- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
allah korusun canım aman dikkat et ama iyi yapmışsın değiştirdiğineKızlar selam
nöbet çıkışıyım ve çok fena geçti..belimi zorladım..bu böyle olmayacak dedim sorumlumuzla konuştum cuma son nöbeti tutup gündüz mesaisine geçiyorum..Yoksa sakatlanıcam bu gidişle..bacağımda uyuşma başladı..
Korktum..her şeyin başı sağlık
dün yemeklerim
sabah
çavdar ekmeğinden tost
öğlen ve akşam
biber dolması
yoğurt
mercimek çorbası
2 kalbura bastıAma yaktım inanın 300 hasta çektik 2 kişi
şimdilik benden bu kadar..
sağol canım yedik bakallım tartıda görücez ne olacakellerine sağlık allah kabul etsin canım bu arada maşallah bir günde iki aşure çok iyi:) yalnız bir kasede 8 dilim ekmek varmış kızlar haberiniz olsun
çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canim
yenmezmmi canım iyi yapmışın fazla kasmamak lazım yoksa acısını daha fena ççıkarırdınGünaydın kızlar benim de dün babannem börek açmıştı oymalı ne yedim ne yedim oysa çok da sevmem ama ev yapımı olduğu için yedim birdaha zor bulurum dün resmen karbonhidrat manyağı oldum.yani ama bugün iyi gidiyorum çok şükür
sağol canım bazen oluyor önemli olan gerisini getirmemekGünaydın kızlar 2 gündür gelemedimsersum geçmiş olsun canım filiztoprak aşurenizi Allah kabul etsin A aaadddaaa canım bende böreğe dayanamıyorum ya fazla kaçırmasak bari
Bende 2 gündür kahvaltıda dikkat ediyorum sonra öğlende cozutup akşam toparlamaya çalışıyorum
Bu sabah biraz pide kaşar ve haşlanmış yumurta yedim
sersumcum listeyi yapmışşmıydın ordan bakar ayarllarız kkiim yapacak önemli deyil kuzum yaparız kimler var tam bilmiyorum kaç kişiyiz toplamdaselam canlar..yarın son nöbetim iyi geçer umarım..sonrası hergün gideceğim ..1 hafta 10-17 bir hafta 08-15
daha az yorulurum umarım..nöbeti sadece evde daha fazla kalıyorum diye istiyordum ama 24 saatte de canımıza okunuyor 2 gün kendime gelemiyorum..
bu sabah kızım okula gitmedi
dışarıda kahvaltı yaptık
sucuklu yumurta
yeşillik peynir çeşitleri
2 dilim ekmek
7-8 adet patates kızartması
2. öğün yapmadım daha
ama çok yürüdük ve yorulduk..sonrasını yazarım gene..yarın nöbetçi olduğum için liste gene ellerinizden öper..ya da çok geç saatte ben yaparım..haberleşiriz..
iştah patlaması mı oldu canım regl falanmı yarın toparlarsın kuzumselam kizlar,
bugun diyete hic uymadim desem yeridir. sabah 3 dilim ekmek yedim oglende kofteli ekmekle iyice abarttim. 1 saat yuruyus yaptim ama yinede yediklerimi yaktigimi sanmiyorum.
Kahvaltida acili biber kavurma domates soslu.oglen 2 .3 domates ev yapimi zeytin ile 20 xeytin yiyorum.domates biber bitmeden bol bol uemeye calisiyorum.4 kilodan fasulye tursusu 1 kilodan biber tursusu yaptim
Sirke sarimsak aci biber domates ve maydonozdan kahvaltilik sos yaptim 5 kavanoz .kavanozlar 800 ml .menemenlik de yaptim 5 kaanoz.domates tutkum yuzunden yaptim tabi
Buzluga da tum domates koydum 9.10 tane
Lahmacunluk biber domates dovradim koydum
Hazirlik tamam
Simdi bol bol yiyorum bitmeden.
Sizler nasilsiniz
Dun evlilik yildonimjmuzdu 14 yili devirdik.sukur bu gunumuze
Mashallah aplay daha uzun yıllar birlikte olmayı nasip etsinKahvaltida acili biber kavurma domates soslu.oglen 2 .3 domates ev yapimi zeytin ile 20 xeytin yiyorum.domates biber bitmeden bol bol uemeye calisiyorum.4 kilodan fasulye tursusu 1 kilodan biber tursusu yaptim
Sirke sarimsak aci biber domates ve maydonozdan kahvaltilik sos yaptim 5 kavanoz .kavanozlar 800 ml .menemenlik de yaptim 5 kaanoz.domates tutkum yuzunden yaptim tabi
Hazirlik tamam
Sizler nasilsiniz
canım regl olduğunu düşün sakın üzülme bende öyle oluyorum hepimiz daha dogrusugünaydın hayırlı cumalar kızlar :)
gelemiyorum kaç gündür regl oldum fena oldum 2 günüm kaldı bitmesine ağrılarım vardı yedim yemedim karışık geçti ama kilo aldım gibibildirim yapıyorum şimdi .
geçen verdiğim kiloyu aldım
rumuz: Ozelim92
geçen hafta: 58.9 kg
bu hafta : 59.5 kg
fark: + 600 gr
yüzde : % 1.018
çok şişim ve kiloluyum( moralim bozulduu ..............
maşallah canım kışlıkları yapmışsınKahvaltida acili biber kavurma domates soslu.oglen 2 .3 domates ev yapimi zeytin ile 20 xeytin yiyorum.domates biber bitmeden bol bol uemeye calisiyorum.4 kilodan fasulye tursusu 1 kilodan biber tursusu yaptim
Hazirlik tamam
Sizler nasilsiniz
kolay gelsin canımsersum cim canım bugün bildirim yapayım beni haftaya listeye al
Rumuz mesmeser
Güncel kilom:67.0
Yaklaşık üç aydır kilomu korudum çok şükür vermesem de almadım.
Bugün temizliğe başlıyorum kilerden başlayacağım pazartesiye kadar bitiririm inşallah
Mashallah aplay daha uzun yıllar birlikte olmayı nasip etsin
canım regl olduğunu düşün sakın üzülme bende öyle oluyorum hepimiz daha dogrusu
ficansım gel tabi bende yeni başladım sayılır motive olalım hep beraberSelam kızlar nasılsınız
Ne zamandır gelmek istiyorum hepinizi çok özledim ama bir türlü motive olamıyorum
Kilom da alıp başını gidiyor bende başlayım artık diyorum
Şimdi dur demezsem daha kötü olacak sürekli artı yönde ilerliyor kilom
Sizlerle tekrar veririm inşallah
ficans hoşgeldim canım izledik seni hiç moralini bozma bir kilo daha almadan önüne geçmek lazım gel başla bizimleSelam kızlar nasılsınız
Ne zamandır gelmek istiyorum hepinizi çok özledim ama bir türlü motive olamıyorum
Kilom da alıp başını gidiyor bende başlayım artık diyorum
Şimdi dur demezsem daha kötü olacak sürekli artı yönde ilerliyor kilom
Sizlerle tekrar veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?