Buda kahvaltim nasil olmuş fikirlerinizi yazin canlarim benim.
Sabah yumurta azcık peynir bir çay bardağı süt
Ara öğün ayran
Öğlen tavuk yicem mecbur
Hepinizin kahvaltılar çok güzel olmuş kızlar hepinize afiyet olsunselam kızlar..
kahvaltım
peynirli omlet
3 hindi salam
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz yarım muz
canım koyuluğunu ayarlayamıyorsundur..azcık un da ilave edebilirsin mesela ..azcıktan bişey olmaz..kurufasulye unu veya mercimek unu katarsan da tam diyetlik olur..ben katmıyorum gene oluyor ama .sersum sersumcum Ben dükan kredini sürekli fırında yağlı kâğıtta yapıorum yulaf kepeği yapışıyor sen nasıl tavada o kadar güzel yapiyorsun
sersumcum derz temizleyici kullandınmı hiç onunda faydası oluyor bi dene istersen belki çıkarBen de duşakabin ve mutfak lavabo kenarlarındaki silikonların siyahlıklarından muzdaripim..
güle güle ye hamarat hatunGünaydın kızlar birkaç güne kadar sindirim sistemim gayet iyiydi bu günlerde hem şişlik hem kabızlık var yeme duzenim de yerinde değil insallah kilo almadan düzen kurarım. Domates salcami yaptım bugün de biber salcasi yapacam fotograf atarım bir ara
yok canım onu fayanslarda kullandım ama o silikon aralarına denemedim..araları çok kötü duruyor..bakteri ürüyor biliyorum..ama çıkarmak çok zor silikon olmasa olmaz zaten ..eski mutfağım mermer yapıştırmaydı bu lojman tabii uyduruktan..eşim yeniledi ama gene oldu..deneyeyim bakalım..sersumcum derz temizleyici kullandınmı hiç onunda faydası oluyor bi dene istersen belki çıkar
ben de sabahları üşeniyorum..krepi fazladan yapıp buzdolabına atarsan hazır oluyor canım..ben öyle yaptımmesela yarın sabaha içine gene kaşar sucuk koyup börek gibi yerim nöbette..bende üşeniyom kızlar kahvaltı yapmaya hele krep falan hiç uğraşmamm
2 zeytin 1 üçgen peynir onuda 1 dilim tb.ekmeğine sürdüm o kadar
aslında onu bile yiyesim yokta türk kahvesi dokunur diye yiyorum
tek başıma hazırlıyasım gelmiyo kızımla hafta sonu yapıyoz kahvaltıyı
Teşekkür ederim canımohh şimdiden ellerine sağlık..İyi günlerde yiyin...
bence gayet güzel canım..Afiyet olsun
cok enerji. Sarfetmen güzel fakat harcadığın kadarını yerine yersen Sait kalırsın.kilo vermek gibi bi sıkıntıya girme ,yoğunsun çünküBu aralar çok kosturuyorum akşam yemegim geç hazır oluyor diyetlik ayrıca bişey hazirlayamiyorum ve enerji sarf ettiğim için maalesef akşamları yemek yiyorum daha yemegim ocakta birazdan yemek yiyecem
kolay gelesin Can'ımGünaydın kızlar birkaç güne kadar sindirim sistemim gayet iyiydi bu günlerde hem şişlik hem kabızlık var yeme duzenim de yerinde değil insallah kilo almadan düzen kurarım. Domates salcami yaptım bugün de biber salcasi yapacam fotograf atarım bir ara
bence güzel .üzümler çok tatlıysa yememelisin
Geçmiş olsun hoşgeldinİyi akşamlar kızlar ben geldim
burdan yine uzaklaştım,aslında diyetimde iyi gidiyordum ama bazı sorunlar olunca diyet yapsam nolur yapmasam nolur moduna girdim.psikolojik olarak kötü günler geçirdim çok üzüldüm ama çoğunu atlattım.tabi çok kilo da aldım yine.bugün doktora gittim sıkıntılarımın sebebinin stresten ama daha çok kilodan dolayı olduğunu öğrendim.yani yarından itibaren bir daha gitmemek üzere aranızdayım.
Umarım hepiniz iyisinizdir
Geçmiş olsun hoşgeldin
tamam canım dün akşam yaptı.harika oldu teşekkür ederimcanım koyuluğunu ayarlayamıyorsundur..azcık un da ilave edebilirsin mesela ..azcıktan bişey olmaz..kurufasulye unu veya mercimek unu katarsan da tam diyetlik olur..ben katmıyorum gene oluyor ama ..tavayı da tereyağıyla yağlıyorum..her akıtmadan önce iyice karıştıracaksın bir de kepek dibe çöküyor sulanıyor..ondan yapışıyor da olabilir..
ben hiç isenmoyorum.da sorun akşamdan tok yatmam yoksa sabahları gayet yiyebilirim:)bende üşeniyom kızlar kahvaltı yapmaya hele krep falan hiç uğraşmamm
2 zeytin 1 üçgen peynir onuda 1 dilim tb.ekmeğine sürdüm o kadar
aslında onu bile yiyesim yokta türk kahvesi dokunur diye yiyorum
tek başıma hazırlıyasım gelmiyo kızımla hafta sonu yapıyoz kahvaltıyı
Aynı benim durum gün içinde karıştırmadan yiyemiyorum akşam da açlıktan ölme modu:)Bu aralar çok kosturuyorum akşam yemegim geç hazır oluyor diyetlik ayrıca bişey hazirlayamiyorum ve enerji sarf ettiğim için maalesef akşamları yemek yiyorum daha yemegim ocakta birazdan yemek yiyecem
hoşgeldim canım çok üzüldüm umarım .atlatmissindir paylaşmak istersen dinlerizİyi akşamlar kızlar ben geldim
burdan yine uzaklaştım,aslında diyetimde iyi gidiyordum ama bazı sorunlar olunca diyet yapsam nolur yapmasam nolur moduna girdim.psikolojik olarak kötü günler geçirdim çok üzüldüm ama çoğunu atlattım.tabi çok kilo da aldım yine.bugün doktora gittim sıkıntılarımın sebebinin stresten ama daha çok kilodan dolayı olduğunu öğrendim.yani yarından itibaren bir daha gitmemek üzere aranızdayım.
Umarım hepiniz iyisinizdir
1 er yeseydin az mi gelirdi canimcimAkşam yemeğim
2 kuru kabak dolması
2 kuru biber dolması
Patlıcan salatası
Doğru diyon ama boyutları çok küçüktü onları yememe rağmen doymadımBen ne yedim ,karman çorman besleniyorum
Kahvaltıda iki domates
İki dilim ekmek
Bol çay.hee öbiraz reçel yedim
Öğlen taze fasülye 1 dilim ekmem.10 adet üzüm
1 er yeseydin az mi gelirdi canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?