sakin ol canim sakin ol:)öğlen yemeğim;
o kadar sinirliyimki resmen müşteri sabrımı denedi ya birde açken ben ben değilim öğle yemeğini kaçırdım.
mecburen .
domates salata peynir kaşar zeytin tabak hazırladım 4 dilim ekmekle yedim
2 çay
ayy bizde bugun arkadaslarla pasta yedik cnm bi arkadasin beyninde tumor var iyi huylu bugun ankaraya gidiyor ona moral olsun diye biseyler almistik suan midem yaniyor pasta ve kurabiye yedimselam canlar...
film kötüydü..ekmek çok kötüydü attım iyi ki yarısını yapmışım ..kabarmadı yapış yapış oldu..kalan unu krep yaparak değerlendiricem..
bu sabah
2 küçük lavaş
arası peynir hindi salam
yeşllik
öğlen
mantarlı tavuk sote
2 kk kadar ıspanaklı börek
ikindide başhekimlik günümüzü gecikmeli olarak kutladı pasta yaptırmışlar gene1 dilim pasta
telafi etmek için az sonra çıkıp yürüyücem..
işe gelip giderken zaten 3 km kadar yürüyorum..haftanın 2 günü kızım kurstan geç çıkıyor onun bahanesiyle onu karşılamak içi ben de o gelmeden 40 dk kadar yürüyüp karanlıkta onu alıp gelicem...bu da yanıma kar olur..
sersum kaçar..akşam için daha birşey düşünmedim..buzlukta hamsi var belki onu buğulama yapar yerim...
oohhhhh misss....günaydın güzeller
kahvaltım
kaysı yumurta
2 çeri dere otu
1 dilim çavdar
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz 2 gün kurusu
cok guzel ve faydali canim masallah menuyegünaydın kızlar ; dünden bahsedeyim biraz
ara öğünlerim dün
çay çay
2si 1 arada
akşam yemeğim
çeyrek menemen kalmıştı tavada onu yedim kepek ekmeğiyle zeytin yanında da
bu sabah kahvaltım;
2 etimek dilimi üzerine peynir sürüp yiyorum
1 çay
sorma canim ya ben ogretmen oldugun halde sinir oluyorum veliler surekli geliyor gerci bizim limit var 2 saat sonra ogretmenler gidebiliyorlar sizin de tam tesi velileri tutmuslar ama cok uzun surmus ciddenslm kızlar 3 gündür gelemiyorum bi ara verince gidiyo
cumartesi günü kızımın deneme sınavı vardı arkasından veli toplantısı o yüzden beraber gittik o kadar uzun sürdü ki akşam 6 buçukta çıktık okuldan çok sinir oldum öğretmenler çok uzatıyo veliler onlar daha beter arkada konuşacak var diye düşünen yoken sonunda 1 rehber öğretmeni kaldı eşimin anahtarı yoktu adam 7de evde olacak artık eve gitmem lazım dedim bi gittiğimde konuşcam artık geç kalınca pazarada gidemedim bugün küüçük bi pazar var salı pazarı oraya gidicem en azından yoğurtçum falan geliyo oraya kese yoğurdu alıyorum kızım başka yoğurt yemiyo
akşamda çok fırtına vardı yağmur ona keza ama şimdi hava açtı
kahvaltım klasik aynı
şimdi bi kahve yapapyım daha sonra pazara gidicem annemin gelme ihtmali var yemek belli deyil gelirse onun sevdiğini yapıcam bakalım
Oh tam keyif afiyet olsun cnmÖĞLEN YEMEĞİM;
PATSO
ÇAY
ŞİMDİ ÇEYREK ISLAK KEK
2 ÇAY
bizim de 19 u esimin dogum gunu ayni zamanda evlilik yildonumumuz bizde bir izmir yapalim diyoruz yarim gitcez insallah iyi eglencelr size:)Selam kizlar 16 si esimin dogum gunu munasebetiyle Dominic Cumhuriyetlerine gidiyoruz
Pazartesiye kadar yokum. Diyete cok dikkat edecegimi sanmiyorum malum otellerde cok yenebiliyor.
ama esimde bende oyle havuz kenarinda yatip guneslenenlerden degiliz alkol falanda kullanmiyoruz hatta sekerli iceceklerden hicbirini icmiyoruz ayrica sahilde yuruyus falan yapariz muhtemelen oraya buraya gidelim derken butun gun yururuz diye dusunuyorum.
kendinize iyi bakin bol kilo verin ben gelene kadar. herkese sevgiler.
sana da afiyet olsun canım...sağoloohhhhh misss....
Afiyet olsun canım..
Biz de velilerin tek tek görüşmesi yok canım..ayrı görüşmek isteyen hafta içi gelip görüşüyor..toplantıda biz sınıfta oturup bekliyoruz öğretmenler gelip gidiyor ..Çok iyi bir sistem bence..genel konular konuşuluyor sınıf hakkındaslm kızlar 3 gündür gelemiyorum bi ara verince gidiyo
cumartesi günü kızımın deneme sınavı vardı arkasından veli toplantısı o yüzden beraber gittik o kadar uzun sürdü ki akşam 6 buçukta çıktık okuldan çok sinir oldum öğretmenler çok uzatıyo veliler onlar daha beter arkada konuşacak var diye düşünen yoken sonunda 1 rehber öğretmeni kaldı eşimin anahtarı yoktu adam 7de evde olacak artık eve gitmem lazım dedim bi gittiğimde konuşcam artık geç kalınca pazarada gidemedim bugün küüçük bi pazar var salı pazarı oraya gidicem en azından yoğurtçum falan geliyo oraya kese yoğurdu alıyorum kızım başka yoğurt yemiyo
akşamda çok fırtına vardı yağmur ona keza ama şimdi hava açtı
kahvaltım klasik aynı
şimdi bi kahve yapapyım daha sonra pazara gidicem annemin gelme ihtmali var yemek belli deyil gelirse onun sevdiğini yapıcam bakalım
Şimdiden hepberaber mutlu seneleriniz olsun eşine de mutlu sağlıklı yaşlar..iyi tatiller canımSelam kizlar 16 si esimin dogum gunu munasebetiyle Dominic Cumhuriyetlerine gidiyoruz
Pazartesiye kadar yokum. Diyete cok dikkat edecegimi sanmiyorum malum otellerde cok yenebiliyor.
ama esimde bende oyle havuz kenarinda yatip guneslenenlerden degiliz alkol falanda kullanmiyoruz hatta sekerli iceceklerden hicbirini icmiyoruz ayrica sahilde yuruyus falan yapariz muhtemelen oraya buraya gidelim derken butun gun yururuz diye dusunuyorum.
kendinize iyi bakin bol kilo verin ben gelene kadar. herkese sevgiler.
zaten bisey kacirmanin en kotu yani o canim vucudumuz mahvoluyor resmen ben o gece uyuyamiyorum.sicak falan basiyor degisik biseyNe yedigimi söylemek istemiyorum ama bugün öğleden sonra tatlı olayı oldu iş yerinde.. biraz fazla kaçırdım.Bunun içinde akşam yemeği yemedim. Az önce 1 ekşi yeşil elma yedim. Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum. Sabaha da hafif gecistirirsem sindirim sistemi mi rahatlatmış olurum inşallah... :)
Akşam yemediğim için rahat uyudum çok şükür.. sabahta küçük bi kase sade kellogs yedim.. şimdide sade kahve..zaten bisey kacirmanin en kotu yani o canim vucudumuz mahvoluyor resmen ben o gece uyuyamiyorum.sicak falan basiyor degisik bisey
cok guzel ve faydali canim masallah menuye
sorma canim ya ben ogretmen oldugun halde sinir oluyorum veliler surekli geliyor gerci bizim limit var 2 saat sonra ogretmenler gidebiliyorlar sizin de tam tesi velileri tutmuslar ama cok uzun surmus cidden
Oh tam keyif afiyet olsun cnm
bizim de 19 u esimin dogum gunu ayni zamanda evlilik yildonumumuz bizde bir izmir yapalim diyoruz yarim gitcez insallah iyi eglencelr size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?