hadi insallah canimKizlqr merhama naslsiniz ben bu aralar gelemedim.
Cocuklara kireşe giynilecek elmiseler falan alamk icin aliş verişe cikdim.
Baya yoruldum iki gundurde diyetle irelliyorum.bugun oglen bir kac kaşik makara.
Yeşilikli salata.
Aksamda
Karnibahar yemegi yedim.zeytin yagli.
Amma akşam agzimi tutamadimcocuklara pohca pişirmişdim ondan yedim.ya soz yarin telafi ederim
canım benim karbonhidratlar ne sana ne de bebeğe bir fayda sağlamaz o yüzden yeniden diye bir şey yok yiceksim tabiki ama protein ağırlıklı beslenceksim nadalcim esin kızmaz buna ayrıca canım ben dün sana msj yazmıştım ama kanlarımı yollamadım galiba hoşgeldim seni özledim falan demistim.cikti mi o msjSabah çocuktan kalan tosttan 2 ısırık
1 fincan humana süt çayı
Öğle 4 kaşık mantı
El kadar parmak pide
1 çorba kaşığı ekşimik
Akşam 4 kaşık ciğer sote
Yarım kase cacık
4 kaşık pirinç pilavı
Gece 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Misafir vardı çok dikkat edemedim haftasonu da kocam evde emziriyorum diye yemeyince çok kızıyor yinede kontrollü olmaya çalışacağım ama pazartesi den itibaren çok daha sağlıklı beslenme ye çalışacağım inşallah
coo tesekkur ederim canimGeçmiş olsun
İyi ol da al o iki kiloyu
bravo cabin mashallahBende ilk kilo bildirimi yapayım 5 günde 1 kilom gitmiş çok mutlu oldum
Başlangıç kilom 85
Hedef kilom 70
Umarım herkes kendine en uygun kiloda tez vakitte olur tabii sağlıkla
Basarirsin benceBen pilav makarna mantı türü karbonhidrat ağırlıklı yiyecekleri seviyorum evde çocuk olunca yapmadan olmuyor kendimi tutabilsem sıkıntı olmayacak pazartesi den itibaren onları kesmeye çalışacağım ama ne kadar kendimi tutabilirim onu bilmiyorum kilo alacağımı sanmıyorum ama vermek istiyorum bu kilolu halim beni mutsuz ediyor daha karamsar biri oluyorum umarım başarabilirim
Arada olur .dert etme.ben de ilkram sofrasina dayanamamKızlar cokkk uzun zaman sonra ilk kez dün baya bir yedim ne yedim hiç yazmıyorum çok utanıyordu.begun tekrar devam
Hayırlısı ozaman canımCanım benim çalıştığım kurum biraz sıkıntılı tayin konusunda.. kolay gönderen bir kurum değil.
sersum çok teşekkür ederim.sersumcum
Afiyet olsun canımgünaydın güzeller...
dün akşam kızımın kurs toplantısı vardı ona katıldım..Halloldu çok şükür..
dönüşte dışarıda yedim
hamsi ve midye tava
salata
şalgam suyu
kızıma hamburger aldım ve ben yemedim
bu sabah
pastırma sucuk
tereyağlı omlet
1 dilim çavdar
peynirli maydanozlu domates salatası
1 küçük kase yoğurt
peynir zeytin
şimdi de çay keyfim....
Maşallah kim der bu kadın 3 tane doğurdu diye darısı başıma inşallah şuan senin 2 katın gibi duruyorumAs once cektim
maşallah canım gayet fitsinAs once cektim
afiyet olsun canimmmgünaydın güzeller...
dün akşam kızımın kurs toplantısı vardı ona katıldım..Halloldu çok şükür..
dönüşte dışarıda yedim
hamsi ve midye tava
salata
şalgam suyu
kızıma hamburger aldım ve ben yemedim
bu sabah
pastırma sucuk
tereyağlı omlet
1 dilim çavdar
peynirli maydanozlu domates salatası
1 küçük kase yoğurt
peynir zeytin
şimdi de çay keyfim....
cok cok gecmis olsun her acidan hem saglik hem psikolojik gecicek biticek insallahSelam kızlar.Burası bana iyi geliyor gelmeye devam edeceğim artık.
muharrem ayı oruç tutayım dedim 2 gün tuttum bugün 3. gün niyetlendim ama hastalanmışım stres sıkıntı üzüntü derken 7 gün önce gelmiş. geçen hafta sıkıntıdan 3 günde 2 kilo vermişimama şimdi reglyim diye şişkinliğim var kaç çıkarım bilmiyorum
geç de kalktım öğlen birşey yemedim midem bulanıyor bastırsın diye biraz önce
1 büyük fincan sade türk kahvesi
1 ufak türk kahvesi fincanı leblebi
Kizlar bugun neler yedim neler anlatmaya yuzum yok neden boyle oldum bilmiyorum 2 kez ekmek yedim pohca falan allahim cenemi bir tutsamye ye ye .
Bune ya yarin toparlanmam lazim benim acil kendime ceki duzen vermem.lazim boyle olmaz ya biri beni suruklesin yerlerde[/QUOTE
] canım sanırım hepimizde ara ara böyle kaçamazlar oluo ben uzun zamandır ağzıma kek bile koymamıştım 2 3 gündür kaçırıyorum üstelik canım bile istemiyordu yemeye yemeğe o yüzden unut yarın yeniden basla
Daha da iyi olcak canım bebo o çikolataların yerine burma veya kuru kayısı koyarsan hem süt yapar hem besleyici olurBugünkü menüm
Sabah
1 yumurtalı kavurmalı yumurta
1 küp beyaz peynir
1 küçük domates
4 adet siyah zeytin
3 adet yeşil zeytin
1 dilim pastırma
Az pide (tabak sıyıracak kadar)
Çay
Öğle yemeği
Yarım kase çorba
Yarım kase cacık
4 yk pirinç pilavı
Maalesef 1 albeni çikolata
Akşam yemeği
4 parça ufak nugget
Humana süt çayı
Bugün daha dikkat etmeye çalıştım ama bu kadar oldu zamanla daha dikkat etmeye çalışacağım
Afiyet olsun benim kahvaltımgünaydın kızlar...
kahvaltım
pastırma sucuk
salçalı omlet
peynirli domatesli maydanozlu salata
1 dilim çavdar
sana da afiyet olsun canım..Afiyet olsun benim kahvaltım
Kavurmalı yumurta (dünden daha az)
1 krep
3 adet yeşil zeytin
1 dilim salam
Yarım salatalık
Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?