Saol canım aynen valla... iyiyim şimdi çok şükür..çok iyi toparlamışsın canım
Kac kilo ildun sekerSaol canım aynen valla... iyiyim şimdi çok şükür..
Ama regl oldum bugün.. resmen vücudum tel tel dökülecek gibiyim..
işler de yoğundu bu hafta.. onun yorgunluğu da vurmaya başladı artık.. hafta sonu dinleneceğim bol bol inşallah....iple çekiyorum..
Hahaha bende beğenmedim zaten saman gibiyulaf lapasıda hiç güzel görünmüyor canım demekki tadıda kötüymüş
aşağıdakini tercih ederim doğrusu
ya ben yulafı seviyorum. lapa yemedim , pişirmedim öyle ama içine 1 paket vanilya atarsan daha yenilebilir.Hahaha bende beğenmedim zaten saman gibi1 paket yulaf i ne yapacağım bilmiyorum un yaparım artık kurabiye omlet pankek vs için.
o yumurtalı şey ne güzel öyle. bulut yumurta mı yaptın
ya ben yulafı seviyorum. lapa yemedim , pişirmedim öyle ama içine 1 paket vanilya atarsan daha yenilebilir.
yoğurt ve süt ile yulaf seviyorum
o yumurtalı şey ne güzel öyle. bulut yumurta mı yaptın
canım regl de hiç çekilmiyo neyse az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenirsin inşallahSaol canım aynen valla... iyiyim şimdi çok şükür..
Ama regl oldum bugün.. resmen vücudum tel tel dökülecek gibiyim..
işler de yoğundu bu hafta.. onun yorgunluğu da vurmaya başladı artık.. hafta sonu dinleneceğim bol bol inşallah....iple çekiyorum..
bi şekilde değerlendirirsin artıkHahaha bende beğenmedim zaten saman gibi1 paket yulaf i ne yapacağım bilmiyorum un yaparım artık kurabiye omlet pankek vs için.
ooooo çok güzel doyurucu olmuş
amannn ne tok tutsun ne de ben onu yiyeyim ne o
canım ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah
yulafı süt ya da yoğurda koyunca 10 dakika belke kıtırlığı kalmıyor. 1 paket vanilya koyup ve meyve doğrarsan çok nefis oluyor. yaz dönemi öyle yedimben sevemedim lapasını normal hiç yiyemem sanırım kıtır kıtır
evet canım bulut yumurta :)
tarif yazsan ya . fit kek nasıl.tadı güzel mi
afiyet olsun canımEki Görüntüle 2068140 sabahseven canım senin kekler kadar olmasada nacizane atıştırmalık kahvemle birlikte
canım regl de hiç çekilmiyo neyse az kaldı hafta sonuna güzelce dinlenirsin inşallah
bi şekilde değerlendirirsin artık
ooooo çok güzel doyurucu olmuş
amannn ne tok tutsun ne de ben onu yiyeyim ne o
canım ne güzel şeyler yapıyorsun maşallahmisss gibi görünüyo kokusu buraya geldi afiyet olsun kıs
kuru meyvelerlemi tatlandırdın
yulafı süt ya da yoğurda koyunca 10 dakika belke kıtırlığı kalmıyor. 1 paket vanilya koyup ve meyve doğrarsan çok nefis oluyor. yaz dönemi öyle yedim
tarif yazsan ya . fit kek nasıl.tadı güzel mi
aşırı şekerli değil ancak frambuazın verdiği bir ıslaklık ve tarçın tadı var canım lezzetli yani. ama normal kek olamaztarif yazsan ya . fit kek nasıl.tadı güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?