aynen eşim yeniliyor gene oluyor..günya silikonlar antibakteriyel..çok sinir oluyorum..bıçakla sıyırıyorum tek tekBenimde öyle .ne yaptıysam çıkmadı
Silikonu söküp yeniden sıkmak lazım. Hala öyle duruyor benimde.ona da bi el atmalı
Kız o kadar mı ben aç ölürdüm o kadar az yesem maşallah iyi irade varmış sizdeÖğlen tavuk ve meyve yemiştim akşam yoğurt meyve badem yedim ve 3 tane de bisküvi
Canım irade olsa bile benden artık gitmiyo resmen ya:)Kız o kadar mı ben aç ölürdüm o kadar az yesem maşallah iyi irade varmış sizde
Spor yapıyor musun canım belkide az yediğin için vücut ona alıştı arada bir mideyi şaşırt ta bayram etsinCanım irade olsa bile benden artık gitmiyo resmen ya:)
Gunaydin canim bu sabah erkenden kalkdim allahima dua etdim bol bol.zaten insanın midesi bir açıldı mı kapanmıyor bende regl incesiyim ama çok şükür ki 2 gündür frenledim canim
şaşırtma şaşırtma bir kaldı zaten:)Spor yapıyor musun canım belkide az yediğin için vücut ona alıştı arada bir mideyi şaşırt ta bayram etsin
canım meyve çok sadece bence:)Buda kahvaltim nasil olmuş fikirlerinizi yazin canlarim benim.
ohh şimdiden ellerine sağlık..İyi günlerde yiyin...Günaydın kızlar birkaç güne kadar sindirim sistemim
gayet iyiydi bu günlerde hem şişlik hem kabızlık var yeme duzenim de yerinde değil insallah kilo almadan düzen kurarım. Domates salcami yaptım bugün de biber salcasi yapacam fotograf atarım bir ara
bence gayet güzel canım..Afiyet olsun
havalardan canım..tam geçiş dönemi hepimiz aynıyız üzülme..selam kızlar nasılsınız
kaç gündür gelemiyorum hiçbirşey yapasım yok şu aralar nedense bıkmış haldeyim halsizim gücüm yok içimdende birşey yapmak gelmiyor enerjim bitmiş ya şu yaşta
havalardan canım..tam geçiş dönemi hepimiz aynıyız üzülme..[/QUOTE
inşaallah
bence de her sonbahar ve ilkbahar yaşanılan yorgunluklardir canimselam kızlar nasılsınız
kaç gündür gelemiyorum hiçbirşey yapasım yok şu aralar nedense bıkmış haldeyim halsizim gücüm yok içimdende birşey yapmak gelmiyor enerjim bitmiş ya şu yaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?