- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
geçmiş olsun canım..diş çok zor...kulak ameliyatın da umarım çok iyi geçer...Allah yardımcın olsun..Selam kizlar,
Az once 2 disimin dolgusu yenilendi sag yanagimi hic hissetmiyorum.
Hafta sonu Tampa'da doktor randevum vardi cok iyi gecti. 1 Subatta sag kulagimdan ameliyat olcam. Doktor cok olumlu seyler soyledi. sol kulagim icin ameliyat gerekmiyormus. insallah hersey yolunda gider.
doktordan sonra bitane restauranta gittik. Amerika restaurantti ama cok guzeldi yemekler. ilk defa bir amerikan restaurantinda yemekleri begendim diyebilirim. hersey organik falandi ama tabiiki anormal pahaliydi. disarda yeme aliskanligimiz olmadigi icin ayda yilda bir gidince iyi yerlerde yemeye calisiyoruz. malum burda vasat yerlerin yemegi yenilmiycek kadar kotu. ama burasi gercekten cep yakan cinstendi. ilk defa yuh dedim diyebilirim!
Genelde saglikli seyler yiyorum son zamanlarda. bol salata ve balik agirlikli beslendim. kilomu koruyorum. malum ameliyat sonrasi 1 ay cok zor gececek benim icin. agzimda metal tadi falan olacakmis. egilemiycem fazla hareket etmem araba kullanmam ucaga binmem yasak. denge problemim olacakmis o yuzden fazla yurumem bile yasak. temel ihtiyaclar disinda pek bisey yapamiycam anlasilan 3 cocukla nasil olacak bilmiyorum. Allah yardim eder deyip avutuyorum kendimi.
mesajlarinizi okuyamadim ara ara bakicam herkesin keyfi yerindedir insallah.
birde burda holiday zamani oldugu icin mecburen cocuklarin ogretmenlerine, calisanlarimiza ve yakinlarimiza hediyeler aliyoruz. illa bekliyolar cunku. kosturup duruyorum.
Ayyy çok fenaaa...çok geçmiş olsun canım...Çok fenadır bu durumSelam kızlar dün akşam benim aşağı katın tuvalet borusu tıkanmış ve maalesef taşmış dundendir temizlik yapıyorum kollarında hal kalmadı gelip yaptılar ama olmadı yarin büyük araç gelip yapacak mahf oldum dundendir zaten midem alt üst oldu pek bişey yemedim
Seylanin Gunlugu canim simdiden gecmis olsun allah sabir versin sol kulagindan olmaman cok iyi bir durum olmus o da iyi gecer insallah
Bnde heryerde yemek yiyemem disari cikiorsak eger esimle hakkini vermeliyim
Cok tesekkur ederim Allah sifa bekleyen herkese sifa versin.Seylanin Gunlugu canım çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda toparlanirsin
geçmiş olsun canım..diş çok zor...kulak ameliyatın da umarım çok iyi geçer...Allah yardımcın olsun..
dışarıda yemek konusunda bizim ülkemiz çok iyi bence..şanslıyız..sadece balık ekmek,kokoreç bile yeter de artar...yani ucuz ve kaliteli bulabiliyoruz..sen biliyorsun zaten..
Ayyy çok fenaaa...çok geçmiş olsun canım...Çok fenadır bu durum
of of of cok gecmis olsun canim cok hemdeSelam kızlar dün akşam benim aşağı katın tuvalet borusu tıkanmış ve maalesef taşmış dundendir temizlik yapıyorum kollarında hal kalmadı gelip yaptılar ama olmadı yarin büyük araç gelip yapacak mahf oldum dundendir zaten midem alt üst oldu pek bişey yemedim
canım benim . çok geçmiş olsun .Selam kizlar,
Az once 2 disimin dolgusu yenilendi sag yanagimi hic hissetmiyorum.
Hafta sonu Tampa'da doktor randevum vardi cok iyi gecti. 1 Subatta sag kulagimdan ameliyat olcam. Doktor cok olumlu seyler soyledi. sol kulagim icin ameliyat gerekmiyormus. insallah hersey yolunda gider.
doktordan sonra bitane restauranta gittik. Amerika restaurantti ama cok guzeldi yemekler. ilk defa bir amerikan restaurantinda yemekleri begendim diyebilirim. hersey organik falandi ama tabiiki anormal pahaliydi. disarda yeme aliskanligimiz olmadigi icin ayda yilda bir gidince iyi yerlerde yemeye calisiyoruz. malum burda vasat yerlerin yemegi yenilmiycek kadar kotu. ama burasi gercekten cep yakan cinstendi. ilk defa yuh dedim diyebilirim!
Genelde saglikli seyler yiyorum son zamanlarda. bol salata ve balik agirlikli beslendim. kilomu koruyorum. malum ameliyat sonrasi 1 ay cok zor gececek benim icin. agzimda metal tadi falan olacakmis. egilemiycem fazla hareket etmem araba kullanmam ucaga binmem yasak. denge problemim olacakmis o yuzden fazla yurumem bile yasak. temel ihtiyaclar disinda pek bisey yapamiycam anlasilan 3 cocukla nasil olacak bilmiyorum. Allah yardim eder deyip avutuyorum kendimi.
mesajlarinizi okuyamadim ara ara bakicam herkesin keyfi yerindedir insallah.
birde burda holiday zamani oldugu icin mecburen cocuklarin ogretmenlerine, calisanlarimiza ve yakinlarimiza hediyeler aliyoruz. illa bekliyolar cunku. kosturup duruyorum.
of yaaSelam kızlar dün akşam benim aşağı katın tuvalet borusu tıkanmış ve maalesef taşmış dundendir temizlik yapıyorum kollarında hal kalmadı gelip yaptılar ama olmadı yarin büyük araç gelip yapacak mahf oldum dundendir zaten midem alt üst oldu pek bişey yemedim
ben de böyle menülere dayanamam .hayırlı sabahlar kızlar ;
dün akşam eve gittim çeyrek tabak makarna vardı dayanamadım onu yedim koştur koştur çıktım evden kızlarla buluşmaya cheesecake söyledim yarı da tıkandım yemedim 4 bardak çay içmişim arkadaşım açtı ortaya rus saltası havuc salatası paates kızartması söyledi dayanamadım bende atıştırdım sonra eve yürdüm bari yürüyüş olsun dedim yatarken şişkinliğim yoktu şükür rahattım ama kilo aldırmıştır bana yani
sabah kahvaltım;
domates salata zeytin kaşar yumurta 2 dilim tost ekmeği
2 çay
ay ay . mamalar ne kadarrrrr güzel .Merhaba kızlar maalesef kaçamakli bir hafta sonu oldu inşallah telafi edeceğim :)
Ara
1 duble fincan sade türk kahvesi
1 mandalina
Öğlen
Eki Görüntüle 2081223
Öğle yemeğinden sonra
1 ufak fincan türk kahvesi
Akşam
Eki Görüntüle 2081222
Akşam yemeğinden sonra
1 duble fincan sade türk kahvesi
Son ara öğün
Eki Görüntüle 2081224
ay ay . kızılay , karanfil . şimdi aralık ayı sonu daha cıvıl cıvıldır eminim .selam kızlar...bugün de protein sözümü bozmadım
sabah
yumurta
1 dilim çavdar
peynir
öğlen
tavuk ciğerli salata
cacık
cumartesi günü kızımın okulunun şenlik konseri vardı mor ve ötesi,manga kızım bayılır..3 te başladı 11 de bitti..tabii eşim yok ben kızılaydan kızımı almak için gittim..gece 11 e kadar 1 saat kadar karanfilde oyalandım..cıvıl cıvıl..öğrenciler ...kendimi gene üniversitede gibi hissettim...eşim ilk başta kaygılanmıştı o saatte yalnız olacaksın diye ama ben görüpte söyleyince rahatladı..kokoreç,köfte ,sucuk ekmek,nohut pilav kuyruk dolu..herkes tıkınıyorben de dayanamadım kokoreç yedim kızıma da köfte ekmek yaptırdım..eşim gelsin gene gidicez beraber inşallah...
akşam daha yemedim
gelirim daha sonra...
canım yemeklerine güzel sınırlama getirmişsin . makul miktarda yemeye başlamışsın . tebrik ederim .Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
3 tane yeşil zeytin
1 küçük salatalık
4-5 yaprak marul
1 dilim ekmek
1 kupa sade Nescafe
Öğle
Yarım kase brokoli çorbası
Yarım kase yeşil mercimek
1 küçük boy hamburger ekmeği
1 ince dilim kaşar
1 kupa rezene çayı
1 tane Çizi kraker
Akşam yemeği henüz yemedim onuda sonra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?