sağol canım.Sersumcum nasılsın canım
Sıkma canını dalgısın da galiba 500 gr vermişsin
Hep öyleyiz bu ara Allah sağlık versin başka şey olmasın canım
sağol canım...inşallah geçeceksersum canim insallah iyisindir her neye skildiysan veya uzulduysen insallah gecicek oyle inaniyorum
ellerine sağlık canımARALIK AYI İLK LİSTEMİZ
Kilo verenler
1.Özelim92:%1,507
2.sabahvesen:%1,465
3.sersum:%0,480
4.aaadddaaa:%0,100
Kilo almayanlar
filiztoprak
Kilo alanlar
1.nadalvanos:%0,617
2.ficans
Mesmeser ?
Seylanın günlüğü ?
Demirleke canım sen kilo bildirimi yapmıyorsun dimi?
geçen ben de söyledim..inşallah iyidir..@mesmeser nelerde ya cok merak ettim
ARALIK AYI İLK LİSTEMİZ
Kilo verenler
1.Özelim92:%1,507
2.sabahvesen:%1,465
3.sersum:%0,480
4.aaadddaaa:%0,100
Kilo almayanlar
filiztoprak
Kilo alanlar
1.nadalvanos:%0,617
2.ficans
Mesmeser ?
Seylanın günlüğü ?
Demirleke canım sen kilo bildirimi yapmıyorsun dimi?
evet gayet iyi atlatmissin bravoselam canlar...
sabah
1 dilim çavdar
peynir zeytin
yumurta
öğlen
karnıyarık
cacık
2 kaşık pilav
akşam arkadaşlar geldi
1 kk kadar elmalı kurabiye
1 dilim börek
kabak salatası
çok kaçırmadım çok şükür
yarın annemle azcık gezeriz diyoruz..hava güzel olursa..hepinizi öptüm
yok canim kendini oyle sartlama belki de kilo tavan olmazkızlar dün akşam doğum günü vardı sadece 2 dilim börek yedim birde yöresel yoğurt çorbası vardı yarım kase onu yedim çay içtim hemen kaçtım :)))
regl olucam yarın falan haftaya kilo tavan olur artık
sabah kahvaltı daha yapamadım . ama bu sabah biraz torpil gecicem kendime çünkü regl olacagım zaman kendinini tutamama hali çok oluyorama dün ki gibi abartmadan kaçıcam :)))
evet gayet iyi atlatmissin bravo
yok canim kendini oyle sartlama belki de kilo tavan olmaz
hayırlı olsun canım...sen sağlığına dikkat et gerisi önemli değil canım..Selam kızlar dün bildirim yapamadım sabah konsoloslukta randevumuz vardı. Çocuklara kimliklerini aldık eşimin Türk vatandaşlığı işlemlerini başlattık.
Ben bir süre kilo bildirimi yapmamaya karar verdim. Şu anda 52.700 kilom ve zaten iştahsızlığım yüzünden kilo almıyorum. Sağlık durumum nedeniyle diyet de yapamıyorum. Çok ilaç alıyorum. Kilo vermeye çalışmak çok iyi bir fikir değil gibi görünüyor.
canim bizim belki yasimiz daha kucuktur ben 27 esim 30 ama inanki bizde avm leri hic sevmiyoruz hep doga deniz yesil olsun istiyoruz cok yapay geliyor bana oralarselam kızlar...dün annemle batıkentte büyük bir avm alışveriş merkezi var oraya gittik.ona değişiklik olsun diye..ben artık hiç sevmiyorum avmleri...artık yaşlanıyorum diye heralde hep doğayla iç içe olan yerlere gitmek istiyorum..deniz yeşillik olsun yeter bana
sabah sokak simiti ve peynir
öğlen kumpir
akşam da 1 lahmacun yedim
kaçamak günüm gibi oldu
bugün düzen günü..
kahvaltım
1 dilim çavdar..
peynir zeytin
maydanoz 1 dilim portakal
salçalı omlet
canım yaş işin şakası eskiden öyle derlerdi yaşlanınca kafa kaldırmıyor diye.. sanırım hepimiz betonlaşmadan bunaldık herkes doğal ortamları özler arar oldu..tabii bunda mecburen büyük şehirde yaşamanın da etkisi var..ben küçük bir sahil kasabasında büyüdüm o zamanlar üniversiteye kadar tek hayalimiz oradan kurtulup büyük şehire gitmekti..şimdiyse tek hayalimiz oraya geri dönmek..canim bizim belki yasimiz daha kucuktur ben 27 esim 30 ama inanki bizde avm leri hic sevmiyoruz hep doga deniz yesil olsun istiyoruz cok yapay geliyor bana oralar
Evet aynen benim de hayalim esimle bir balikci kasabasinda yasamak gercekten insanin ozu dogacanım yaş işin şakası eskiden öyle derlerdi yaşlanınca kafa kaldırmıyor diye.. sanırım hepimiz betonlaşmadan bunaldık herkes doğal ortamları özler arar oldu..tabii bunda mecburen büyük şehirde yaşamanın da etkisi var..ben küçük bir sahil kasabasında büyüdüm o zamanlar üniversiteye kadar tek hayalimiz oradan kurtulup büyük şehire gitmekti..şimdiyse tek hayalimiz oraya geri dönmek..
Iste budur harika bir kahvalti bebise bunlar lazim.canin inanki :)Eki Görüntüle 2074864
Günaydın güzel bayanlar hepinize güzel bir hafta diliyorum ben kahvaltımı yapıyorum yanında bitki çayı var o çıkmamış
tebrikler şekercimTeşekkür ederim canım :) elimden geldiğince kendime göre ayarlamaya çalışıyorum :)
evet . öyle . ama az yağlı idi. yemekhanenincok lezzetli bir kombin olmus canim afiyet olsun
kizartma 2 tabak mi yedin cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?