Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar;
sabah koşuşturmasından yazamadım . sabah evde kahvaltı yapıp geldim ilk defa :) dün akşam deli gibi yorgundum 1 bardak su içip 9 da uyumuşum sabahta haliyle erken kalktım kahvaltım domates biber peynir zeytin yeşil çay

ama 11 de acıktım bir broeni yedim maalesef çok pişmanım

öğlen yemeğim;

çorba
taze fasulye
ekmek

Merhaba arkadaşlar .
Sabahdan koşusdurmadan buraya ugrayamadim naslsiniz ben sabah 1 d ekmek tost m kizartdim 1 d beyaz peynirle yedim yaninda nesoffe sade icdim.
Bugunde evde işim cokdu kaş aldim sac kesdim.
Baya yoruldum.
Karişik turşu yapdim.
Baya yoruldum vallahi kolumu kaldiracak halim kalmadi...
Şimdi lahanadan karişik salata yapdim yaninda yogurt.maden suyu.

Kizlar menum nasil olmuş ya kizlar regil olasiyim o yuzden gerginim biraz halsizemde .
Bir tarti korkusu sardi beni ya regil olub bitinceye kadar tartilmiycam cunki bence şişim.

Kizlar menum nasil olmuş ya kizlar regil olasiyim o yuzden gerginim biraz halsizemde .
Bir tarti korkusu sardi beni ya regil olub bitinceye kadar tartilmiycam cunki bence şişim.
çok güzel canım maşallah baya da bir iş yapmışsın

Cocuklara makarna yapmıştım.kavurarak yaptım
Kendime yoğurttan cacık yaptım.salatalığı doğradım.bol sarımsaklı
Sonra içine makarna koyasım geldi.
Kötü görünsede iki tabak yedim.
Akşama bi şey yemem atıştırırım bi şeyler

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 42
Aynı sorun bende de var canım.. olamadım bi türlü.. gecikme olunca baş ağrısı, tansiyon düşüklüğü felan gibi etkiler oluyor bende.. sıkıntı yanii...
Bu arada salata süper görünüyor.. çok severim salatanın her çeşidini..

kızlar günaydın...
Sabah: yarım yağlı süt+yulaf ezmesi+nesfit+2 gün kurusu karıştırıp yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…