Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar ;

bu sabah kahvaltım;

ayakta 1 limonlu çay 2 ısırık yumurta

öğlen yemeğim;

çorba bol acılı
pilav 2 kaşık yanına nohut bol acılı
salatalık turşusu yarım
ayran
yarım dilim ekmek

3 limonlu çay

hem adet hem grip devam ediyor burnum tıkalı geç geldim biraz işe

kızlar bugün böyle internette dolaşırken çok kilo verenlere baktım dedim maşaallah ne güzel azmetmişler 40 kilo 50 kilo vermişler ben burda 3 kiloyu veremiyorum resmen
şuan 60 kiloyum normalde hedefim 55 di buraya başladığımda ama şuan 57 olsam yeter sonra 55 belkiiii
şu azimm olsa bendede yaaa

canım Allah yardımcın olsun ve şifa versin inşallah...Sağlık her şeyin başı...
allah kavustursun sersumcum insallah
sağol canımm
allah tekrar kavuştursun canım
sağol canımm
kolay gelsin kuzum..ben de yıkıyorum şimdikkk

canım ben kendim aldım yapıyorum..çok düzenli yapamadığım halde iyice seyreldi azaldı..aslında üşenmesem çok daha etkili olurdu eminim..sana markasını özelden atarım
offf salata enfes gözüküyor..Afiyet olsun
geçmiş olsun canım...

canımsen ideal kilona yaklaştığın için zor verirsin..o 40 -50 kilolar çok obez olanların önce onlarda da hızlı gidiyor ama sonra onlarda yavaş veriyor ..

gunaydin kizlar kahvaltida kus gibi yedim. dun aksamda balik ve haslanmis sebze vardi.
dun ameliyat oncesi testlerimden biri yapildi simdi xray cekilecek sonrasinda Tampa'ya gidip ameliyat gunu icin doktorla randevum var. odeme konusunuda konusucaz. 1 yil faizsiz taksit yapiyolarmis diye duydum insallah yaparlar. yapmazlarsada mecbur kredi karti kullanilacak. faiz odemek istemiyorum ama hayirlisi olsun artik.

teşekkür ederim cnm haklısın doğru amaa ne kadar zor 3 kilo vermek yaaaaaaa sanki eskiden daha az yiyordum şimdi vericem ya daha çok yiyesim var

al bnden de ayni canm.ya surda vercegim 4 5 kiko var gitmiyor bir turlu nedense olmuyor yani

hayırlı sabahlar ;

dün akşam kızlar 1 tabak çorba içtim sadece
birde çay lokum yedim

sonra 20 dk dans ettim çok iyi geldi inşaallah her akşam yapmaya gücüm olur

sabah kahvaltım;

2 dilim ekmekle muhlamaaa
1 çay

1 çay

Ben buz lazeri bilmem ama lazeri kesinlikle tavsiye ederim çok büyük rahatlık regl döneminde hamilelikler de doğumda çok rahat ettim

Canım sende 130 kg olsaydın 50 kiloyu verirdin umutsuz olma sende verirsin inşallah

Günaydın kızlar bu aralar feci bir kaçırma halindeyim maalesef bu hafta tartıda artı çıkacağım duygusal bir açlık sanırım bu mevsim geçişinden ama en kısa zamanda toparlayacagim kendimi inşallah. Hedef yılbaşında 57 kiloyu görmek :)

Bu aralar bunlara taktım maalesef minnak minnak hoşuma gidiyor

Sabah maalesef kalkıp kahvaltı yapamadım haliyle ilacımi da içmedim.

Şimdi

1 duble fincan sade türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…