Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar sabahki kahvaltımı yazmıştım.
öğlen biraz geç yemek zorunda kaldım
öğlen.
4 adet mini kepekli galete
yarım kase yoğurt
4 çorba kaşığı ıspanak yemeği. aralarda su.
akşam
balık istavrit kızattım
bol yeşil salata
ben 10 adet istavrit balık yedim ama ekmek yok
bol salata su
1 şekersiz kahve
balık kızartma olarak yedim burda açık verdim ama ilk güne sayıyorum birde ekmek hiç yemediğim için küçük bir es geçtim kendime .
birde bugün regl oldum ona rağmen dün tartıda 85 dim bugün akşama doğru çarşıdan gelirken eczanede tartıldım 84.çıktım.şaşırdım biraz.

Kizilcikta ayni etkiyi gosteriyormus canim nette yaziyor. bende cok severim ama burda satilmiyor. seker yasak oldugu icin hasladigim cranberrie ye bal katipta yiyorum. tadi fena degil.

oglen corbami, izgara tavuk ve salatami yedim ama antibiyotiklerden sanirim midem kazinmaya devam ediyor. ac degilim ama sanki biri bicakla midemi kaziyormus gibi hissediyorum.
birazdan oglumu okuldan alip eve gececegim. aksam yemegine ne yapayim bilmiyorum hic bir fikrim yok. yemeklerde domates ve domates urunleri yerine ne kullanabilirim bilmiyorum. onerilere acigim.

benim bildiiğim bi hastalık deyil canım ama bilen arkadaşlar yardımcı olmuşlar çok geçmiş olsun tekrardan canım

Seylanin Gunlugu çok geçmiş olsun canım babamda da olmuştu uzun zaman önce çok çekmişti kemik suyunu hiç duymamıştım onu da öğrenmiş olduk sana da iyi gelir inşallah
cannım bu hhastalık nerden kaynaklanıyormuş yediklerimizdenmi acaba

seylacım miden kazınınca lebllebi falan mı yesen o da çok köötü olur en azından yatıştıırır

sagol canim dunya nufusunun %75 inde varmis bu bakteri ama herkesi hasta etmiyormus. bir suru neden saydilar. seyahat etmek, kirli yerlerde bulunmak, icme suyu vs. o yuzden cok yaygin. benim gibi mide agrisi sikayetiyle gidersen test yapip emin olduktan sonra tedavi ediyorlar. tedavi edilmezse cok tehlikeli. ustelikde bulasici. yani ailecek tedavi olmamiz gerekiyor. evdekiler antibiyotik almayacaklar ama benim diyetimi uygulayacaklar. Allahtan tedavisi olan bir hastalik. dogal yollardan da tedavi edilebiliyor ama benim cok agrim oldugu icin acilen antibiyotik verdiler.

Selam kızlar

Bu sabah 1 saat yürüyüş yaptım

Sabah çok hafif bir kahvaltı yaptım az peynir zeytin ve yarım domates lakin öğlen aşure yemeye gittim

Aşurenin yanında da patates salatası 1 dilim börek ve çay
2 de yemiştim o saatten beri de bi lokma atmadım ağzıma

İyi geceler kızlar günlük menüyü yazayım biraz geç oldu ama akşamdan yazamadım
Sabah menüyü yazmıştım ama tümden yazayım dedim
Sabah
Kaşarlı omlet
3 dilim ekmek
3 fincan ıhlamur

Öğle
Ekmek
Beyaz peynir
(Çok işim vardı birşey hazırlayamadım)

Ara
1 avuç kuru üzüm
3 tane kuru kayısı
Şekersiz sade Nescafe

Akşam
Domates çorbası
Yeşil mercimek yemeği
Bulgur pilavı

1 tane hurma
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kaşık yoğurt

Toplamda 1800 kl almışım

Merhaba bayanlar 22 mayista dogum yaptim 64le hamile kaldim 86yla doguma girdim suan 73 kiloyum boyum 158 bebegim emmiyor benide araniza alirmisiniz kilo vermek istiyorum ama azime destege ihtiyacim var hicbirseym olmuyor esim belli etmiyor bana ama biliyorum kilo sevmiyor banada arkadas olurmusunuz.buaralar mide rahatslizgim var biraz bikac gune dukan birasina baslicam kilo vermeye yardimci oluyormus spor olarak leslie dusunuyorum sizler neler yapiyorsunuz

hosgelsin aramiza leslie iyidir ev sporu icin hergun menu paylasiyoruz birbirimizi motive esiyoruz seni de ederiz sen basla insallah devami gelir mide rahatsizligina biranin iyi geldigini ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…