rica ederim..sen de sağol..canım brokolinin suyu kür için kendisini de salata yapar yersin..meyan kökünü biliyorum evet ..ama hiç içmedim..
evet gösterdiğin meyvenin kızılcıkla hiç alakası yok..keşke kızılcık olsaymış çok sever eşim...
benim bildiiğim bi hastalık deyil canım ama bilen arkadaşlar yardımcı olmuşlar çok geçmiş olsun tekrardan canımgunaydin kizlar,
dun doktor midemde h pylori bacteria oldugunu soyledi. mide duvarinda yaralar acmis ve sisme yapmis. o yuzden surekli midem agriyormus. tedavi edilmezse ulsere hatta Allah korusun mide kanserine sebep oluyormus. 1 ay cok agir antibiyotik verdi sonra tekrar test yapacaklar. antibiyotik agir oldugu icin aksam cok hasta etti beni ama almak zorundayim. bunun yanisira ozel bir diyet yapmam gerekiyor. biraz internettende arastirdim. kemik suyu, gunde 2 gr corek otu ve karbonatli su iyilestiriyormus. ama marketten kemik bulmak helede sadece cimenle beslenmis hayvan kemigi bulmak imkansiz. esim ciftligi olan arkadasiyla konustu sagolsunlar yardimci olacaklar. kurbanida onlardan almistik. dun kurbandan kalan kemikleri kaynatmaya basladim. cok kisik ateste 48 saat kaynamasi gerekiyormus. ancak oyle mide zarini iyilestiren jelatin ve mineraller suya gecebiliyormus. (bilmiyordum) ayrica icine 2 adet tavuk ayagi atmak gerekiyor. en cok jelatin tavuk ayaginda varmis. (bilmiyordum hayatimda hic tavuk ayagi yemedim) bunlari yazmamin nedeni eger aranizdan birilerinin ulser veya benzeri bir sorunu varsa bu diyeti uygulamalari. tamamen iyilestiriyormus cunku.
domates, sogan, kahve gibi asitli yiyecekler yasak. sekerli ozellikle tuzlu yiyecekler ve hazir gidalar dahada kotulesmesine neden oluyormus.
sabah kahvaltisinda yarim cay kasigi yagda yumurta yaptim 1 ince dilim ekmekle yedim. 1 adet muz yedim 1 bardak cok acik balli cay ictim. muz ve bal iyi geliyormus. gunde 1 bardaktan fazla cay icmem yasak.
oglen icin dun kemik suyuna corba yapmistim onu getirdim ve izgara tavukla yagsiz salata geirdim. salataya domates yerine yaban mersini koydum. uzerine limon ve cok az tuzla yerim. aksama yine kemik suyuyla corba yapmam gerekiyor. bundan sonra menumde surekli kemik suyuna corba olacak olmak zorunda. esim 1 ay degil en az 6 ay bu diyete devam etmemi tavsiye etti. insallah bikmam.
gecmis olsun dilekleriniz icin ayrica tesekkur ediyorum. insallah gececek.
cannım bu hhastalık nerden kaynaklanıyormuş yediklerimizdenmi acabaSeylanin Gunlugu çok geçmiş olsun canım babamda da olmuştu uzun zaman önce çok çekmişti kemik suyunu hiç duymamıştım onu da öğrenmiş olduk sana da iyi gelir inşallah
seylacım miden kazınınca lebllebi falan mı yesen o da çok köötü olur en azından yatıştıırırKizilcikta ayni etkiyi gosteriyormus canim nette yaziyor. bende cok severim ama burda satilmiyor. seker yasak oldugu icin hasladigim cranberrie ye bal katipta yiyorum. tadi fena degil.
oglen corbami, izgara tavuk ve salatami yedim ama antibiyotiklerden sanirim midem kazinmaya devam ediyor. ac degilim ama sanki biri bicakla midemi kaziyormus gibi hissediyorum.
birazdan oglumu okuldan alip eve gececegim. aksam yemegine ne yapayim bilmiyorum hic bir fikrim yok. yemeklerde domates ve domates urunleri yerine ne kullanabilirim bilmiyorum. onerilere acigim.
benim bildiiğim bi hastalık deyil canım ama bilen arkadaşlar yardımcı olmuşlar çok geçmiş olsun tekrardan canım
cannım bu hhastalık nerden kaynaklanıyormuş yediklerimizdenmi acaba
seylacım miden kazınınca lebllebi falan mı yesen o da çok köötü olur en azından yatıştıırır
cok iyi filizcim masallahcanlar bende akşam yemeğimi yedim
turp salatası+tavuk ızgara
arkasından sade kahve
şimdide çay içiyorum patlamış mısır 1 kase yağsız
Regl mi yaklasiyor canim bende de cok sislik var ama hormon haplarindan sanirim cok rahatsiz ediciGünaydın kızlar sabah sabah bende acayip bir şişlik var karnım gurul gurul kahvaltim
Bir dilim ekmek
Dört zeytin
Iki dilim peynir
Yok canım regl yeni bitti galiba bitki çayı zamanı geldiRegl mi yaklasiyor canim bende de cok sislik var ama hormon haplarindan sanirim cok rahatsiz edici
Olabilir :) basla bugun icmeye canimYok canım regl yeni bitti galiba bitki çayı zamanı geldi
Yok canım regl yeni bitti galiba bitki çayı zamanı geldi
hosgelsin aramiza leslie iyidir ev sporu icin hergun menu paylasiyoruz birbirimizi motive esiyoruz seni de ederiz sen basla insallah devami gelir mide rahatsizligina biranin iyi geldigini ilk kez duydumMerhaba bayanlar 22 mayista dogum yaptim 64le hamile kaldim 86yla doguma girdim suan 73 kiloyum boyum 158 bebegim emmiyor benide araniza alirmisinizkilo vermek istiyorum ama azime destege ihtiyacim var hicbirseym olmuyor esim belli etmiyor bana ama biliyorum kilo sevmiyor banada arkadas olurmusunuz.buaralar mide rahatslizgim var biraz bikac gune dukan birasina baslicam kilo vermeye yardimci oluyormus spor olarak leslie dusunuyorum sizler neler yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?