- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Canim bira dedigime bakma ismi oyle sadece dukan birasi yesilcay limon sodayla yapiliyor yag yakiyor midem agriyor diye hemen baslamicam bir ikigune yapip 15 gun icicem bende menumu yazarm aslinda bebegim yuzunden hic yemek yapamiyorum ekmek arasi tarzi beslenmekten kilo veremedim ama sizden heveslenirsem bende beslenme duzenimi degstiricem insallah.benim hedefimde 13 kilo vermek :)hosgelsin aramiza leslie iyidir ev sporu icin hergun menu paylasiyoruz birbirimizi motive esiyoruz seni de ederiz sen basla insallah devami gelir mide rahatsizligina biranin iyi geldigini ilk kez duydum
Seylanin Gunlugu çok geçmiş olsun canım sen hangi ülkedesin
Havalar da soğuyor ya canım benim yaşadığım yer biraz fazla soğuk oluyor e yediklerim de etki edince böyle oluyorumbitki çayı zamanı ne kız sizin terimleri daha öğrenemedim şifre mi bu
hoşgeldin aramıza..başarılarMerhaba bayanlar 22 mayista dogum yaptim 64le hamile kaldim 86yla doguma girdim suan 73 kiloyum boyum 158 bebegim emmiyor benide araniza alirmisinizkilo vermek istiyorum ama azime destege ihtiyacim var hicbirseym olmuyor esim belli etmiyor bana ama biliyorum kilo sevmiyor banada arkadas olurmusunuz.buaralar mide rahatslizgim var biraz bikac gune dukan birasina baslicam kilo vermeye yardimci oluyormus spor olarak leslie dusunuyorum sizler neler yapiyorsunuz
canım ben gündüz hiç vakit bulamadığımdan yazamıyorum..Kizlar oglen light ton balikli salata 1 bardak ayran ve iki dilim ekmek yedim menuyu aksam toplu mu paylaiyoruz artik ben yaziorum ama
zerdaçal ben de kullanıyorum ..çok faydalı ve kansere karşı çok etkiliymiş..çorbalara sulu yemeklere ve bulgur pilavına hep katarımgunaydin kizlar.
dun 1 saat yuruyusumu yaptim cok sukur. aksam yemegi olarak firinda bol turmericli balik ve yaninda izgara sebze (havuc, lahana, kereviz sapi) hepsi midemdeki hastaliga iyi gelen seyler. turmeric (zerdecal) mide duvarindaki siskinligi indiriyormus. her yemege bol bol koyuyorum. zaten cok sifali bir baharat.
bu sabah kahvaltida 2 dilim tost ekmek 1 yumurta (uzerine bol zerdecal koydum) ve 1 adet muz yedim. muzda mide rahatsizliklarina iyi gelen bir meyve. ozellikle yumurtanin sarisi onemliymis.
Eki Görüntüle 2057230 birazdan slata yicem. sadece kale (sus lahanasi, yandaki resimde) ve cilekle yaptim. her ikiside midem icin cok faydaliymis. ozellikle kale cok vitaminli bir bitki bol bol yemem gerekiyor. uzerine yesil limon ekleyip yerim.
oglen icin evden bisey getiremedim ama caddenin karsisinda Whole Food Market var. sadece organic urunler satiyolar sanirim oranin kafesinde biseyler yerim. midemdeki rahatsizlik icin uygun yiyecekleri sadece ordan bulabiliyorum.
anladim canim oyleyse faydali gayet benim bir arkadasim da dogum yapti 6 aylik bebisi diyetisyene gidiyor cocuk oldugu icin diyetisyen ona oglenleei peynirli kepek ekmekli sandvic verdi ayranla hazirlamasi pratik diye yemegi de aksmdan bol yaparsan ertesi gune kalir rahat edersinCanim bira dedigime bakma ismi oyle sadece dukan birasi yesilcay limon sodayla yapiliyor yag yakiyor midem agriyor diye hemen baslamicam bir ikigune yapip 15 gun icicem bende menumu yazarm aslinda bebegim yuzunden hic yemek yapamiyorum ekmek arasi tarzi beslenmekten kilo veremedim ama sizden heveslenirsem bende beslenme duzenimi degstiricem insallah.benim hedefimde 13 kilo vermek :)
hmm menu enfes zaten nerde kalorili seyler var hep lezzetli yaÖğlen etli pilav yaptım salata yağsız ve turp
küçük bir kase pilav büyük bir kase salat ayran aksama da aynı menü var ama ben sadece salata yiyecem ikindi de bir dilim baklava ve ceviz yedim
aynen bende de oyle oluyor ne zaman cok yesem mide genisliyor ondan sanirim daha da cok yiyesim geliyorselam canlar...
sabah
2 dilim çavdar
peynir zeytin
öğlen
sigara böreği
taze fasulye
ikindi gibi acıktım kepek ekmeği arası peynir
çok denedim çok yemek yediğim günler daha çok acıkıyorum..bu gün rezaletim
regl de yaklaştı..yarına telafi ederim artık..ama tartı fena olacak sanırım
akşam
karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurtlu semizotu
salata
yarın ben yaparım listeyi ama 4 gibi anca olur..nerde bu liste demeyin gariii
Bol su ictim, sut yapan bitki caylarindan ictim, bol bol yesillik marul ve salatalik yedim. protein agirlikli beslendim oglumu 3.5 yil emzirdim. ne sutum azaldi ne de kilo aldim. hatta kilo verdim.Benim 3 aylık oğlum war. 63 kilo ile hamile kaldım. 82 ile doquma gittm. Doqmdan 1 hafta sonra 74 oldm. Smdi 68 kiloyum. Ama 54 kiloya düşmek istiyorum.3 aylık bebeği olup emzirirkn nasl bi diyet uyguladınz acaba
canım zaten sen düzenlli yiyordun bide iyi gelecek şeyler yersen iyileşirsin innşalllahsagol canim dunya nufusunun %75 inde varmis bu bakteri ama herkesi hasta etmiyormus. bir suru neden saydilar. seyahat etmek, kirli yerlerde bulunmak, icme suyu vs. o yuzden cok yaygin. benim gibi mide agrisi sikayetiyle gidersen test yapip emin olduktan sonra tedavi ediyorlar. tedavi edilmezse cok tehlikeli. ustelikde bulasici. yani ailecek tedavi olmamiz gerekiyor. evdekiler antibiyotik almayacaklar ama benim diyetimi uygulayacaklar. Allahtan tedavisi olan bir hastalik. dogal yollardan da tedavi edilebiliyor ama benim cok agrim oldugu icin acilen antibiyotik verdiler.
sağol canımcok iyi filizcim masallah
canım menün güzelmişKizlar oglen light ton balikli salata 1 bardak ayran ve iki dilim ekmek yedim menuyu aksam toplu mu paylaiyoruz artik ben yaziorum ama
birde yuzde yaziyoruz hesaplayipben kilo bildirimini simdi yapmak istiyorum bu sabahla yarin sabah fark olmaz nasilsa. yarin giremem cunku. uzun suredir kilo bildirimi yapmadigim icin yeniden baslamak istiyorum.
Başlangıç tarihi 15.10.2017
Başlangıç kilom 53
Hedef:50
baska yazmam gereken bisey varmi?
canim o eskiden benim de cok sik yaptigim bir hataydi ama malesef bir gun once ne kadae cok yersen eetesi gun o kadae baslayamazsin o yuzden azaltip oyle baslamalisin tam tersi durum yaniSizde benim gibimisiniz.yarin diyete baslicam dedim ya gecenn yarisi kalktm hamur isi yedmsanki depoyu doldurup aciktikca kullanicm benim istahima varmi onerisi olan yoksa yemek boruma direk cimentomu dokeyim
Aynen canım yıllardır yapa yapa diyetisyeni geçtikcanım zaten sen düzenlli yiyordun bide iyi gelecek şeyler yersen iyileşirsin innşalllah
muz da çok iyiy geliyor miideye gerçekten
sağol canım
canım menün güzelmiş
benim eşimde çok kilo aldı bu aralar 94 falandı 98.7 olmuş baya bi panik oldu eeee dedim ben neler yaşadım
sonra bana soruyor ne yiyeim diyee bende diyetisyen oldum resmen herkez bana soruyor evde
eşim otelde açık büfe yiyor maşallah seviyoda yemeyi
bende kahvaltını normal yap öğlen kısıtlı ye dedim saltayı çeşitlendir yanınada ayran yeter bence dedim
3 -4 gündür bu şekilde yedi 97 falan olmuş aferin valla dedim
erkekler daha hızlı veriyor
Sizde benim gibimisiniz.yarin diyete baslicam dedim ya gecenn yarisi kalktm hamur isi yedmsanki depoyu doldurup aciktikca kullanicm benim istahima varmi onerisi olan yoksa yemek boruma direk cimentomu dokeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?