1-2 güne gelmezse git.ya utanıyorum gtmeye
1-2 güne gelmezse git.
bekar olduğunu söylersin . hamilelik süphesi olmadığından sana ilaç verecektir.
kısa sürede adet olursun .
inşallah gelir hemen de doktora gitmezsin. ama gelmezse adet . gitmek zorundasın
Canım benim daha hızlı gitmesi gerekiyor yeni doğum yaptım ama boğazımı tutabilsemşekerim iyi vermissin sen . maşallah
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 71.9
Fark 800 gr
% 1.1
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
Herşey güzel de simit neyin ödülühayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlar :)
bildirimim;
rumuz: ozelim92
geçen hafta : 58.8 kg
bu hafta : 59.1 kg
fark : + 300 gr
yüzde : % 0.510
sabah kahvaltım;
simit arası domates kaşar
çay
su
üzüldümmü hayır çünkü 10 gün gecilmeli bir regl m var
Bize mazeret çok anam kimimiz regl oldum diyo kimimiz olmadım diyo herkes mutluKizlar selamlar bn de bu hafta bildirimle basliyorum 65.2 coookk uzgunum yarimmkilo kadar artis var saka bir yana hic uzgun degilim:) regl oldum cnku:)
Canım benim daha hızlı gitmesi gerekiyor yeni doğum yaptım ama boğazımı tutabilsem
Tebrikler canım
Herşey güzel de simit neyin ödülü
Bize mazeret çok anam kimimiz regl oldum diyo kimimiz olmadım diyo herkes mutlu
Kahvaltida kim kendini tutablir kiiiiibirazdan patronlarla kahvaltıya çıkacaz kendime engel olamayabilirim :))) ama haftasonu zorrrrrrrrr
benimki hala gelmedi şişim tabii..perşembe oldum sandım ara kanama gibiymiş..spiral olunca arada oluyor..keşke geleydi de hafta sonu aradan çıkaydı...bem de bugun regl.oldum ayni tirttan bnde de var biz hallederiz listeyi cnm merak etme sen
Haklısın canım sağlık olsun buna şükür
ellerine saglik sersumcum harika hatta enfes gorunuyorselam kızlar...
dün kızımın toplantısı sonrasında avm ye gittik dolaştık çok yoruldum..dışarıda tavuk yedik..
bugün de kahvaltım kaçamaksız geçti
içli köfte yaptım
ne zamandır istiyordum 4 tane haşlanmış yedim...
Eki Görüntüle 2080108
ellerine saglik sersumcum harika hatta enfes gorunuyor
sen bilirsin canım...ben tartılamadım amaKizlar sanirim cuma gunu hicbirimiz liste yaomadik sersumcum eger istersen ben simdi bir liste siralamasi yapayim en azindan helimiz siramizi bilelim
yok cnm bu haftanin listesini degil bundan sonra liste yapacaklarin sirasini onceden sen yapiordun ya ondan yapayim bir tane
sen bilirsin canım...ben tartılamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?