Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ben cok ince kemikliyim narin bir yapim var ve 53 cok gorunuyor bende. ustelik esim cok zayif halimi seviyor. dolayisiyla benim ideal kilom 49-50 o yuzden 3-4 kilo vermek istiyorum. aslinda tatli, hazir gida, fast food hic yemiyorum. tatlandirilmis icecekde icmiyorum. kizartma hamur isi ise cok nadir yerim. ama yasimdan dolayi hareketsiz olunca kilo aliyorum. surekli spor yapmam gerekiyor. bu arada 45 oldum kizlar en yasliniz benim. saygida kusur etmeyin ablaniza.

Bugün kü menüm
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küp peynir
1 fincan bitki çayı

Öğle
3 dilim peynirli börek (dilimleri ufaktı)
1 su bardağı elma suyu

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye

1 sade Nescafe
Yatarken yeşil çay içerim

Bunun yanında yaklaşık 4-5 l su içiyorum
Hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum
Bugün 45 dk oldu ama 2 çocukla hiç oturmuyorum akşama kadar pertim çıkıyor

Saygılar abla ben dur demezsem kendime 45 geldiğimde annem gibi 100 ü görürüm herhalde

Seylacim geçmiş olsun bende eve geldiğinde bir avuç ceviz badem leblebi karışımı akşam yoğurt 3 tane elme dilim patates kahve ve minnak cikolaya

slm kızlar yine gelemedim ama bu arada regl oldum ağrım vardı yattım biraz
yarın nasip olursa aşure yapıcam gece ıslıcam malzemeleri
kahvaltım= 1yumurta+ peynir zeytin domates salatalık
lahana turşusu için malzeme almaya gittim tb. ekmeği aldım
eve gelince sade kahve içtim
öğlen olmuştu üşendim yemek hazırlamaya 1dilim tb ek. yoğurt sürdüm kekik serptim öyle yedim
akşam= sebzeli tavuk sote yedim +turşu
meyve olarak=mandalin

Çok güzel ya bende zayıflarken eğlenmek istiyorum. Normalde uyguladığım diyetlerle zayıflıyorum ama hiç eğlenceli değil. Normalde eğleniyorum ama hoşuma giden şeylerin çoğu kilo aldırıyor bir kaç tanesi hariç:) Ama eğlenerek zayıflayabildiğim pek aktivitem yok. İşim gücüm siteye gelip reklam yapmak, siz beni dikkate almayın, dur şuraya da reklam mesajı bırakırım deyip daldım konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar kimse gelmemiş
kahvaltım=kıymalı yumurta+2 zeytin+ domates salatalık
öğlen= 1 kase aşure
aşuremi yaptım kızlar dağıttım
akşamada kardeşim ve anem gelecek ayrıca yapıcam tekrar onlar beklemiş sevmezler zatenkalmadıda
7 buçuk gibi gelirler
yemek yemicem sadece aşure yerim bugün gerisini eşim yer zaten
arada sade kahve içtim

Geçmiş olsun..biz de yeni evliyken aspratör bacasından fındık faresi girmişti..eşim bacayı demir kapakla kapatmıştı..Allah kolaylık versin

sonucun iyi olmasına sevindim canım..
Arkandan geliyom ben de merak etme ocakta 43

selamlar bende şimdilik sizleri takipteyim

Şimdiden ellerine sağlık Allah kabul etsin ..bu yıl aşureyi annem yaptı dağıttı ben nöbetteyken..kalanı da biz yedik az önce bitti

Kızlar selam
nöbet çıkışıyım ve çok fena geçti..belimi zorladım..bu böyle olmayacak dedim sorumlumuzla konuştum cuma son nöbeti tutup gündüz mesaisine geçiyorum..Yoksa sakatlanıcam bu gidişle..bacağımda uyuşma başladı..
Korktum..her şeyin başı sağlık
dün yemeklerim

sabah
çavdar ekmeğinden tost

öğlen ve akşam

biber dolması
yoğurt
mercimek çorbası
2 kalbura bastıAma yaktım inanın 300 hasta çektik 2 kişi

şimdilik benden bu kadar..

Kızlar selam
nöbet çıkışıyım ve çok fena geçti..belimi zorladım..bu böyle olmayacak dedim sorumlumuzla konuştum cuma son nöbeti tutup gündüz mesaisine geçiyorum..Yoksa sakatlanıcam bu gidişle..bacağımda uyuşma başladı..
Korktum..her şeyin başı sağlık
dün yemeklerim

sabah
çavdar ekmeğinden tost

öğlen ve akşam

biber dolması
yoğurt
mercimek çorbası
2 kalbura bastıAma yaktım inanın 300 hasta çektik 2 kişi

şimdilik benden bu kadar..

ellerine sağlık allah kabul etsin canım bu arada maşallah bir günde iki aşure çok iyi:) yalnız bir kasede 8 dilim ekmek varmış kızlar haberiniz olsun

çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canim

Günaydın kızlar benim de dün babannem börek açmıştı oymalı ne yedim ne yedim oysa çok da sevmem ama ev yapımı olduğu için yedim birdaha zor bulurum dün resmen karbonhidrat manyağı oldum.yani ama bugün iyi gidiyorum çok şükür

Günaydın kızlar 2 gündür gelemedim sersum geçmiş olsun canım filiztoprak aşurenizi Allah kabul etsin A aaadddaaa canım bende böreğe dayanamıyorum ya fazla kaçırmasak bari
Bende 2 gündür kahvaltıda dikkat ediyorum sonra öğlende cozutup akşam toparlamaya çalışıyorum
Bu sabah biraz pide kaşar ve haşlanmış yumurta yedim

e
çok çok geçmiş olsun inşallah bir çözüm bulurlar canim
sağol canım..gündüze geçiyorum yapacak birşey yok

Babanne böreği de yenmez mi

sağol canım..aslında tam tersini yapsan sorun çıkmaz ve daha çabuk yakarsın..sabah kaçamak çok akşam hiç olmamalı..dayanabilirsen tabii

selam canlar..yarın son nöbetim iyi geçer umarım..sonrası hergün gideceğim ..1 hafta 10-17 bir hafta 08-15
daha az yorulurum umarım..nöbeti sadece evde daha fazla kalıyorum diye istiyordum ama 24 saatte de canımıza okunuyor 2 gün kendime gelemiyorum..
bu sabah kızım okula gitmedi
dışarıda kahvaltı yaptık

sucuklu yumurta
yeşillik peynir çeşitleri
2 dilim ekmek
7-8 adet patates kızartması

2. öğün yapmadım daha
ama çok yürüdük ve yorulduk..sonrasını yazarım gene..yarın nöbetçi olduğum için liste gene ellerinizden öper..ya da çok geç saatte ben yaparım..haberleşiriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…