Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar arrik helimiz siramizi blioruz ona gore listemizzi yapariz insallah sersumcum da gerekli hatirlatmalari yapar

22 aralik aaadddaaa
29 aralik sabahvesen
5 ocak seylaningunlugu
12 ocak mesmeser
19 ocak filiztoprak
26 ocak ozelim smdi nick degistirmisti
2 subat ficans
9 subat sersum
16 subat nadalvanos umarim unuttugum yoktur
eline sağlık canım...kızlar ilk sayfamıza da ekledim sırayı unutan bakabilir sonradan

sersum liste yapmışsın canım 15 tatile denk gelmiyor şükür .
Bu yıl afyonda termal otele gidecektim avının devremulku var taaaaa mart ayina kadar doluymuş nisana ancak dediler kalakaldım

Slm kizlar bugun okulda nobetcoydim full ayaktaydim arti yuruyise ciktim gebeeiyorum yorgunluktan enerji harcadigim icin biraz fazla yedim tabiki kahvaltim
1 yumurta 2 kasik yulaf bir meyve bikac badem 4 zeytin peynir
Oglen tavuk salata ayran bi kasik patates salatasi stiks bitter 2 tane bunum iki tanesi 60 kalori hicbisey
Aksam da bikac ceviz fistik 4 tane hosbes kahvenin yanina biraz da penir hee bir tatli kasigi sarelle eve gelince yorgunluktan ilk buldugum seyleri yedim daha da yemem

Bnim tlfndan grdgim icin gulucuklerim cikmioooo
olsun canım gülücüklüymüş gibi varsayarız...
sersum liste yapmışsın canım 15 tatile denk gelmiyor şükür .
Bu yıl afyonda termal otele gidecektim avının devremulku var taaaaa mart ayina kadar doluymuş nisana ancak dediler kalakaldım
@aaadddaaa hazırladı canım ben de kaydettim..olsun işimiz olursa değişiriz sorun olmaz...biz de eşimle gitmeyi çok istiyoruz birkaç gün de olsa...hayırlısı olsun bakalım

selam kızlar...bugün pro ağırlıklı beslenmeyi başardım..kaçamak yok çok şükür..sadece kahve yanı 1 dilim bitter..
sabah

kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir

öğlen

haşlama et
yoğurt

akşam

tavuklu salata
yoğurt
şalgam suyu

arada 1 elma

Selam kizlar,
Az once 2 disimin dolgusu yenilendi sag yanagimi hic hissetmiyorum.
Hafta sonu Tampa'da doktor randevum vardi cok iyi gecti. 1 Subatta sag kulagimdan ameliyat olcam. Doktor cok olumlu seyler soyledi. sol kulagim icin ameliyat gerekmiyormus. insallah hersey yolunda gider.
doktordan sonra bitane restauranta gittik. Amerika restaurantti ama cok guzeldi yemekler. ilk defa bir amerikan restaurantinda yemekleri begendim diyebilirim. hersey organik falandi ama tabiiki anormal pahaliydi. disarda yeme aliskanligimiz olmadigi icin ayda yilda bir gidince iyi yerlerde yemeye calisiyoruz. malum burda vasat yerlerin yemegi yenilmiycek kadar kotu. ama burasi gercekten cep yakan cinstendi. ilk defa yuh dedim diyebilirim!
Genelde saglikli seyler yiyorum son zamanlarda. bol salata ve balik agirlikli beslendim. kilomu koruyorum. malum ameliyat sonrasi 1 ay cok zor gececek benim icin. agzimda metal tadi falan olacakmis. egilemiycem fazla hareket etmem araba kullanmam ucaga binmem yasak. denge problemim olacakmis o yuzden fazla yurumem bile yasak. temel ihtiyaclar disinda pek bisey yapamiycam anlasilan 3 cocukla nasil olacak bilmiyorum. Allah yardim eder deyip avutuyorum kendimi.
mesajlarinizi okuyamadim ara ara bakicam herkesin keyfi yerindedir insallah.
birde burda holiday zamani oldugu icin mecburen cocuklarin ogretmenlerine, calisanlarimiza ve yakinlarimiza hediyeler aliyoruz. illa bekliyolar cunku. kosturup duruyorum.

Merhaba kızlar maalesef kaçamakli bir hafta sonu oldu inşallah telafi edeceğim :)

Ara

1 duble fincan sade türk kahvesi
1 mandalina

Öğlen

Öğle yemeğinden sonra
1 ufak fincan türk kahvesi

Akşam

Akşam yemeğinden sonra
1 duble fincan sade türk kahvesi

Son ara öğün

hayırlı sabahlar kızlar dünden bahsedeyim ;
öğlen yemeğinde;
çorba
sebzeli makarna
haşlanmış patates 3 dilim
salata az da yedim
aralarda çay ve su içtim
akşam üzeri ev baklavası gibi cevizli bir tatlı yedim
eve gittiğimde yarım kase çorba
1 kase yoğurt daha sonra yedim kayısı çekirdeğiyle birlikte

bu sabah kahvaltım;
sandwiç domates ve kaşarlı tost ekmeğine yanına da 1 küçük cevizli köme gümüşhaneye ait :)
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…