Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltım
bol menemen . 2 yumurtalı
1 dilim ekmek

tahin helvası 1 dilim ekmek .

öğlen karnıbahar yemeği. turşu
1 avuç kuru üzüm .
şimdi 1 nescayfe 3 ü bi yerde

akşamı bilmiyorum.
barbunya vardı.
tavuk yapacağım tavada.
ondan belki yerim biraz . bilmiyorum .

Canim ben 3 cocuk buyuttum. emzirirken cok hizli kilo verilmiyor zaten. ama sekerli ve unlu yemeyip bol sivi gida ve marul yemek cok sut yapiyor hem de kilo aldirmiyor. ben en kucugumu 3.5 yil emzirdim. her zaman sehpanin uzerinde marul ve salatalik bulunduruyordum bir de hurma. aksama kadar yiyordum. hem bol bol sutum oluyordu hemde yavasta olsa kilo veriyordum. tavsiye ederim.

Gunaydin guzel hatunlar. yine gune istahsiz basladim daha saat 10:00 olmadi icim kiyiliyor. hem acikiyorum hem de canim yemek istemiyor ne bicim is anlamadim.

Benim de bugun karnim.toktu ama canim surekli olarak birseyler istiyordu resmen

canım emzirme dönemi aslında avantajın senin..sağlıklı beslenirsen gayette güzel kilo verirsin bebeğin de sağlıklı beslenir..kavrulmamış kuru yemiş de süt yapar ve seni tok tutar..karatay tarzı
Ah kıyamam size...benim kız da naneli gene ama toparlıyacak inşallah..ben de geçen gün korktum deposilin yaptırdım..beni anca o paklar...sen iyi olda gelirsin tabii kuzum..haberdar et bizi..çok uzak kalma

selam kızlar..bugün 10 cuydum geldim duş aldım anca...
sabah

kaysı yumurta
1 dilim çavdar peynir
zeytin

öğlen

mercimek çorbası
köfte
sütlaç

arada 1 armut

akşam

kuru fasulye
cacık
2 çiğ köfte

Öğle yemeğinden sonra

1 fincan sade kahve

Ara

Hiç beğenmedim verdiğim paraya acıdım. Ne süt tadı vardi ne kakao

Akşam

Birazdan bir kahve daha gömerim :)

A aaadddaaa daha çok bağımlılık canım kahveler bende ağzımın boş kalmasını pek sevmeeyn biriyim habire birşeyler olacak kahve de bir nevi yardımcı :) eskiden olsa abur cubura yönelirdim

Gunaydin bayanlar sabah cokle uzerine zeytinyagi coreotu 2 ceviz 3 badem ve 2 kasik yogurtla gune basladim insallah

mamalar yine harika.
neden beğenmedin.
nasıl bi tat .
ben de almaya cesaret edemem.
her şeyden yiyip içtikten sonra ne gerek var .
bi ara merak sarmıştım proteinli süte ama . elim gitmedi almaya.

sabah kahvaltımı 6 da yaptım
bol lorlu 2 yumurtalı omlet. omletten çok peynir vardı içinde

öğlen balık . salata . barbunya yemeği. bunlar azdı .
2 dilim ekmek
1 büyük ekşi elma
1 büyük trabzon hurması.

birazdan 3 ü bi arada ekstra kahve iççem.

şu 3 akşamdır geceleri kaçamak yapıyorum resmen off yine irade yerlerde sürünüyor kesin tartıda fazla çıkacağım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…