sağol canımcımficanscim proteinler benim canim cunku ac kalmadan doyana kadar yedigim hem de beni zayiflatan tek sey onlar:) insallah bugun sende proteinle basla cok guzel bir baslangic diliyorum sana:)
kolay gelsinn seesumcum afiyet olsun
Oh afiyet olsun ..bulgur şişirir normal canım ..bir de regl öncesi..normal yani takılmaGünaydın kızlar kocam 1 senedir içli köfte yiyemediğinden dert yakınıyordu bende dün yaptım ama olunca yeniyor maalesef ve bu sabah 1,5 kilo fazla çıktım tabi bulgur şişlik yaptı adet olucam onunda etkisi var ama 1 günde bukadar fark şaşırttı beni bu gün dikkat edeyim yoksa bu bende kilo olarak oturur @filiztoprak liste için teşekkürler canım pek iç açıcı bir liste olmamış ama hepimiz haftaya kadar toparlarız inşallah @demirleke ellerine sağlık çok hamaratsın be güzelimsersum çok çalışıyorsun beslenmene dikkat et herşeyin başı sağlık A aaadddaaa misafir gelecek tatlı yapıyorsun ve yemiyorsun helal olsun sana bir bende yok bu irade maşallah
ah ne mutlu bana kilo alanlarda 1nci olmuşum :))))))
Hadi geçmiş olsun canımYuppiii kızlar evdeki fare sonunda öldü yaklaşık 1 haftadır mutfakta durmak istemiyordum kurtuldum o mikroptan tüm haftasonu mutfağı kırklarım artık
Bugünkü kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 dilim salatalık
1 ince dilim salam
5 adet siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir (40 g)
Bugün çok kararlıyım dünkü çuvallamayı toparlamam lazım bide çocuklar uyursa bugün yürüyüş bandını açmayı düşünüyorum
E hadi gözün aydın geçmiş olsun canım Rabbim huzur ve sağlık versinSelam canlar..son nöbet bitti çok şükür ..Bundan sonra her akşam evimdeyim..Stresim de azalacak inşallah
sabah duştan sonra hiç bir şey yemeden uyudum..1 gibi kalktım çavdardan tost çayy
acıkmadım hala..acıkırsam annem çorba yapmış ondan yerim azcık
ben cok uzun zamandir probiyotik kullaniyorum canim tatli ihtiyacim o yuzden yok sanirimAkşam yemeği
2 parça tavuk baget
Başka birşey yemedim ama midem kazınıyor hep bir tatlı yeme isteği var çay demledim sanırım yanında birkaç tane bisküvi yiyebilirim
Bu arada ben yine yürüyüş bandını açmayı başaramadım ütopya haline döndü bu yürüyüş bandı
Selam canlar..son nöbet bitti çok şükür ..Bundan sonra her akşam evimdeyim..Stresim de azalacak inşallah
sabah duştan sonra hiç bir şey yemeden uyudum..1 gibi kalktım çavdardan tost çayy
acıkmadım hala..acıkırsam annem çorba yapmış ondan yerim azcık
ben cok uzun zamandir probiyotik kullaniyorum canim tatli ihtiyacim o yuzden yok sanirim
selam kızlar..
kahvaltım
1 dilim çavdar
sucuk
kaşarlı omlet
köz biber domates salatalık
peynir zeytin
evi sildik süpürdük ..yorulduk...belimden yürüyüş yapamıyorum ama artık her gün işe gidiş geliş yaklaşık 2.5 -3 km ediyor..şimdilik hiç yoktan iyidir..nöbetlerde kesin şişiyorum..öncesinde de stresten fazla geliyorum hep tartıda..cuma aynıydım bugün tartıldım aslında 500 gr gitmiş geçen haftaya göre..haftaya daha iyi olacak inşallah
Sağol canım A.S. Babamı atlatamadı daha evinde kalamıyor.. Bu kışı ben de geçirecek ..Atlatıcak inşallahGözünaydın canım :) Annecin sen de mi canım çok selam teyzeme
Afiyet olsun canım bundan sonra daha iyi düzene girersin inşallah
Biz de öyle annemle ben her şeyi yeriz eşimle kızım mız mız..onlara onların sevdiği gibi bize ayrı..ayyyy ne zor işşş..Afiyet olsunSelam kızlar
Dünkü menüler
Sabahı yazmışmıydım hatırlayamadım
Sabah biraz menemen biraz omlet çocuklara ayrı ayrı yapınca,peynir zeytin ceviz 1 lokma tereyağlı ballı ekmek
İkindi gibi dışarıdaydım tavuk döner ekmeğin de çeyreğini yedim
Akşamda evde az patlamış mısır üzüm
Bu sabah pastırmalı yumurta peynir zeytin domates ceviz kaymak 1 çay kaşığı bal ve fındık ezmesi
Ya bana onlar öğün aralarında yenecek yemiş gibi geliyor onları tatlı olarak göremiyorum tatlı deyince daha güzel şeyler hayal ediyorumOlabilor tabiki canim zaten emziriosun da o yuzden de olabilir hurma ve badem kayisi harika tatlilar
ah en iyi kadinlarbikir bu durumu onemli olan karar vermek derin nefes al basla ve bikac gun canin bircok sey osticek sonucta kolay degil birden diyete baslamak ama sen kendini tut bir hafta sonra zaten vucudun yeni duzene aliscakmerhaba arkadaşlar çok sinirleniyorum kendime ara ara okuyorum yazılarınızı kilo veren arkadaşları okuyorum kendime kızıyorum daha çok yemeğe veriyorum kendimi nasıl başlıcam nasıl devam edicem hiç kendime güvenim kalmamış delice yiyorum sonra hemn pişmanlık yok tmm kesin başlıyorum artık diyorum yani bişey oluyor nebiliyim ya çocuklar kek istiyor ya başka bişey pişiriyorum hazırlıyorum dayanamayıp bende onlarla oturup yiyorum yardım edin lütfen nasıl başlayabilirim neyle başlıyımda iştahıma dur diiyim.aldım kiloyu gidiyorum.1 buçuk sene önce yaptım başardım verdim kilo .ama sonra 1 buçuk yılda daha fazla aldım .şimdi o hırsımı kaybettim güvenimi anlamadım yardım lütfen.
A aaadddaaa teşekkür ederim canm yardımcı olmaya çalıştığın için bu arada bnm boy.1.60.kilo.85.ah en iyi kadinlarbikir bu durumu onemli olan karar vermek derin nefes al basla ve bikac gun canin bircok sey osticek sonucta kolay degil birden diyete baslamak ama sen kendini tut bir hafta sonra zaten vucudun yeni duzene aliscak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?