Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ficanscim proteinler benim canim cunku ac kalmadan doyana kadar yedigim hem de beni zayiflatan tek sey onlar:) insallah bugun sende proteinle basla cok guzel bir baslangic diliyorum sana:)

kolay gelsinn seesumcum afiyet olsun
sağol canımcım

Oh afiyet olsun ..bulgur şişirir normal canım ..bir de regl öncesi..normal yani takılma
Ahh canım sorma haklısın her şeyin başı sağlık
ah ne mutlu bana kilo alanlarda 1nci olmuşum :))))))

Hadi geçmiş olsun canım

Selam canlar..son nöbet bitti çok şükür..Bundan sonra her akşam evimdeyim..Stresim de azalacak inşallah
sabah duştan sonra hiç bir şey yemeden uyudum..1 gibi kalktım çavdardan tost çayy

acıkmadım hala..acıkırsam annem çorba yapmış ondan yerim azcık

E hadi gözün aydın geçmiş olsun canım Rabbim huzur ve sağlık versin

Akşam yemeği
2 parça tavuk baget

Başka birşey yemedim ama midem kazınıyor hep bir tatlı yeme isteği var çay demledim sanırım yanında birkaç tane bisküvi yiyebilirim
Bu arada ben yine yürüyüş bandını açmayı başaramadım ütopya haline döndü bu yürüyüş bandı

ben cok uzun zamandir probiyotik kullaniyorum canim tatli ihtiyacim o yuzden yok sanirim

A aaadddaaa Canım ben adet olacam o yüzden tatlı istiyorum galiba hoş doğrusu benim ne zaman adet olacağımda belli değil doğumdan sonra henüz düzene girmedi bu sadece benim hissettiğim

A aaadddaaa Canım ben adet olacam o yüzden tatlı istiyorum galiba hoş doğrusu benim ne zaman adet olacağımda belli değil doğumdan sonra henüz düzene girmedi bu sadece benim hissettiğim
Olabilor tabiki canim zaten emziriosun da o yuzden de olabilir hurma ve badem kayisi harika tatlilar

selam kızlar..
kahvaltım

1 dilim çavdar
sucuk
kaşarlı omlet
köz biber domates salatalık
peynir zeytin

evi sildik süpürdük ..yorulduk...belimden yürüyüş yapamıyorum ama artık her gün işe gidiş geliş yaklaşık 2.5 -3 km ediyor..şimdilik hiç yoktan iyidir..nöbetlerde kesin şişiyorum..öncesinde de stresten fazla geliyorum hep tartıda..cuma aynıydım bugün tartıldım aslında 500 gr gitmiş geçen haftaya göre..haftaya daha iyi olacak inşallah

Gözünaydın canım :) Annecin sen de mi canım çok selam teyzeme

ben cok uzun zamandir probiyotik kullaniyorum canim tatli ihtiyacim o yuzden yok sanirim

Ben de mi alsam probiyotik tatlı ve karbonhidrat istiyorum sürekli

Afiyet olsun canım bundan sonra daha iyi düzene girersin inşallah

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabahı yazmışmıydım hatırlayamadım

Sabah biraz menemen biraz omlet çocuklara ayrı ayrı yapınca,peynir zeytin ceviz 1 lokma tereyağlı ballı ekmek

İkindi gibi dışarıdaydım tavuk döner ekmeğin de çeyreğini yedim

Akşamda evde az patlamış mısır üzüm

Bu sabah pastırmalı yumurta peynir zeytin domates ceviz kaymak 1 çay kaşığı bal ve fındık ezmesi

Gözünaydın canım :) Annecin sen de mi canım çok selam teyzeme
Afiyet olsun canım bundan sonra daha iyi düzene girersin inşallah
Sağol canım A.S. Babamı atlatamadı daha evinde kalamıyor.. Bu kışı ben de geçirecek ..Atlatıcak inşallah
Aynen canım daha düzenli olurum gibime geliyor..
Biz de öyle annemle ben her şeyi yeriz eşimle kızım mız mız..onlara onların sevdiği gibi bize ayrı..ayyyy ne zor işşş..Afiyet olsun

merhaba arkadaşlar çok sinirleniyorum kendime ara ara okuyorum yazılarınızı kilo veren arkadaşları okuyorum kendime kızıyorum daha çok yemeğe veriyorum kendimi nasıl başlıcam nasıl devam edicem hiç kendime güvenim kalmamış delice yiyorum sonra hemn pişmanlık yok tmm kesin başlıyorum artık diyorum yani bişey oluyor nebiliyim ya çocuklar kek istiyor ya başka bişey pişiriyorum hazırlıyorum dayanamayıp bende onlarla oturup yiyorum yardım edin lütfen nasıl başlayabilirim neyle başlıyımda iştahıma dur diiyim.aldım kiloyu gidiyorum.1 buçuk sene önce yaptım başardım verdim kilo .ama sonra 1 buçuk yılda daha fazla aldım .şimdi o hırsımı kaybettim güvenimi anlamadım yardım lütfen.

Bugün kü menüm
Sabah
Domates
Beyaz peynir
Sucuklu yumurta
Pide
İnce dilim salam
Çay

Patos critos
Türk kahvesi

Akşam
Az balık
Birkaç tane kızarmış patates

1 tane hurma
2 tane mandalina
Çay

Kızlar boğazlarim şişti sürekli burnum akıyor ilaç kullanamıyorum

ah en iyi kadinlarbikir bu durumu onemli olan karar vermek derin nefes al basla ve bikac gun canin bircok sey osticek sonucta kolay degil birden diyete baslamak ama sen kendini tut bir hafta sonra zaten vucudun yeni duzene aliscak

Kizlar ben de progeston kullaniyorum hamile degilim ama catlatma ognesi oldum doktor dusuk ihtimaline karsi verdi inanilmaz halsizlik yapiyor acliktan oluyorum resmem

ah en iyi kadinlarbikir bu durumu onemli olan karar vermek derin nefes al basla ve bikac gun canin bircok sey osticek sonucta kolay degil birden diyete baslamak ama sen kendini tut bir hafta sonra zaten vucudun yeni duzene aliscak
A aaadddaaa teşekkür ederim canm yardımcı olmaya çalıştığın için bu arada bnm boy.1.60.kilo.85.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…