Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...
sabah

1 parça kıymalı börek
yumurta
biber kavurma
peynir zeytin

öğlen

annem aşure yapmış
yarım kase

akşam yemeğim

2 kaşık nohut yemeği
mercimek çorbası
2 kaşık tavuk sote
cacık
salata
Afiyet olsun kızlar menüler güzel

aşure yapılı da yenmezmi olsun afiyet olsun

kolaymı canım olacak o kadar sonra toparlarsın

Aşure bu ya yemeden olmuyor ki senede 1 dedim yedim ama muhteşem süt yaptı sabah kalktım pijamalarım çarşaflar yatak süt olmuştu ben süt çaylarını boşuna içmişim şimdiye kadar aşure onların yaptığının birkaç katını yaptı bebegimde süt bol buldu nasılsa var dedi içip içip çıkardı :)

Bugün kü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
Yarım salatalık
1 küp peynir
5 zeytin
1 krep
Öğle
2 kayısı kurusu
3 hurma
1 havyar köftesi
3 tane rulo kat
Akşam
Balık
Küçük kase aşure (süt hatrına)

Sade Türk kahvesi
Yeşil çay

dut yapmasına çok sevindim zaten içindekiler şeker hariç çok faydalı olan seyler

Günaydın herkese iyi pazarlar kızlar bugün normale döneyim dedim sabah 1 yumurta 3 dilim hindi fume az peynir maydonoz ve yarim bardak sut

Afiyet olsun kızlar menüler güzel

Oh yarasın bebişe..şeker dışında çok faydalı aslında..Ben kendime tatlandırıcıyla ya da çok az şekerli yapıyorum..

günaydın güzeller
kahvaltım

1 dilim ekmek
sucuk pastırma
peynir
salçalı omlet
biber kavurması

Often 2 yumurtali menemen icin 2 adet Hindi fine de doğradım hic yag koymadim çok güzel oldu yanına az peynir ve az yoğurtla yedim kızlar ya ben bu proteinlerin gözünü Seveyim onlar olmasa ben hep ac kalirdim

Menüm
Sabah
Bayat ekmekleri değerlendirme için ekmek üstü yapmıştım 3-4 dilim yedim
Çay
Öğle
4 kayısı kurusu
1 avuç kuru üzüm
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kuru fasulye

1 fincan sade Türk kahvesi
Belki yatarken yeşil çay içerim

Kahvaltı biraz kalorili oldu ama gün içinde yaktım onu bacayı temizlettik çok pislik oldu temizlik yaparken evde fare gördüm çığlığı bastım mutfakta tüm alt dolapları bosalttim her yeri kırkladım işin kötüsü o fare hala mutfagimda yaşamaya devam ediyor 2 saat kovaladık yakalayamadık her yere fare yemi koyduk yerse ne âlâ ama daha çok işim var

Gunaydinnkizlar sabah o kadar zor uyandım ki kahvaltı yapamadan çıktı.hemen 3 kuru kayısı azcık ceviz badem ve yoğurt attım ağzıma meto çalışsın diye

Afiyet olsun canım hayırlı işler
sağol canım sana da çok çok geçmiş olsun fare cidden en pis hayvanlardan biri

Gunaydin kizlar. Cuma gunu icin kusura bakmayin. Endoskopi icin randevu saatim erken olmasina ragmen neredeyse oglene kadar beklettiler. sonrasindada genel anestezi oldugu icin surekli basim dondu telefon ekranina bile bakamadim kilo bildirimi yapamadim. beklemissiniz hakkinizi helal edin. (bu arada sonuclar normal cikti cok sukur)
haftasonu 100 dolara ikinci el kosu bandi aldim eve. artik saglam bir spor programina baslamayi dusunuyorum. diyete gelince zaten cok yemiyorum bunyem az yemeye alisti ama malum spor yapmayinca kilo veremiyorum. kasirgaydi hastalikti derken 1 aydir spor yapamadim 53 kilo olmusum. hemen caresine bakmam lazim.
bu sabah koy ekmegi yaptim eksi mayayla az bir tereyagla 1 dilim ondan yedim. simdi ofiste sekersiz bitki cayi iciyorum. oglen icinde 2 adet minnak lahmacunum var dun aksam yapmistim onlari yerim. herkese sevgiler kolay gelsin.

Ben zayıflamak için ne yaptığımı sizlere anlatacağım.
Öncelikle ben zayıflamadan önce 80 kiloydum ve 1.75 boyundayım. ,
Ekmeği tabi ki de yemeklerimin hepsinden kestim, hep ince ayrıntılar yaptım ve ince detaylar üzerinde durdum, her şeyi araştırdım. Ekmeği kestim ve gün içerisinde sürekli yeşillik yedim. İnanamıyorum halen daha ama 2 ay içerisinde 7 kilo verdim. Fazlada egzersiz yapmadım sadece ekmeği kestim ve yeşilliğe yüklendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun canım ben en son ne zaman 53 kilo olduğumu hiç bilmiyorum istesemde olamam zaten ama vücudunu en iyi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…