet oldu.ki ben pilav yemem yani
canim Cok gecmis olsunSlm kızlar valla şuanda çok acım ama.mide bulantısı sebebiyle hiçbişey yiyemiyorum slgin varmış eşim de ben de bulantidan mahvolduk bugün hep leblebi yedim.kuru diye bi de inanilmaz sekerim dustu kuru incir 2 tane ve bir ader kuru kayisi bol naneli ve limonlu su ictim
evet canım doğru yine ben yakalamıştım oysa probiyotik vitamin ne varsa kullanırım okuldan geciyo sanırımEvde iki adet tokat basması vardı.koltuğa
canim Cok gecmis olsun
Dikkat et .bol su ic
Aman Amman
Siz gecen aylarda da bi salgina yakalanmistiniz.yanlis miyim
Hayirli olsun canimmmm çok çok mutlu ol inşallahGünaydın kızlar...
Sabah: 2 yumurta+1 küçük salatalık+2 küçük dilim peynir+3 zeytin+yarım bardak süt
o kadar şanslı biriyimki anlatamamm...5-6 ekim tarihlerinde düğünüm var. bu cuma akşamı memlekete gidecektim ama haftaya eğitim çıktı. gidişim 1 hafta ertelendi. düğüne kadar 5 gün sürem var. Allah yardımcım olsun inşallah.. hiç uyumadan geçirecem heralde 5 günümü..
çok teşekkür ederim canım benim.. Allah razı olsun...Hayirli olsun canimmmm çok çok mutlu ol inşallah
Ah canım kıyamam sen benim nasıl düğün yaptığımı bir bilsen üniv son sınıftayım eşimin doğu.gununde evlenmez diye herşey bir karıştı vizelerden önce düğününü yaptım izmirde ertesi gün istanbula vizelere girmek için gittim son sınavdan cuma günü çıktım ve diğer düğün eşimin memleketindeydi uçakla hemen oraya gittim balayı yerine de dershaneye gittim:)Günaydın kızlar...
Sabah: 2 yumurta+1 küçük salatalık+2 küçük dilim peynir+3 zeytin+yarım bardak süt
o kadar şanslı biriyimki anlatamamm...5-6 ekim tarihlerinde düğünüm var. bu cuma akşamı memlekete gidecektim ama haftaya eğitim çıktı. gidişim 1 hafta ertelendi. düğüne kadar 5 gün sürem var. Allah yardımcım olsun inşallah.. hiç uyumadan geçirecem heralde 5 günümü..
yok canım henüz liste zaten bizde sadece bildiriim.yapiyoruz hoşgeldim bu arada cidden özledim seni:)Slm kızlar yoğun bir tempodan sonra döndüm çok şükür geçmişi okuyamadım bir sıkıntı yoktur inşallah.
Sanırım liste dışı olmuşumdur bu cuma bildirim yapıp tekrar girerim listeye
beterin beteri var desene.. seninki de amma fena olmuş yaaaAh canım kıyamam sen benim nasıl düğün yaptığımı bir bilsen üniv son sınıftayım eşimin doğu.gununde evlenmez diye herşey bir karıştı vizelerden önce düğününü yaptım izmirde ertesi gün istanbula vizelere girmek için gittim son sınavdan cuma günü çıktım ve diğer düğün eşimin memleketindeydi uçakla hemen oraya gittim balayı yerine de dershaneye gittim:)
Gurbet zor çeken bilir..Allah yardımcın olsun...Hoşgeldin aramızaKizlar ben işlemiyorum amma evdede boş oturmuyorum işlemişkimi bişeyim.
Aslinda 6 sene koferde işlemis biriyim şimdi evlilik cocuk koca falan derken iyice ev hanimi oldum ayricada oldugumuz yer iş öylede yokdu kocaminin işi gereği burdayiz.
Inşallah olurda irelde işdemeyi düşünüyorum.
Evdede şimdi hiç boş oturmuyorum her gün 1
2 adam oluyor kaş üz saç falan amma yenede ben ışdemek istiyorum.
Evde oturduk yerde yok baya baya koförde her gün evden çikib koförün kapsin kendim açmak istiyorum amma hala hayeldi bunlar benim için.
Kizlar anlayacağiniz evin tek kiziyim 1 de erkek kardeşim var.
Amma ben kocamin işi dolasiyla öyle uzaklarda yaşiyorum ailemi sende 1 kez görüyorum...Evde tek başinayim canim çok sikilir o kadar neyese ihtiyacim var .
Akrabalarim arkadaşlarim hepsin kaldi sanki beker vaxdimda evlilik beni yipratdi bazen herşeyden bikiyorum
Allah kolaylık versin canım..Çalışana herşey zor evlilik bile..Günaydın kızlar...
ben de düğünümden önce hasta oldum fenaa izin hakkım yok raporu dr başhekim onaylarsa veririm diyor..ağlaya ağlaya gidip mazeret izni aldım naparlarsa yapsınlar dedim ...Halbuki onu da başhekim onaylıyor..Aldım gittim..Acıdılar sonradan heralde bişey olmamıştı..Ama nikahıma bile nöbet çıkışı gidebilmiştim...Geçiyor bitiyor anılarda kalıyor...Ah canım kıyamam sen benim nasıl düğün yaptığımı bir bilsen üniv son sınıftayım eşimin doğu.gununde evlenmez diye herşey bir karıştı vizelerden önce düğününü yaptım izmirde ertesi gün istanbula vizelere girmek için gittim son sınavdan cuma günü çıktım ve diğer düğün eşimin memleketindeydi uçakla hemen oraya gittim balayı yerine de dershaneye gittim:)
yok canım henüz liste zaten bizde sadece bildiriim.yapiyoruz hoşgeldim bu arada cidden özledim seni:)
evet canım bu işler kolay olmuyor ama oluyor hayırlısıyla bir şekilde allah yardım edip cidden:)beterin beteri var desene.. seninki de amma fena olmuş yaaa
Benim memlekette işlerimi çeviren pek kimse yok. benim sıkıntım o.. ev yerleştirme konusunda nişanlım elinden geldiğince yapıyor bişeyler ama erkek sonuçta ne kadar başarır bilemiyorum. Alışveriş işlerim, çeyizlerimi düzenleyip ayarlayacam felan çok işim var çookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?