Afiyet olsun canım... olur arada öyle... ama dediğim gibii ARADAA...günaydın kızlar;
dün akşam yememeye karar verdim mutfağın önünden bile geçmedim ta ki mutfaktan birşey istenilene kadargirdim ve orada yemekleri gördüm dayanamadım aldım tabağı hepsinden azcık koydum pilav fırında türlü yanına birde evde yapılmış yoğurt acı turşu biberide bastımm acı aacı yedim hepsini :)))))))))))))) pişmanmıyım bilmiyorummm :)))))))))))
sabah kahvaltım;
beyaz peynirli sandwiç
3 çay
öğlen geç yicem yemekçimiz yok yine :) ne yicem bilmiyorum
nasıl ıssırmış onu canavarrMerhaba kızlar ben birkaç gündür pek gelemedim kardeşim geldi başka misafirlerimde vardı vakit bulamadım 2 gündür telefonumda yoktu hiç giremedim sağolsun oğlum telefonun ekranını ısırmış paramparça olmuştu bugün yaptırdım diyete çok dikkat edemedim misafir var diye bol bol birsürü çeşitli yemekler yaptım doğal olarak yedim ama ekmek yemedim kilo vermesemde almadığımı düşünüyorum cuma göreceğim tatile giden arkadaşlar olmuş çok kıskandım ben evde dinlenmeye bile vakit bulamıyorum maşallah size
günaydın. dün işe başladım.
kilom 53.5
sabah 6.15 da kalhv. yapıyorum
mis gibi
evet. bi durgunluk hali var bendehayırlı olsun cnm ilk günler zordur Allah kolaylık veersin
afiyet bal olsun şekercimEki Görüntüle 2068053 kahvaltımı yaptım şimdide sade kahvemi yapıcam geçmişi okuyayım
bu katlama düzenini ve sepeti nette görmüştüm. güzel olmuş şekerimEki Görüntüle 2068054 sersumcum böyle sepetler aldımkazakları koydum arka tarafa koymadım yer azalacak diye 5 katlı her kata bir sepet yaptım şimdilik kullanışlı
beraber nice yıllara canımSelam kizlar 16 si esimin dogum gunu munasebetiyle Dominic Cumhuriyetlerine gidiyoruz
Pazartesiye kadar yokum. Diyete cok dikkat edecegimi sanmiyorum malum otellerde cok yenebiliyor.
ama esimde bende oyle havuz kenarinda yatip guneslenenlerden degiliz alkol falanda kullanmiyoruz hatta sekerli iceceklerden hicbirini icmiyoruz ayrica sahilde yuruyus falan yapariz muhtemelen oraya buraya gidelim derken butun gun yururuz diye dusunuyorum.
kendinize iyi bakin bol kilo verin ben gelene kadar. herkese sevgiler.
canım sizin sistem ççok iyiymiş aslında orta okulda ilk dönnemde böyleydi sonra orasıda bozmmuştusana da afiyet olsun canım...sağol
Biz de velilerin tek tek görüşmesi yok canım..ayrı görüşmek isteyen hafta içi gelip görüşüyor..toplantıda biz sınıfta oturup bekliyoruz öğretmenler gelip gidiyor ..Çok iyi bir sistem bence..genel konular konuşuluyor sınıf hakkında..teyzeme selam söyle
Şimdiden hepberaber mutlu seneleriniz olsun eşine de mutlu sağlıklı yaşlar..iyi tatiller canım
fazla kaçırınca da rahatsız oluyoruz midemiz düzene alıştı tabiNe yedigimi söylemek istemiyorum ama bugün öğleden sonra tatlı olayı oldu iş yerinde.. biraz fazla kaçırdım.Bunun içinde akşam yemeği yemedim. Az önce 1 ekşi yeşil elma yedim. Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum. Sabaha da hafif gecistirirsem sindirim sistemi mi rahatlatmış olurum inşallah... :)
çok iyi toparlamışsın canımAkşam yemediğim için rahat uyudum çok şükür.. sabahta küçük bi kase sade kellogs yedim.. şimdide sade kahve..
Günaydın canım bu arada..
ahhh canım bende önce böyleydim ama şimdi mutfakta ne pişerse pişsin canım hiç istemiyorgünaydın kızlar;
dün akşam yememeye karar verdim mutfağın önünden bile geçmedim ta ki mutfaktan birşey istenilene kadargirdim ve orada yemekleri gördüm dayanamadım aldım tabağı hepsinden azcık koydum pilav fırında türlü yanına birde evde yapılmış yoğurt acı turşu biberide bastımm acı aacı yedim hepsini :)))))))))))))) pişmanmıyım bilmiyorummm :)))))))))))
sabah kahvaltım;
beyaz peynirli sandwiç
3 çay
öğlen geç yicem yemekçimiz yok yine :) ne yicem bilmiyorum
gün içinde 6.1 km yürüyüş ve 10655 adımla kapadım...yemek biraz geçe kalacak bugün ama kızım anca geldi ben de kanatları yeni fırınladım..
hoşgeldin canımbu katlama düzenini ve sepeti nette görmüştüm. güzel olmuş şekerim
yulaf lapasıda hiç güzel görünmüyor canım demekki tadıda kötüymüşGünaydın kızlar
Sabah 8.30 gibi
Yulaf.lapasi ancak bu benim damak zevkime asla Uygun değil sevemedim
Eki Görüntüle 2068072
Ara öğün
Eki Görüntüle 2068071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?