canım Allah yardımcın olsun ve şifa versin inşallah...Sağlık her şeyin başı...Hic istahim yok kizlar galiba midemdeki problemde yine basladi gece agriyla uyandim. neyse artik doktor doktor gezicez Rabbim butun hastalara bende dahil sifa versin.
bu sabah kucuk 1 dilim ev ekmegi cok az bir kaymak ve 1 cay kasigi tahin pekmez yedim. 11:30 da doktor randevum var sonrada eve gider biseyler atistirir donerim ofise.
burda herkese tek tek cevap yazamiyorum bazan. kusura bakmayin kizlar yanlisda anlasilmak istemiyorum ama inanin mesajlarinizin cogunu okuyorum menulerinizi takip ediyorum. sadece son zamanlarda hastaliklarla bogusmaktan baska bisey yapamadim nerdeyse.
sağol canımmallah kavustursun sersumcum insallah
sağol canımmallah tekrar kavuştursun canım
kolay gelsin kuzum..ben de yıkıyorum şimdikkkslm kızlar
eşimin geliş saati değişti
bizimde yemek saatleri değişebilir
bakalım bi ayarlıyayım ona göre yazarım
henüz yemmek düşünmedim
tekrargirerim kızlar
makinede çamaşırım çıkmak üzere balkonu yıkıcam çamaşırları asayım
canım ben kendim aldım yapıyorum..çok düzenli yapamadığım halde iyice seyreldi azaldı..aslında üşenmesem çok daha etkili olurdu eminim..sana markasını özelden atarımselam kızlar..
Konu dışı ama bişey sormak istiyorum.. bu konu hakkında başlıklar mevcut forumda ama sizin düşüncelerinize ve samimiyetinize daha çok güveniyorum ben..
Lazer yaptırmak istiyorum ama hangisine gitmeliyim bilemedim.. bi arkadaşım buz lazer yaptırıyorum çok memnunum dedi.. ben ilk kez duydum buz lazeri.. yaptıran var mı içinizde? Yada genel anlamda lazeri tavsiye eder misiniz?
offf salata enfes gözüküyor..Afiyet olsunEki Görüntüle 2064568 Eki Görüntüle 2064569 öğlen yemeğim kus kus salatası daha sonra sade kahvem
Akşama kabak mücveri ve yoğurt çorbası yapıcam bugün eşimle yicez bakalım geç olmassa böyle devam ederiz
geçmiş olsun canım...merhaba kızlar ;
bu sabah kahvaltım;
ayakta 1 limonlu çay 2 ısırık yumurta
öğlen yemeğim;
çorba bol acılı
pilav 2 kaşık yanına nohut bol acılı
salatalık turşusu yarım
ayran
yarım dilim ekmek
3 limonlu çay
hem adet hem grip devam ediyor burnum tıkalı geç geldim biraz işe
canımsen ideal kilona yaklaştığın için zor verirsin..o 40 -50 kilolar çok obez olanların önce onlarda da hızlı gidiyor ama sonra onlarda yavaş veriyor ..kızlar bugün böyle internette dolaşırken çok kilo verenlere baktım dedim maşaallah ne güzel azmetmişler 40 kilo 50 kilo vermişler ben burda 3 kiloyu veremiyorum resmen
şuan 60 kiloyum normalde hedefim 55 di buraya başladığımda ama şuan 57 olsam yeter sonra 55 belkiiii
şu azimm olsa bendede yaaa
canım Allah yardımcın olsun ve şifa versin inşallah...Sağlık her şeyin başı...
sağol canımm
sağol canımm
kolay gelsin kuzum..ben de yıkıyorum şimdikkk
canım ben kendim aldım yapıyorum..çok düzenli yapamadığım halde iyice seyreldi azaldı..aslında üşenmesem çok daha etkili olurdu eminim..sana markasını özelden atarım
offf salata enfes gözüküyor..Afiyet olsun
geçmiş olsun canım...
canımsen ideal kilona yaklaştığın için zor verirsin..o 40 -50 kilolar çok obez olanların önce onlarda da hızlı gidiyor ama sonra onlarda yavaş veriyor ..
al bnden de ayni canm.ya surda vercegim 4 5 kiko var gitmiyor bir turlu nedense olmuyor yanikızlar bugün böyle internette dolaşırken çok kilo verenlere baktım dedim maşaallah ne güzel azmetmişler 40 kilo 50 kilo vermişler ben burda 3 kiloyu veremiyorum resmen
şuan 60 kiloyum normalde hedefim 55 di buraya başladığımda ama şuan 57 olsam yeter sonra 55 belkiiii
Cok saglikli bir ogun olmus afiyet olsun.17.00 gibi
1 fincan sade türk kahvesi
Akşam yemeğim
Kabak spagetti
Salata
Yoğurt
Eki Görüntüle 2064782
Sağol cnmCok saglikli bir ogun olmus afiyet olsun.
al bnden de ayni canm.ya surda vercegim 4 5 kiko var gitmiyor bir turlu nedense olmuyor yani
Ben buz lazeri bilmem ama lazeri kesinlikle tavsiye ederim çok büyük rahatlık regl döneminde hamilelikler de doğumda çok rahat ettimselam kızlar..
Konu dışı ama bişey sormak istiyorum.. bu konu hakkında başlıklar mevcut forumda ama sizin düşüncelerinize ve samimiyetinize daha çok güveniyorum ben..
Lazer yaptırmak istiyorum ama hangisine gitmeliyim bilemedim.. bi arkadaşım buz lazer yaptırıyorum çok memnunum dedi.. ben ilk kez duydum buz lazeri.. yaptıran var mı içinizde? Yada genel anlamda lazeri tavsiye eder misiniz?
Canım sende 130 kg olsaydın 50 kiloyu verirdin umutsuz olma sende verirsin inşallahkızlar bugün böyle internette dolaşırken çok kilo verenlere baktım dedim maşaallah ne güzel azmetmişler 40 kilo 50 kilo vermişler ben burda 3 kiloyu veremiyorum resmen
Senin şu sunumlarını çok beğeniyorum bende başkasına olunca yapıyorum ama kendi kendime olunca üşeniyorum17.00 gibi
1 fincan sade türk kahvesi
Akşam yemeğim
Kabak spagetti
Salata
Yoğurt
Eki Görüntüle 2064782
Gözüm doymazsa midem doymuyor cnm benimSenin şu sunumlarını çok beğeniyorum bende başkasına olunca yapıyorum ama kendi kendime olunca üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?