Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltı yapmadım henüz

Bugünde ben aşure yapıcam inşallah

Kilo bildirimimi de yapayım girmişken sonra giremeyebilirim

Rumuz ficans

Başlangıç tarihi 13.10.2017

Geçen hafta 74.1

Bu hafta 72.3

Fark 1800 gr

% 2.43

Hedef 70

Spor hergün yürüyüş en az 6 km

Kizlar oglen light ton balikli salata 1 bardak ayran ve iki dilim ekmek yedim menuyu aksam toplu mu paylaiyoruz artik ben yaziorum ama
Ben topluca yazınca daha çok utanıyorum canım daha çok motive oluyorum sen nasıl daha iyi hissedeceksiniz öyle yap canım

canim ben 18 yildir Amerikanin Florida eyaletinde Naples sehrinde yasiyorum. hani su gecen ay kasirganin direk vurdugu sehir. tv lerde gormussundur belki esim amerikali oldugu icin evlendikten sonra Turkiye'ye geri donemedim. kader kismet diyelim.
Ben de öyle tahmin etmiştim canım kader kısmet nerede yiyecek ekmeğin varsa orada yaşıyorsun mutluysan sorun yok Allah sağlık sıhhat huzur versin

Havalar da soğuyor ya canım benim yaşadığım yer biraz fazla soğuk oluyor e yediklerim de etki edince böyle oluyorum
Ne bileyim vakit falan deyince düşündüm sen nerede yaşıyorsun canım Türkiye de mi yoksa sende dışarıda mı

Ilk menu bildirimini yapiyorum :) abarttiysam soyleyin lutfen gerci ben aksamlari yamyamlasiyorum 3 dilim kepek ekmegi labne surerek yedim bir domates bir salatalik bir bardak form cayi ictimdoydummu tabiki hayir ama dayanicam

masallah harika bir baslangic ficanscim

harika bi başlangıç olmuş kuzum ayrıca aşure için kolay gelsin

Merhaba hoşgeldin bende 20 temmuzda doğum yaptım ben emziriyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama ekmeği ve tatlıyı azaltmak bile işe yarıyor nerdeyse her hafta yarım kilo gidiyor evde sürekli tempo var 3 yaşında bir oğlum daha var spor yapmaya vakit bulamıyorum ama leslie fena olmaz dediğin şu bira ne işe yarıyor nasıl yapılır emzirirken içsem sütü azaltır mı

Canim ben emzirmiyorum oyuzden bilmiyorum emziren anneler kullanabilirmi 750 ml suda 3 paket yesilcayi demliyosun icine yarim limon skyosun iliyinca bir sise maden suyu koyuyorsun kahvaltidan sonra gun icinde aksama kadar iciyosun bu karisimi benim oglumda hic durmuyor lesliede yapamadm bugun ev islerimi halletmeye calisiyrm bos vakit buldukca bende cok ski bi diyet yapamam sekerim dusuyor cunku sen emzirdigin icin daha hizli gidiyor demekki kilo ama soyle bisey var ben emzirirken tatli yemeden duramiyordum elim ayagim titriyordu sen iyi dayaniyorsn

masallah harika bir baslangic ficanscim

harika bi başlangıç olmuş kuzum ayrıca aşure için kolay gelsin

Sağolun kızlar inşallah devamı gelir

filiztoprak
b.kilo= 74.5
g. hafta=67
bu hafta=65.7
faark=1.300 g
haaftalık yüzde= 1.940
hedef 65
ilk hedefime yaklaştım
ama kilomun oturması lazım daha sonra 63 olacak inşallah

Çok iyi vermişsin sen de canım

Ellerine sağlık canım teşekkür ederim

Bemde gunluk menumu yazayim sabah
1 yumurta 1 c bardagi cokelek 2 dilim ekmek 1 tatli kasigi zeytinygi domates ve salatalik
Ara
Bir adet elma biraz yogurt
Oglen mercimek yemegi ayran
Ikindi
3 ceviz 5 badem 5 kayisi
Aksm
Sebze yemegi 4 kasik yogurt yagsiz salata ve 1 dilim ekmek
Gece
Bir bardak tarcinli kefir

Selam kızlar,
Maşallah herkes kilo vermiş harikasınız.
Ben 53 e takıldım kaldım kaç haftadır.

Bu arada kullandığım antibiyotikler vaginal mantar enfeksiyonuna neden oldu. ilk defa başıma geldi çok canım yanıyor. İnternetten krem aldım ama pazar günü gelecek. Daha kötü olursa birazdan eczaneye gidecem. Mide ağrıma bide bu eklendi. rabbim şifa versin şikayet etmiş gibi olmayayım ama zor günler geçiriyorum herşey üstüste geliyor. sağlığımız iyi olmayınca hiç birşeyin tadı tuzu olmuyor.
Bu sabah kahvaltıda 1 rafadan yumurta, 2 dilim ev ekmeği, zeytin ve peynir yedim.
Ara öğün yağsız yaban Mersinli süs marulu salatası
Öğlen bol zerdeçallı, kekikli, acı kırmızı biberli kuskus pilavı yanında yoğurtlu kavrulmuş kırmızı biber yedim.
Akşam yemeğini henüz hazırlamadım. Fırında tavuk yapıcam. (Bol zerdeçalli ve baharatlı)
Bu arada her yemekle zerdeçal yiyorum inşallah iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…