Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok iyi toparlamışsın canım
Saol canım aynen valla... iyiyim şimdi çok şükür..
Ama regl oldum bugün.. resmen vücudum tel tel dökülecek gibiyim..
işler de yoğundu bu hafta.. onun yorgunluğu da vurmaya başladı artık.. hafta sonu dinleneceğim bol bol inşallah.... iple çekiyorum..

Selam kızlar..
Sabah: tam tahıllı chialı ekmekle 2 adet yağsız tost yedim sabah.. 10 gibi de sade kahve içtim..
Öğlen: çorba+ ızgara tavuk+salata+ayran var menüde..

Sabah 2 yumurtali menemen yedim 6 gibi yedim
Saat 11 de baklava geldi.1 dilim yedim.amadas getirdi
Oglen manti corbasi
1 bardak boza
Aksam isten cikmadan 1 havuc yiycem
Aksam yemegi belki biraz corba icerim

Kac kilo ildun seker

Hahaha bende beğenmedim zaten saman gibi 1 paket yulaf i ne yapacağım bilmiyorum un yaparım artık kurabiye omlet pankek vs için.
ya ben yulafı seviyorum. lapa yemedim , pişirmedim öyle ama içine 1 paket vanilya atarsan daha yenilebilir.
yoğurt ve süt ile yulaf seviyorum

canım regl de hiç çekilmiyo neyse az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenirsin inşallah

Hahaha bende beğenmedim zaten saman gibi 1 paket yulaf i ne yapacağım bilmiyorum un yaparım artık kurabiye omlet pankek vs için.
bi şekilde değerlendirirsin artık

ooooo çok güzel doyurucu olmuş

filiztoprak bende mi sorun var anlamadım tok tutma garantili diyor birde yulaf lapası için
amannn ne tok tutsun ne de ben onu yiyeyim ne o

Fit kek yaptım :) ara öğün atıştırmalık :)

Eki Görüntüle 2068132
canım ne güzel şeyler yapıyorsun maşallahmisss gibi görünüyo kokusu buraya geldiafiyet olsun kıs
kuru meyvelerlemi tatlandırdın

ben sevemedim lapasını normal hiç yiyemem sanırım kıtır kıtır

evet canım bulut yumurta :)
yulafı süt ya da yoğurda koyunca 10 dakika belke kıtırlığı kalmıyor. 1 paket vanilya koyup ve meyve doğrarsan çok nefis oluyor. yaz dönemi öyle yedim

teşekkür ederim cnm kuş üzümü tarçın ceviz kakao bir stick bitter var tat verdi bunlar yarım da mandalina suyu :)

yulafı süt ya da yoğurda koyunca 10 dakika belke kıtırlığı kalmıyor. 1 paket vanilya koyup ve meyve doğrarsan çok nefis oluyor. yaz dönemi öyle yedim

sevemedim ben meyve ile denedim ama

tarif yazsan ya . fit kek nasıl.tadı güzel mi

güzel canım birazdan yazayım tarifini :)

Benim robotum büyük ondan önce yulaf ununu çekip ayrı kaba aldim.
Ardından cevizi çektim içine muzu ve elmayı ekledim püre oldu ardından çırpma aparatını takip yumurta süt kabartma tozu vs diğer malzemeleri ekledjm

Yarım muz
Yarım golden elma
1 çay kaşığı tarçın
1 avuç ceviz
1 avuç kuş üzümü
Yarım muz
1 bitter stick
yarım mandalina suyu
Yarım yk zeytinyağ
Bir çay bardağına yakın süt
1 bardak yulaf unu
1 yumurta
1 paket kabartma tozu

Yumurtayı çırpip sırası ile.malzemeleri ekledim kek.kivaminda.oldu 1 kaşık koyup içine frambuaz koydum tekrar 1 kaşık harç ve frambuaz.

@demirleke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…