Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sakin ol canim sakin ol:)

ayy bizde bugun arkadaslarla pasta yedik cnm bi arkadasin beyninde tumor var iyi huylu bugun ankaraya gidiyor ona moral olsun diye biseyler almistik suan midem yaniyor pasta ve kurabiye yedim

Günaydın kızlar..
Sabah:
! bardak ceviz suyu
2 yumurta haşlanmış..
2 ince dilim tam buğday ekmeği (1 krem peynirli 1'i tahin +pekmez
1 küçük salatalık..

günaydın kızlar ; dünden bahsedeyim biraz

ara öğünlerim dün

çay çay
2si 1 arada

akşam yemeğim

çeyrek menemen kalmıştı tavada onu yedim kepek ekmeğiyle zeytin yanında da

bu sabah kahvaltım;
2 etimek dilimi üzerine peynir sürüp yiyorum
1 çay

slm kızlar 3 gündür gelemiyorum bi ara verince gidiyo
cumartesi günü kızımın deneme sınavı vardı arkasından veli toplantısı o yüzden beraber gittik o kadar uzun sürdü ki akşam 6 buçukta çıktık okuldan çok sinir oldum öğretmenler çok uzatıyo veliler onlar daha beter arkada konuşacak var diye düşünen yok en sonunda 1 rehber öğretmeni kaldı eşimin anahtarı yoktu adam 7de evde olacak artık eve gitmem lazım dedim bi gittiğimde konuşcam artık geç kalınca pazarada gidemedim bugün küüçük bi pazar var salı pazarı oraya gidicem en azından yoğurtçum falan geliyo oraya kese yoğurdu alıyorum kızım başka yoğurt yemiyo
akşamda çok fırtına vardı yağmur ona keza ama şimdi hava açtı
kahvaltım klasik aynı
şimdi bi kahve yapapyım daha sonra pazara gidicem annemin gelme ihtmali var yemek belli deyil gelirse onun sevdiğini yapıcam bakalım

Merhaba kızlar

Dün akşam

Akşam yemeğinden sonra

1 fincan sade kahve

Son ara öğün

Yatmadan önce de 1 kupa yeşil çay içtim dün kacamaksiz geçti

Bu sabah 8 gibi

2 dilim tam tahilli ekmek
Peynir
Krem peynir
Yeşil zeytin siyah zeytin
Domates biber
1 dilim Salam
1 tane haşlanmış yumurta

Selam kizlar 16 si esimin dogum gunu munasebetiyle Dominic Cumhuriyetlerine gidiyoruz
Pazartesiye kadar yokum. Diyete cok dikkat edecegimi sanmiyorum malum otellerde cok yenebiliyor.
ama esimde bende oyle havuz kenarinda yatip guneslenenlerden degiliz alkol falanda kullanmiyoruz hatta sekerli iceceklerden hicbirini icmiyoruz ayrica sahilde yuruyus falan yapariz muhtemelen oraya buraya gidelim derken butun gun yururuz diye dusunuyorum.
kendinize iyi bakin bol kilo verin ben gelene kadar. herkese sevgiler.

cok guzel ve faydali canim masallah menuye

sorma canim ya ben ogretmen oldugun halde sinir oluyorum veliler surekli geliyor gerci bizim limit var 2 saat sonra ogretmenler gidebiliyorlar sizin de tam tesi velileri tutmuslar ama cok uzun surmus cidden

ÖĞLEN YEMEĞİM;

PATSO
ÇAY

ŞİMDİ ÇEYREK ISLAK KEK
2 ÇAY
Oh tam keyif afiyet olsun cnm
bizim de 19 u esimin dogum gunu ayni zamanda evlilik yildonumumuz bizde bir izmir yapalim diyoruz yarim gitcez insallah iyi eglencelr size:)

Slm kizlar tum gun kosturmayla gecti sabah okula ordan spora ordan unive gectim ordan bir arkadasa kahve icmeye eve geldim hemen canta hazirladim smdi dus alcam umarim sonra da otururum

oohhhhh misss....
Afiyet olsun canım..
sana da afiyet olsun canım...sağol
Biz de velilerin tek tek görüşmesi yok canım..ayrı görüşmek isteyen hafta içi gelip görüşüyor..toplantıda biz sınıfta oturup bekliyoruz öğretmenler gelip gidiyor ..Çok iyi bir sistem bence..genel konular konuşuluyor sınıf hakkında ..teyzeme selam söyle
Şimdiden hepberaber mutlu seneleriniz olsun eşine de mutlu sağlıklı yaşlar..iyi tatiller canım

selam canlar..bugün yürüyüşümle beraber toplamda 4.3 km yürüdüm...

sabahı yazmıştım
öğlen

et sote
2 kaşık pilav
ayran

arada 2 küçük elma

akşam

adana köfte
şalgam suyu
1 lavaş

öğlen

kekik soslu tavuk
kabak spagetti
yoğurt
marul salatası

ara öğün

2 fincan türk kahvesi
1paket eti form portakallı

Akşam

Feci bir tatlı isteği var maalesef bugün bende tarçınlı elma çayı kürü de kesmedi bu isteğimi

Ne yedigimi söylemek istemiyorum ama bugün öğleden sonra tatlı olayı oldu iş yerinde.. biraz fazla kaçırdım. Bunun içinde akşam yemeği yemedim. Az önce 1 ekşi yeşil elma yedim. Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum. Sabaha da hafif gecistirirsem sindirim sistemi mi rahatlatmış olurum inşallah... :)

zaten bisey kacirmanin en kotu yani o canim vucudumuz mahvoluyor resmen ben o gece uyuyamiyorum.sicak falan basiyor degisik bisey

fena oldu kendimi toplamam lazımm cnm yaaa

günaydın kızlar;

dün akşam yememeye karar verdim mutfağın önünden bile geçmedim ta ki mutfaktan birşey istenilene kadar girdim ve orada yemekleri gördüm dayanamadım aldım tabağı hepsinden azcık koydum pilav fırında türlü yanına birde evde yapılmış yoğurt acı turşu biberide bastımm acı aacı yedim hepsini :)))))))))))))) pişmanmıyım bilmiyorummm :)))))))))))

sabah kahvaltım;

beyaz peynirli sandwiç
3 çay

öğlen geç yicem yemekçimiz yok yine :) ne yicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…