Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizim topik her zamanki gibi ya aynı anda alıyor ya da aynı anda veriyor kızlar benim birazdan misafirim.gelcek dersim da nöbetçi bu hafta birniz isteyi yapabilir mısınız ben bu hafta da yapardım ama misafir gelmek uzere

13 ekim 2017 tarihli listemiz
kilo alanlar

filiztoprak= + 300g %0.449

aaadddaaa= + 600g % 0.94
özelim 92 = +600g % 1. o18

aynı kalan
nadalvanos= 83.0 g
mesmeser=haftaya başlıcak kilo bildirimi =67.og
pek liste sayılmaz ama en azından boş kalmasın dedim

Bizim topik her zamanki gibi ya aynı anda alıyor ya da aynı anda veriyor kızlar benim birazdan misafirim.gelcek dersim da nöbetçi bu hafta birniz isteyi yapabilir mısınız ben bu hafta da yapardım ama misafir gelmek uzere
canım hallettim ben merk etme

bende bu hafta girdim listeye kızlar kimler var kimler yok bilmediğim için gelenleri yaptım
gelmeyen varsa alınmasın arkadaşlar

ficansım gel tabi bende yeni başladım sayılır motive olalım hep beraber

Ah canım sen de hoşgeldin o zaman inşallah bi düzene oturtabilirim sizlerle

ficans hoşgeldim canım izledik seni hiç moralini bozma bir kilo daha almadan önüne geçmek lazım gel başla bizimle

Hoşbuldum addacım inşallah dur diyebilirim sizlerle birlikte

Bugünkü menülerimi yazayım ama çok kötü istemeyerek de olsa saçma sapan şeyler yiyorum sonra pişmanlık
Sabah peynir mandalina iceberg çikolata
Öğlen hamurişleri poaça gözleme aşure
Sonrasında buraya yazdım zaten 75.8 çıkınca tartıda tok karnına
Sabah aç olarak da 73.7 gibi sabah kesin belli olur
Öğleden beri de bişey yemedim sadece su içtim
Gece uykudan kalkıp yemem inşallah
Hepinize iyi geceler

canimcim.ellerine saglik

Selam kızlar. .gelemedim maalesef kilom aynı nöbet yoğun. .24 e kadar azcık dinleniyorum. .sonra 4 e kadar çalışacağım. @demirleke nice yıllar olsun canım.
ficans cigim hoşgeldin
mesmeser haftaya listede olursun tabii canım. .
filiztoprak ellerine sağlık bebeem
Benim emeklilik hepimize dert oldu beyaa

Kahvaltıda çavdar ekmeğinden peynirli domatesli sandviç
Öğlen
Ispanak yoğurt 3 kaşık makarna

Aksam
1 lahmacun
Ayran

Sonrasında elma mandalina
Gece de 1 sandviç yerim gene
Şimdilik bu kadar ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelirim

Bir kere karbonbidrata battin mi isin icinden cikmak cok zor oluyor canimyarin insallah nasla ama gune proteinle yani yumurta peynir ve sutle baslamani tavsiye ederim boylece gun boyunca seker vucudunde inip cikmaz insallah

Bemde sabah 2 yumurta yarim baedak sut 2 adet hindi fume ve biraz penkr
Oglen tavuk ayyran okulda oldugum icim standart
Ikimdide yarim bardak sutlu kahbve
Aksm da kiymali yagsiz yumurta ve yogurt misafirim vardi onaara tatli yaptim ama yemedim ben bikac fistik ve biraz leblebi yedim

Hoşbuldum sersumum:)
Kolay gelsin iyi nöbetler

Bir kere karbonbidrata battin mi isin icinden cikmak cok zor oluyor canimyarin insallah nasla ama gune proteinle yani yumurta peynir ve sutle baslamani tavsiye ederim boylece gun boyunca seker vucudunde inip cikmaz insallah

Canım o kadar doğru söyledin ki battım çıkamıyorum resmen
Ki ben 2 yumurta yemeden güne başlamazdım onu da yapmıyorum ne zamandır
Yarın inşallah başlıyorum

Ne güzel protein günü yapmışsın canım

sağol canım

selam kızlar...saat 00:30 gibi kepek ekmekten beyaz peynirli tost yedim..4 e kadar mesai devam...

Ne güzel protein günü yapmışsın canım
ficanscim proteinler benim canim cunku ac kalmadan doyana kadar yedigim hem de beni zayiflatan tek sey onlar:) insallah bugun sende proteinle basla cok guzel bir baslangic diliyorum sana:)

selam kızlar...saat 00:30 gibi kepek ekmekten beyaz peynirli tost yedim..4 e kadar mesai devam...
kolay gelsinn seesumcum afiyet olsun

Günaydın kızlar kocam 1 senedir içli köfte yiyemediğinden dert yakınıyordu bende dün yaptım ama olunca yeniyor maalesef ve bu sabah 1,5 kilo fazla çıktım tabi bulgur şişlik yaptı adet olucam onunda etkisi var ama 1 günde bukadar fark şaşırttı beni bu gün dikkat edeyim yoksa bu bende kilo olarak oturur filiztoprak liste için teşekkürler canım pek iç açıcı bir liste olmamış ama hepimiz haftaya kadar toparlarız inşallah @demirleke ellerine sağlık çok hamaratsın be güzelim sersum çok çalışıyorsun beslenmene dikkat et herşeyin başı sağlık A aaadddaaa misafir gelecek tatlı yapıyorsun ve yemiyorsun helal olsun sana bir bende yok bu irade maşallah

Yuppiii kızlar evdeki fare sonunda öldü yaklaşık 1 haftadır mutfakta durmak istemiyordum kurtuldum o mikroptan tüm haftasonu mutfağı kırklarım artık
Bugünkü kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 dilim salatalık
1 ince dilim salam
5 adet siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir (40 g)

Bugün çok kararlıyım dünkü çuvallamayı toparlamam lazım bide çocuklar uyursa bugün yürüyüş bandını açmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…