Ben topluca yazınca daha çok utanıyorum canımKizlar oglen light ton balikli salata 1 bardak ayran ve iki dilim ekmek yedim menuyu aksam toplu mu paylaiyoruz artik ben yaziorum ama
Ben de öyle tahmin etmiştim canım kader kısmet nerede yiyecek ekmeğin varsa orada yaşıyorsun mutluysan sorun yok Allah sağlık sıhhat huzur versincanim ben 18 yildir Amerikanin Florida eyaletinde Naples sehrinde yasiyorum. hani su gecen ay kasirganin direk vurdugu sehir. tv lerde gormussundur belki esim amerikali oldugu icin evlendikten sonra Turkiye'ye geri donemedim. kader kismet diyelim.
Ne bileyim vakit falan deyince düşündümHavalar da soğuyor ya canım benim yaşadığım yer biraz fazla soğuk oluyor e yediklerim de etki edince böyle oluyorum
Malatya canımNe bileyim vakit falan deyince düşündümsen nerede yaşıyorsun canım Türkiye de mi yoksa sende dışarıda mı
masallah harika bir baslangic ficanscimGünaydın kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltı yapmadım henüz
Bugünde ben aşure yapıcam inşallah
Kilo bildirimimi de yapayım girmişken sonra giremeyebilirim
Rumuz ficans
Başlangıç tarihi 13.10.2017
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 72.3
Fark 1800 gr
% 2.43
Hedef 70
Spor hergün yürüyüş en az 6 km
harika bi başlangıç olmuş kuzum ayrıca aşure için kolay gelsinGünaydın kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltı yapmadım henüz
Bugünde ben aşure yapıcam inşallah
Kilo bildirimimi de yapayım girmişken sonra giremeyebilirim
Rumuz ficans
Başlangıç tarihi 13.10.2017
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 72.3
Fark 1800 gr
% 2.43
Hedef 70
Spor hergün yürüyüş en az 6 km
Merhaba hoşgeldin bende 20 temmuzda doğum yaptım ben emziriyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama ekmeği ve tatlıyı azaltmak bile işe yarıyor nerdeyse her hafta yarım kilo gidiyor evde sürekli tempo var 3 yaşında bir oğlum daha var spor yapmaya vakit bulamıyorum ama leslie fena olmaz dediğin şu bira ne işe yarıyor nasıl yapılır emzirirken içsem sütü azaltır mıMerhaba bayanlar 22 mayista dogum yaptim 64le hamile kaldim 86yla doguma girdim suan 73 kiloyum boyum 158 bebegim emmiyor benide araniza alirmisinizkilo vermek istiyorum ama azime destege ihtiyacim var hicbirseym olmuyor esim belli etmiyor bana ama biliyorum kilo sevmiyor banada arkadas olurmusunuz.buaralar mide rahatslizgim var biraz bikac gune dukan birasina baslicam kilo vermeye yardimci oluyormus spor olarak leslie dusunuyorum sizler neler yapiyorsunuz
Canim ben emzirmiyorum oyuzden bilmiyorum emziren anneler kullanabilirmi 750 ml suda 3 paket yesilcayi demliyosun icine yarim limon skyosun iliyinca bir sise maden suyu koyuyorsun kahvaltidan sonra gun icinde aksama kadar iciyosun bu karisimi benim oglumda hic durmuyor lesliede yapamadm bugun ev islerimi halletmeye calisiyrm bos vakit buldukca bende cok ski bi diyet yapamam sekerim dusuyor cunku sen emzirdigin icin daha hizli gidiyor demekki kilo ama soyle bisey var ben emzirirken tatli yemeden duramiyordum elim ayagim titriyordu sen iyi dayaniyorsnMerhaba hoşgeldin bende 20 temmuzda doğum yaptım ben emziriyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama ekmeği ve tatlıyı azaltmak bile işe yarıyor nerdeyse her hafta yarım kilo gidiyor evde sürekli tempo var 3 yaşında bir oğlum daha var spor yapmaya vakit bulamıyorum ama leslie fena olmaz dediğin şu bira ne işe yarıyor nasıl yapılır emzirirken içsem sütü azaltır mı
filizcim bence harika gidiorsun sana da masallahfiliztoprak
b.kilo= 74.5
g. hafta=67
bu hafta=65.7
faark=1.300 g
haaftalık yüzde= 1.940
hedef 65
ilk hedefime yaklaştım
ama kilomun oturması lazım daha sonra 63 olacak inşallah
masallah harika bir baslangic ficanscim
harika bi başlangıç olmuş kuzum ayrıca aşure için kolay gelsin
filiztoprak
b.kilo= 74.5
g. hafta=67
bu hafta=65.7
faark=1.300 g
haaftalık yüzde= 1.940
hedef 65
ilk hedefime yaklaştım
ama kilomun oturması lazım daha sonra 63 olacak inşallah
20 Ekim 2017 Tarihli Listemiz
1-ficans %2.43
2-filiztoprak %1.940
3-nadalvanos %0.602
4-sersum %0,484
5-mesmeser%0,298
6-aaadddaaa %00
seylanıngünlüğü başlangıç kilo 53kg
Anca gelebildim kızlar..Önce 1. mizi sonra da hepimizi kutlarım...
teşekkürederim canım gerisi gelir inşallahfilizcim bence harika gidiorsun sana da masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?