Sağol canım bugün canım mutfağa girmek istemiyor yıkamadan hiçbir şey kullanmıyorumsağol canım sana da çok çok geçmiş olsun fare cidden en pis hayvanlardan biri
Saygılar ablaCanim ben cok ince kemikliyim narin bir yapim var ve 53 cok gorunuyor bende. ustelik esim cok zayif halimi seviyor. dolayisiyla benim ideal kilom 49-50 o yuzden 3-4 kilo vermek istiyorum. aslinda tatli, hazir gida, fast food hic yemiyorum. tatlandirilmis icecekde icmiyorum. kizartma hamur isi ise cok nadir yerim. ama yasimdan dolayi hareketsiz olunca kilo aliyorum. surekli spor yapmam gerekiyor. bu arada 45 oldum kizlar en yasliniz benim. saygida kusur etmeyin ablaniza.
Geçmiş olsun..biz de yeni evliyken aspratör bacasından fındık faresi girmişti..eşim bacayı demir kapakla kapatmıştı..Allah kolaylık versinMenüm
Sabah
Bayat ekmekleri değerlendirme için ekmek üstü yapmıştım 3-4 dilim yedim
Çay
Öğle
4 kayısı kurusu
1 avuç kuru üzüm
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kuru fasulye
1 fincan sade Türk kahvesi
Belki yatarken yeşil çay içerim
Kahvaltı biraz kalorili oldu ama gün içinde yaktım onu bacayı temizlettik çok pislik oldu temizlik yaparken evde fare gördüm çığlığı bastım mutfakta tüm alt dolapları bosalttim her yeri kırkladım işin kötüsü o fare hala mutfagimda yaşamaya devam ediyor 2 saat kovaladık yakalayamadık her yere fare yemi koyduk yerse ne âlâ ama daha çok işim var
sonucun iyi olmasına sevindim canım..Gunaydin kizlar. Cuma gunu icin kusura bakmayin. Endoskopi icin randevu saatim erken olmasina ragmen neredeyse oglene kadar beklettiler. sonrasindada genel anestezi oldugu icin surekli basim dondu telefon ekranina bile bakamadim kilo bildirimi yapamadim. beklemissiniz hakkinizi helal edin. (bu arada sonuclar normal cikti cok sukur)
haftasonu 100 dolara ikinci el kosu bandi aldim eve. artik saglam bir spor programina baslamayi dusunuyorum. diyete gelince zaten cok yemiyorum bunyem az yemeye alisti ama malum spor yapmayinca kilo veremiyorum. kasirgaydi hastalikti derken 1 aydir spor yapamadim 53 kilo olmusum. hemen caresine bakmam lazim.
bu sabah koy ekmegi yaptim eksi mayayla az bir tereyagla 1 dilim ondan yedim. simdi ofiste sekersiz bitki cayi iciyorum. oglen icinde 2 adet minnak lahmacunum var dun aksam yapmistim onlari yerim. herkese sevgiler kolay gelsin.
Arkandan geliyom ben de merak etme ocakta 43Canim ben cok ince kemikliyim narin bir yapim var ve 53 cok gorunuyor bende. ustelik esim cok zayif halimi seviyor. dolayisiyla benim ideal kilom 49-50 o yuzden 3-4 kilo vermek istiyorum. aslinda tatli, hazir gida, fast food hic yemiyorum. tatlandirilmis icecekde icmiyorum. kizartma hamur isi ise cok nadir yerim. ama yasimdan dolayi hareketsiz olunca kilo aliyorum. surekli spor yapmam gerekiyor. bu arada 45 oldum kizlar en yasliniz benim. saygida kusur etmeyin ablaniza.
selamlar bende şimdilik sizleri takipteyim
Şimdiden ellerine sağlık Allah kabul etsin ..bu yıl aşureyi annem yaptı dağıttı ben nöbetteyken..kalanı da biz yedik az önce bittislm kızlar yine gelemedim ama bu arada regl oldum ağrım vardı yattım biraz
yarın nasip olursa aşure yapıcam gece ıslıcam malzemeleri
kahvaltım= 1yumurta+ peynir zeytin domates salatalık
lahana turşusu için malzeme almaya gittim tb. ekmeği aldım
eve gelince sade kahve içtim
öğlen olmuştu üşendim yemek hazırlamaya 1dilim tb ek. yoğurt sürdüm kekik serptim öyle yedim
akşam= sebzeli tavuk sote yedim +turşu
meyve olarak=mandalin
ellerine sağlık allah kabul etsin canım bu arada maşallah bir günde iki aşure çok iyi:) yalnız bir kasede 8 dilim ekmek varmış kızlar haberiniz olsunslm kızlar kimse gelmemiş
kahvaltım=kıymalı yumurta+2 zeytin+ domates salatalık
öğlen= 1 kase aşure
aşuremi yaptım kızlar dağıttım
akşamada kardeşim ve anem gelecek ayrıca yapıcam tekrar onlar beklemiş sevmezler zatenkalmadıda
7 buçuk gibi gelirler
yemek yemicem sadece aşure yerim bugün gerisini eşim yer zaten
arada sade kahve içtim
çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canimKızlar selam
nöbet çıkışıyım ve çok fena geçti..belimi zorladım..bu böyle olmayacak dedim sorumlumuzla konuştum cuma son nöbeti tutup gündüz mesaisine geçiyorum..Yoksa sakatlanıcam bu gidişle..bacağımda uyuşma başladı..
Korktum..her şeyin başı sağlık
dün yemeklerim
sabah
çavdar ekmeğinden tost
öğlen ve akşam
biber dolması
yoğurt
mercimek çorbası
2 kalbura bastıAma yaktım inanın 300 hasta çektik 2 kişi
şimdilik benden bu kadar..
sağol canım..gündüze geçiyorum yapacak birşey yoke
çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canim
Babanne böreği de yenmez miGünaydın kızlar benim de dün babannem börek açmıştı oymalı ne yedim ne yedim oysa çok da sevmem ama ev yapımı olduğu için yedim birdaha zor bulurum dün resmen karbonhidrat manyağı oldum.yani ama bugün iyi gidiyorum çok şükür
sağol canım.Günaydın kızlar 2 gündür gelemedimsersum geçmiş olsun canım filiztoprak aşurenizi Allah kabul etsin A aaadddaaa canım bende böreğe dayanamıyorum ya fazla kaçırmasak bari
Bende 2 gündür kahvaltıda dikkat ediyorum sonra öğlende cozutup akşam toparlamaya çalışıyorum
Bu sabah biraz pide kaşar ve haşlanmış yumurta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?