Hoşgeldin aramıza..Başarılar dilerim.merhaba arkadaşlar çok sinirleniyorum kendime ara ara okuyorum yazılarınızı kilo veren arkadaşları okuyorum kendime kızıyorum daha çok yemeğe veriyorum kendimi nasıl başlıcam nasıl devam edicem hiç kendime güvenim kalmamış delice yiyorum sonra hemn pişmanlık yok tmm kesin başlıyorum artık diyorum yani bişey oluyor nebiliyim ya çocuklar kek istiyor ya başka bişey pişiriyorum hazırlıyorum dayanamayıp bende onlarla oturup yiyorum yardım edin lütfen nasıl başlayabilirim neyle başlıyımda iştahıma dur diiyim.aldım kiloyu gidiyorum.1 buçuk sene önce yaptım başardım verdim kilo .ama sonra 1 buçuk yılda daha fazla aldım .şimdi o hırsımı kaybettim güvenimi anlamadım yardım lütfen.
Hadi hayırlısı canımKizlar ben de progeston kullaniyorum hamile degilim ama catlatma ognesi oldum doktor dusuk ihtimaline karsi verdi inanilmaz halsizlik yapiyor acliktan oluyorum resmem
inşallah canımAtlatır inşallah canım zamanla
Aynen canım benim de oğlana ayrı kıza ayrı canları sağolsun:)
Bence de yenir bolca afiyet olsun
Hepimiz yapıyoruz o saçma şeyleri ..sen üzülme yeter ki karar ver başlaficans canm aynen doğru söylüyorsun daha önceki kilomu bari böyle kalsaydım dediğim oluyor menülerimi utanıyorum paylaşmaya çünkü okadar saçma sapan yiyorumki anlatamam mesela dün sabah kahvaltı hazırlamak için girdim mutfağa dolabı açtım aşüre gözüme çarptı hemen alıp elime yarım kase aç karna yedim sonra çayı demleyip kahvaltıyı hazırladım eşim çocuklar hepberaber hiç bişey yememiş gibi kahvaltıya başladım daha bınun gibi birçok saçma sapan atıştırmalar ama haklısın biryerden başlamalıyım inşallah allah bana o gücü en kısa zamanda versin.
Hoşgeldin aramıza..Başarılar dilerim.Merhaba hanımlar bende yeni katıldım araniza kilo veremiyorum daha doğrusu irade yok kontrol edemiyorum kendimi bende insulin direnci ve pko luyum neler yapmalıyım bana da yardımcı olur nolur fena hallerdeyim sizin yorumlarınızı okuyorum biseyler yaptıkça kilo alıyorum sıkıldıkça ye sinirlendikçe ye bi yardım edin bana daaaaaaaaa
geçmiş olsunselam yine bir hafta başıyla beraberiz :)))
sabah kahvaltım;
kepek sandwiç çeyrek
çay
çay
türk kahvesi
öğlen yemeğim;
yarım kepçe çorba
peynirli erişte
salata
çay
aşure
çay
su
su
midem bulanıyor
Ohh miss afiyet olsun cicimoglen deniz urunleri var. dun okyanustan yakaladiklarimizi arkadaslar izgarada pisirmisler gidip yicez biraz sonra.
İyi akşamlar kızlar.yazamadım yine şehir dışındaydık bir süre,sonra da internette sorun oldu gelemedim.yediklerime bazen dikkat ettim bazen bozdum ve sonuç olarak aynı kilodayım.yarından itibaren sıkı sıkı başlıyorum artık.yürüyüş yapamıyorum eksiğim o,bakalım onu nasıl halledicem...
Sersumcum diğerlerni anladım da biber yemeği nasıl birşey oluyor nasıl yapıyorsunuzselam kızlar..anca gelebildim..
17 de çıktım işten bu hafta böyle
sabah
kaşarlı omlet
peynir zeytin
domates
öğlen
kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim kepek ekmeği
arada 2 petibör
akşam(annem sayesinde sebzenin dibine vurduk
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık biber yemeği
2 kaşık pırasa
yoğurt
3 adet çiğ köfte
sersumcum mis gibi olmmuştur temiz temiz otuurunn cannımmselam kızlar..
kahvaltım
1 dilim çavdar
sucuk
kaşarlı omlet
köz biber domates salatalık
peynir zeytin
evi sildik süpürdük ..yorulduk...belimden yürüyüş yapamıyorum ama artık her gün işe gidiş geliş yaklaşık 2.5 -3 km ediyor..şimdilik hiç yoktan iyidir..nöbetlerde kesin şişiyorum..öncesinde de stresten fazla geliyorum hep tartıda..cuma aynıydım bugün tartıldım aslında 500 gr gitmiş geçen haftaya göre..haftaya daha iyi olacak inşallah
hoşgeldin canım bu aradagününüz aydın olsun hanımlar bende bugün aşuremi yapıyorum ana malzemeler pişti daha sonra yemişlerini ekleyip biraz daha pişiricem daha sonra dağıtıcam komşulara birazda eşe dosta ayırırım. bugün benimde bu telaşım var hayırlısıyla atlatırsam inşallah. iyi olucak
canim protein agirlikli beslen ki karnin doysun ilk etapta
hayirdir insallah hasta mi oldum cnm
gunaydin canlarim Cuma gunu kilo bildirimi yapamadim elime tableti almaya firsatim olmadi. zaten hala 53 kiloyum degisen bisey yok.
bu sabah 1 dilim kaymakli ev ekmegi yedim. oglen ne yiyecegim belli degil henuz. simdi ofiste bilgisayar basindayim sekersiz bitki cayi iciyorum.
bu arada yeni gelenler hosgeldiniz aramiza. insallah herkes basarili sonuclar alir. ben bu sitede 1 yil once diyet ve spora basladim 12 kilo verdim. ustelik 45 yasindayim ve birsuru hamilelik gecirdim. o yuzden gercekten isterseniz basaracaginiza inaniyorum.
İyi akşamlar kızlar.yazamadım yine şehir dışındaydık bir süre,sonra da internette sorun oldu gelemedim.yediklerime bazen dikkat ettim bazen bozdum ve sonuç olarak aynı kilodayım.yarından itibaren sıkı sıkı başlıyorum artık.yürüyüş yapamıyorum eksiğim o,bakalım onu nasıl halledicem...
gününüz aydın olsun hanımlar bende bugün aşuremi yapıyorum ana malzemeler pişti daha sonra yemişlerini ekleyip biraz daha pişiricem daha sonra dağıtıcam komşulara birazda eşe dosta ayırırım. bugün benimde bu telaşım var hayırlısıyla atlatırsam inşallah. iyi olucak
kızlar merhaba;
dün akşam taze fasulye ve 2 kaşık makarna
çay yanına badem fındık yiyerek dün ü kötü bitirdim
sabah kahvaltım;
kaşar peynir dilim ekmek 2 adet
kepekli etimek 2 adet
çay
çay
su
öğlen yemeğim;
ayran çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
yanına başemal soslu patates 2 dilim
1 dilim ekmek
çay
teşekkür ederim canım hoş buldum valla yemesi kolay da uğraşması zor 2inci kez mümkün diil yapamam maşallah sana allah sizlerinde kabul etsin inşallah canım ben 2 kilo buğday dan yaptım baya çok çıktı 1 kilo fasulyesi 1 kilo nohutu koydum bayağıda yemiş girdi içine çok şükür hakkından geldim valla şimdi bitti dağıttıkta konuya komşuya şimdi kendimi çocukların odasına attım yatağa kendimi biraz dinlenmeye ihtiyacım var. bugün telaştan kahvaltı yapmadım sade neskafe.içtim 1 kasede aşure yedim su içtim şimdilik bukadar sizlerede kolay gelsin canlarsersumcum mis gibi olmmuştur temiz temiz otuurunn cannımm
canım annen olunca yemekleri yapıyordur rahat etmişindir alışınca annene gitmesi zor gelecek sanada
hoşgeldin canım bu arada
bende ikisefer yapptım birini dağıttım
birini annemlerle yenndii biirazda evlere koydum
şimdi eşim kalan malzemelerden bi daha istiyor az miktarda yapıcam tekkrar buğdayını az koyucam sulu daha iyi oluyor
az yedi adam napsın çok da seviyor
sanada kolay gelsin allah kabul etsin canım
Selam kızlar
Dün ikindi gibi 1 kase makarna salatası yedim o yüzden akşam yemeği yemedim
Yatmadan önce sütlü kahve ve üzüm
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salatalık 1 kaşık makarna salatası 1 çay kaşığı bal ve kaymak fındık
Akşamım belli değil ama bugün doğum günüm biraz kaçırabilirim
canım karışık biberleri salça ve soğanla kavurup domates ve çok az suyla pişiriyor annem..Sersumcum diğerlerni anladım da biber yemeği nasıl birşey oluyor nasıl yapıyorsunuz
sağol canım ..Aynen o yapınca rahat oluyor..Ama evimi özledim diyor gene gidecek gelecek öyle devam edecek bu süresersumcum mis gibi olmmuştur temiz temiz otuurunn cannımm
canım annen olunca yemekleri yapıyordur rahat etmişindir alışınca annene gitmesi zor gelecek sanada
hoşgeldin canım bu arada
bende ikisefer yapptım birini dağıttım
birini annemlerle yenndii biirazda evlere koydum
şimdi eşim kalan malzemelerden bi daha istiyor az miktarda yapıcam tekkrar buğdayını az koyucam sulu daha iyi oluyor
az yedi adam napsın çok da seviyor
sanada kolay gelsin allah kabul etsin canım
ohh güle güle kirlenin canım...selam kızlar gelemedim
pazar günü mangal yaptık
pazartesi=sabah kahvaltısı aynıydı ama akşam iyi deyildi poğaça,patates salatası,kek vardı çayla onlardan yedik
bugün kahvaltıda= yarım tb.ek.+peynir+2 ad. zeytin+yeşillik+1 yumurta
öğlen = kahve
akşam= sulu köfte ve turşu
pazartesi evi temizledim sil süpür çamaşır yıkadım derken akşamı yaptım
bugünde ufak tefek işlerim var onları halledicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?