Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım... olur arada öyle... ama dediğim gibii ARADAA...

selam işten geldim yarım saat sonra da yürüyüşe gideceğim..2.7km yürümüşüm ve sabahtan beri 5600 adımatmışım
yürüyüşten sonra kızımı alıp geleceğim...
öğlen

düğün çorbası
kıymalı karnabahar
yarım kalburabastı

4 gibi kepek ekmeği ve 4-5 zeytin

şimdide acıktım 1 kupa ayran içtim..akşama ızgara tavuk kanat yapacağım..
umarım bu tempoda devam ederim..samsung health diye bi program kullanmaya başladım acayip gaza geldim...

gün içinde 6.1 km yürüyüş ve 10655 adımla kapadım...yemek biraz geçe kalacak bugün ama kızım anca geldi ben de kanatları yeni fırınladım..

Merhaba kızlar

Sabah 8 gibi

3.5 adet eti form yulaflı çubuk kraker

11.30 gibi

1 fincan sade türk kahvesi

Öğlen 13.30 gibi

15.30

Sade türk kahvesi

Ara 17.30 gibi

1 sade soda
4 adet uno çıtır çubuk ( 1 adet çubuk kraker yapıyor)

Akşam

Son ara öğün

Yulaf lapası

Merhaba kızlar ben birkaç gündür pek gelemedim kardeşim geldi başka misafirlerimde vardı vakit bulamadım 2 gündür telefonumda yoktu hiç giremedim sağolsun oğlum telefonun ekranını ısırmış paramparça olmuştu bugün yaptırdım diyete çok dikkat edemedim misafir var diye bol bol birsürü çeşitli yemekler yaptım doğal olarak yedim ama ekmek yemedim kilo vermesemde almadığımı düşünüyorum cuma göreceğim tatile giden arkadaşlar olmuş çok kıskandım ben evde dinlenmeye bile vakit bulamıyorum maşallah size

nasıl ıssırmış onu canavarrgeçmiş olsun canım

hayırlı sbaahlar kızlar ;

yazamadım ama dün akşam kepek ekmek dilim kızarttım azcık tereyağla yedim yanında haşlanmış yuumurta maydonuz acı turşuluk biber yedim ama ekmeği kaçırdım biraz sanırım

sabah kahvaltım;

peynir zeytinli simit
1 çay

sonrasında 5 kere uzun merdiven inip çıktım şişliğim yok şükür .

hayırlı olsun cnm ilk günler zordur Allah kolaylık veersin
evet. bi durgunluk hali var bende
sabah erken kalkmanın verduği bi şey de olabilir
akşamları 1 de yatardım. şimdi 10 buçukda yatıyorum. sabah 5 buçukta kalkıyorum. çorba ve yemek yapıp çıkıyorum .

beraber nice yıllara canım iyi tatiller

canım sizin sistem ççok iyiymiş aslında orta okulda ilk dönnemde böyleydi sonra orasıda bozmmuştu
buraya gelince bide özel okull olacak malesef düzen böylle çay servisi ve kuru pasta vardı çay içtik arkadaşlarla öyle vakit geçiirdik en azından

fazla kaçırınca da rahatsız oluyoruz midemiz düzene alıştı tabi

Akşam yemediğim için rahat uyudum çok şükür.. sabahta küçük bi kase sade kellogs yedim.. şimdide sade kahve..
Günaydın canım bu arada..
çok iyi toparlamışsın canım

ahhh canım bende önce böyleydim ama şimdi mutfakta ne pişerse pişsin canım hiç istemiyor
çok iştahım olmuyor ama olsada bir anlık oluyor devamı gelmiyor zaten limonlu su iç bence keser biraz iştahını
sade kahve iç

gün içinde 6.1 km yürüyüş ve 10655 adımla kapadım...yemek biraz geçe kalacak bugün ama kızım anca geldi ben de kanatları yeni fırınladım..

bu katlama düzenini ve sepeti nette görmüştüm. güzel olmuş şekerim
hoşgeldin canım aynen canım ordan gördüm uygulayayım dedim sepetlerde düz kibardı dolabada sığdı

selam kızlar
dün gelemedim babam izinliymiş pide yaptıralım çocukları çağıralım demiş anneme oraya gittik bende evde revani yaptım götürdüm çok güzel görünüyodu gelinimizde atıştırmalık diye bişey var ondan yapmış
eşimde yemeğe davetliydi otelde geç gelecekti kardeşim geldi arabayla bizi aldı eşimde çay zamanında geldi
yediğime gelince herkez pide yedi bende tarhana çorbası içtim ekmeksiz 2 tabak mis gibiydiherkez gülüyo babama ayıp olmasın diye zorla yedim yarım gibi 1 tanede revani yedim çok güzel olmuş çok yersem hemen midem bulanıyor benim
eskiden olsa 3-4 tane yerdim gelinimizde diyet yapıyor o yüzden destek oluyoruz birbirimize abla biz birer tane yiyelim der hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…