Sağol canım A.S. Babamı atlatamadı daha evinde kalamıyor.. Bu kışı ben de geçirecek ..Atlatıcak inşallah
Aynen canım daha düzenli olurum gibime geliyor..
Biz de öyle annemle ben her şeyi yeriz eşimle kızım mız mız..onlara onların sevdiği gibi bize ayrı..ayyyy ne zor işşş..Afiyet olsun
2. öğün bulgurdan z.yağlı yaprak sarma var..bolca yerim valla..olsun okaaaa
Yanına da yoğurt iyi gider..
Bugün kü menüm
Sabah
Domates
Beyaz peynir
Sucuklu yumurta
Pide
İnce dilim salam
Çay
Patos critos
Türk kahvesi
Akşam
Az balık
Birkaç tane kızarmış patates
1 tane hurma
2 tane mandalina
Çay
Kızlar boğazlarim şişti sürekli burnum akıyor ilaç kullanamıyorum
rica ederim sen bugunden basla yarina erteleme bende adet donemi ilaclar derken suanda acliktan oluyorum ama tutuyorum malesef bu islee boyle olcak
Kizlar ben de progeston kullaniyorum hamile degilim ama catlatma ognesi oldum doktor dusuk ihtimaline karsi verdi inanilmaz halsizlik yapiyor acliktan oluyorum resmem
Bi yerden başla canım yoksa bu kilomuzu bile arar hale geliyoruz menülerini paylaşabilirsin burada
ficans canm aynen doğru söylüyorsun daha önceki kilomu bari böyle kalsaydım dediğim oluyor menülerimi utanıyorum paylaşmaya çünkü okadar saçma sapan yiyorumki anlatamam mesela dün sabah kahvaltı hazırlamak için girdim mutfağa dolabı açtım aşüre gözüme çarptı hemen alıp elime yarım kase aç karna yedim sonra çayı demleyip kahvaltıyı hazırladım eşim çocuklar hepberaber hiç bişey yememiş gibi kahvaltıya başladım daha bınun gibi birçok saçma sapan atıştırmalar ama haklısın biryerden başlamalıyım inşallah allah bana o gücü en kısa zamanda versin.
inşallah verdiğin kararın sonucundan memnun ve mutlu kalırsın canm.ben birkaç gün daha bişey yapamam misafirimiz gelicek. Kuşadası'ndan. en az 1 hafta kalır birde bu hafta içi bende aşüre yapıcam. oyüzden kendimi beynimi hazırlıyorum bu haftadan sonraya gerçi başlamamak için bahane çok bana da ehh buda tam bana göre bir bahane oldu misafir ve aşüre .ama şu da bir gerçek tek başıma beceremicem aranızda.olmayı.bu kez sizlerle.birlikte kilo vermeyi istiyorum. tabiki aranıza bende kabul ederseniz.Aynı şeyleri hatta daha fazlasını yapıyorum ben de çok saçmasapan beslendim addanın deyişiyle karbonhidrata battım çıkamıyorum canım sürekli tatlı ve hamurişi istiyor yiyorum hem de gece gündüz fark etmeksizin
Ama nereye kadar ve cuma günü tekrar başladım önce Allah ın izniyle ve buradaki arkadaşlarımın yardımıyla inşallah
evet ficanscim vitamin takviyesi aliyorum bir de almasam ne olirdu acaba bende bugun kendini zor tutanlardanimCanım c vitamini falan alsan elma muz enerji verir hem yemene dikkat et canım
benim nacizhane bir tavsiyem var bence bu hafta basla ne yiyorsan azalt mideni alistir hem bu surecte 1 kg bile vermis olirsun eger bu haftayi da atlarsan diger hafta hem daha kilo almis olcaksin hem de bunyeni doyurmakta zorlancaksim bir kase degil de 2 kasik asure gibi azaltmalar yapinşallah verdiğin kararın sonucundan memnun ve mutlu kalırsın canm.ben birkaç gün daha bişey yapamam misafirimiz gelicek. Kuşadası'ndan. en az 1 hafta kalır birde bu hafta içi bende aşüre yapıcam. oyüzden kendimi beynimi hazırlıyorum bu haftadan sonraya gerçi başlamamak için bahane çok bana da ehh buda tam bana göre bir bahane oldu misafir ve aşüre .ama şu da bir gerçek tek başıma beceremicem aranızda.olmayı.bu kez sizlerle.birlikte kilo vermeyi istiyorum. tabiki aranıza bende kabul ederseniz.
Ayyy hadi hayırlısı şimdiden heyecanlandım ben senden bu güzel haberleri almak için 1 yıldır bekliyorumKizlar ben de progeston kullaniyorum hamile degilim ama catlatma ognesi oldum doktor dusuk ihtimaline karsi verdi inanilmaz halsizlik yapiyor acliktan oluyorum resmem
Senin kilona en yakın kiloda olan benim tek başına olunca daha zor oluyor biran önce başlamakta fayda var
İyide olsa kötü de olsa menüyü burada paylaşmak benim için iyi oluyor birşey yerken nasıl yazacam diye yemedigim oluyor daha çok motive oluyorum geçen hafta bende aşure yaptım ve sadece 3 kase yedim normalde ben bir oturuşta o kadar yerdim biran önce sende başla böylece misafir ve aşure faslını kilo almadan atlatabilirsininşallah verdiğin kararın sonucundan memnun ve mutlu kalırsın canm.ben birkaç gün daha bişey yapamam misafirimiz gelicek. Kuşadası'ndan. en az 1 hafta kalır birde bu hafta içi bende aşüre yapıcam. oyüzden kendimi beynimi hazırlıyorum bu haftadan sonraya gerçi başlamamak için bahane çok bana da ehh buda tam bana göre bir bahane oldu misafir ve aşüre .ama şu da bir gerçek tek başıma beceremicem aranızda.olmayı.bu kez sizlerle.birlikte kilo vermeyi istiyorum. tabiki aranıza bende kabul ederseniz.
N nnnadal selam canm zaten topik i takibe almamın en büyük sebebi buranın bana çok faydası olacağını düşündüm evet dediğiniz gibi en azından yazarken utanmamak için yeme alışkanlığımı da düzene sokacağımAyyy hadi hayırlısı şimdiden heyecanlandım ben senden bu güzel haberleri almak için 1 yıldır bekliyorum
Senin kilona en yakın kiloda olan benim tek başına olunca daha zor oluyor biran önce başlamakta fayda var
İyide olsa kötü de olsa menüyü burada paylaşmak benim için iyi oluyor birşey yerken nasıl yazacam diye yemedigim oluyor daha çok motive oluyorum geçen hafta bende aşure yaptım ve sadece 3 kase yedim normalde ben bir oturuşta o kadar yerdim biran önce sende başla böylece misafir ve aşure faslını kilo almadan atlatabilirsin
merhabalar. kilonuz .boyunuz. kaç acaba.ben de .yeni katılanlardanım. inşallah. amacımıza ulaşırız.Merhaba hanımlar bende yeni katıldım araniza kilo veremiyorum daha doğrusu irade yok kontrol edemiyorum kendimi bende insulin direnci ve pko luyum neler yapmalıyım bana da yardımcı olur nolur fena hallerdeyim sizin yorumlarınızı okuyorum biseyler yaptıkça kilo alıyorum sıkıldıkça ye sinirlendikçe ye bi yardım edin bana daaaaaaaaa
teşekkürler canımgunaydin canlarim Cuma gunu kilo bildirimi yapamadim elime tableti almaya firsatim olmadi. zaten hala 53 kiloyum degisen bisey yok.
bu sabah 1 dilim kaymakli ev ekmegi yedim. oglen ne yiyecegim belli degil henuz. simdi ofiste bilgisayar basindayim sekersiz bitki cayi iciyorum.
bu arada yeni gelenler hosgeldiniz aramiza. insallah herkes basarili sonuclar alir. ben bu sitede 1 yil once diyet ve spora basladim 12 kilo verdim. ustelik 45 yasindayim ve birsuru hamilelik gecirdim. o yuzden gercekten isterseniz basaracaginiza inaniyorum.
canim protein agirlikli beslen ki karnin doysun ilk etaptaMerhaba hanımlar bende yeni katıldım araniza kilo veremiyorum daha doğrusu irade yok kontrol edemiyorum kendimi bende insulin direnci ve pko luyum neler yapmalıyım bana da yardımcı olur nolur fena hallerdeyim sizin yorumlarınızı okuyorum biseyler yaptıkça kilo alıyorum sıkıldıkça ye sinirlendikçe ye bi yardım edin bana daaaaaaaaa
hayirdir insallah hasta mi oldum cnmselam yine bir hafta başıyla beraberiz :)))
sabah kahvaltım;
kepek sandwiç çeyrek
çay
çay
türk kahvesi
öğlen yemeğim;
yarım kepçe çorba
peynirli erişte
salata
çay
aşure
çay
su
su
midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?