Valla ben kendi adima butun menulerini takip edip motive oluyorum. her zaman cevap yazamiyorum o baska. malum 3 cocuk, es, is derken buraya vakit kalmiyorMerhaba kızlar
Her ne kadar beni pek takan olmasa da buraya yazmak ile motive oluyorum
Sabah
Eki Görüntüle 2063325 Öğlen
Eki Görüntüle 2063326
allah kavustursun sersumcum insallahselam canlar..gelemedim..malum eşim burada olunca..yetmedi gene gitti ama buna da şükür özlem giderdik..Allah böyle ayrılık versin,sağlık versin ne diyelim...
çok kaçamak yapmadım ama çok da dikkat edemedim..
bugün
kahvaltım
1 dilim çavdar ve peynir
öğlen
1 parça pat.börek
ıspanak yoğurt
arada 1 elma
akşama şehriye çorbam var onu içmeyi planlıyorum...
Valla ben kendi adima butun menulerini takip edip motive oluyorum. her zaman cevap yazamiyorum o baska. malum 3 cocuk, es, is derken buraya vakit kalmiyor
Oh afiyet olsun cnmEki Görüntüle 2064370 kahvaltımı yaptım şimdide kahvemi içiyorum
teşekkürederim canım
allah tekrar kavuştursun canımselam canlar..gelemedim..malum eşim burada olunca..yetmedi gene gitti ama buna da şükür özlem giderdik..Allah böyle ayrılık versin,sağlık versin ne diyelim...
çok kaçamak yapmadım ama çok da dikkat edemedim..
bugün
kahvaltım
1 dilim çavdar ve peynir
öğlen
1 parça pat.börek
ıspanak yoğurt
arada 1 elma
akşama şehriye çorbam var onu içmeyi planlıyorum...
ilaçlar işe yaramadı mı canım acaba tühHic istahim yok kizlar galiba midemdeki problemde yine basladi gece agriyla uyandim. neyse artik doktor doktor gezicez Rabbim butun hastalara bende dahil sifa versin.
bu sabah kucuk 1 dilim ev ekmegi cok az bir kaymak ve 1 cay kasigi tahin pekmez yedim. 11:30 da doktor randevum var sonrada eve gider biseyler atistirir donerim ofise.
burda herkese tek tek cevap yazamiyorum bazan. kusura bakmayin kizlar yanlisda anlasilmak istemiyorum ama inanin mesajlarinizin cogunu okuyorum menulerinizi takip ediyorum. sadece son zamanlarda hastaliklarla bogusmaktan baska bisey yapamadim nerdeyse.
afiyet olsun canımGunaydin bayanlar bende sabah 2 dilim ekmek wynir bir yumurta bir tatli kasigi zeytinyagi yamis bukunmaktayim 2 dikim de hindi fume tabi bu aralar baya bir kacirdim insallah toplamam lazim
canım benim bi bilgim yok yaptırmadım belki arkadaşlar biliyordur girince cevap verirlerselam kızlar..
Konu dışı ama bişey sormak istiyorum.. bu konu hakkında başlıklar mevcut forumda ama sizin düşüncelerinize ve samimiyetinize daha çok güveniyorum ben..
Lazer yaptırmak istiyorum ama hangisine gitmeliyim bilemedim.. bi arkadaşım buz lazer yaptırıyorum çok memnunum dedi.. ben ilk kez duydum buz lazeri.. yaptıran var mı içinizde? Yada genel anlamda lazeri tavsiye eder misiniz?
saol canım..canım benim bi bilgim yok yaptırmadım belki arkadaşlar biliyordur girince cevap verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?