Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım geç kaldım kusura bakma malum burada tatil çocuklarla falan uğraşmaktan foruma giremedim benim kilom hala değişmedi geçen haftada 52. 800 bu haftada 52.800 olarak aynı kilodayim yani
olsun canım..

2 aydır kullanıyor canım etkisi başladı ama kafaya takan çok takıntılı bir tip annem..ondan bir türlü düzelmiyor..İnşallah geçecek
tamam canım teşekkürler :) bir türlü kavrayamadım olayı
rica ederim

A aaadddaaa öğretmenler günün kutlu olsun canım

Başka öğretmen var mı aramızda bilmiyorum gözümden kactiysa affola :)
Coookk tesekkur ederim canim
Eki Görüntüle 2071363 kahvaltımı yaptım sade kahvemi içtim
afiyet olsun filizcim. Gelininiz nasil oldu gerci simdi okudum.masallah yerinde duramiyor sanirim.insallah en kisa zamanda iyi olur

aynisi benim de cok basima geliyoruldu gecen yillarda cnim hic sorma bende ilk baslarda yemiyordum sonra aklima giriyordu yiyordum simdi tembih ettim arkadasa gondermiyor artik:)

kızlar bugün yemek yiyemicem birşey de getirmedim yemekhaneden yerim diye ama yemekhaneye çıkamıcam patso söylemek istemiyorum sizce ne yiyebilirim

selam canlar..
sabah

limonlu z.yağlı kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
roka maydanoz dereotu
3 lokma bal kaymak

2. öğün

1 lavaş arası adana köfte
1 kaşık hünkar beğendi(kızıma yaptım tattım ben asıl yarın yiyicem..)
şalgam suyu
1 küçük kase yoğurt

kızlar bugün yemek yiyemicem birşey de getirmedim yemekhaneden yerim diye ama yemekhaneye çıkamıcam patso söylemek istemiyorum sizce ne yiyebilirim
ton balığı olabilir tavuk döner porsiyon olabilir,tavuklu ya da tonlu salata da olabilir..

meyve yogurt bir avuc ceviz olabilir leblebi ayran meyve olabilir

limonlu yumurta salata gibi mi oluyor

Slm kizlar bnde bugun sabah 2 yumurtali yulafli omlet yanina da peynir
Oglen kiymali menemen ayran
Ikindi de azcik cevizli sucuk bdem sutlu kahve aksam yemeyecegim.insallah

10.00 gibi

1 kupa kayisili form çayı

öğle

geç uyandım temizlik derken fırsat olmadı

15.40

nane limonlu yeşil çay

ara öğün

meyve yogurt bir avuc ceviz olabilir leblebi ayran meyve olabilir

limonlu yumurta salata gibi mi oluyor
evet canım katı pişirilip doğranıyor ve limon ,z.yağı ile karıştırılıyor..ben yumurtayı tam katı değil kaysı kıvamında pişirmeyi seviyorum..dene çok güzel..Rahmetli babamın favori yumurtası idi..

Allah rahmet eylesin canım zeytinyağı tuz karabiber süper oluyor ama limonlu denemedim en yakın zamanda deneyeceğim

Akşam

Akşam yemeğinden sonra

1 duble fincan sade türk kahvesi
1 şişe sade soda

Bundan sonra daima kaçak yapmak yerine haftanın 1 günü kaçamak günüm olacak oda yarın :) eski usul de ki gibi hafta da 1 :)

allah rahmet eylesin canim deneyecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…