Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ya utanıyorum gtmeye
1-2 güne gelmezse git.
bekar olduğunu söylersin . hamilelik süphesi olmadığından sana ilaç verecektir.
kısa sürede adet olursun .
inşallah gelir hemen de doktora gitmezsin. ama gelmezse adet . gitmek zorundasın

şekerim iyi vermissin sen . maşallah
Canım benim daha hızlı gitmesi gerekiyor yeni doğum yaptım ama boğazımı tutabilsem

Günaydın kızlar

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta 72.7

Bu hafta 71.9

Fark 800 gr

% 1.1

Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
Tebrikler canım

Herşey güzel de simit neyin ödülü

Kizlar selamlar bn de bu hafta bildirimle basliyorum 65.2 coookk uzgunum yarimmkilo kadar artis var saka bir yana hic uzgun degilim:) regl oldum cnku:)
Bize mazeret çok anam kimimiz regl oldum diyo kimimiz olmadım diyo herkes mutlu

Ayyy bu akşam ben cozuttum kendimi kınıyorum hem börek hemde yaprak sarması yedim misafirlerim var biriniz listeyi yapın kızlar öptüm sizi

kızlar hayırlı sabahlar ;
kullanıcı adımı yine değiştim şaşırmayın ben ozelim92 :)))
sık değişiyorum çünkü yazdıklarımı merak edenler var bakıyorlar istemiyorum o fırsatçıların bakmasını

selam kızlar...
dün kızımın toplantısı sonrasında avm ye gittik dolaştık çok yoruldum..dışarıda tavuk yedik..
bugün de kahvaltım kaçamaksız geçti
içli köfte yaptım
ne zamandır istiyordum 4 tane haşlanmış yedim...

Merhaba kızlar diyete tam gaz devam :)

Öğlen

Ara öğün

Granola bar ev yapımı buna ilaveten yarısi kadar daha yedim

ellerine saglik sersumcum harika hatta enfes gorunuyor

Kizlar sanirim cuma gunu hicbirimiz liste yaomadik sersumcum eger istersen ben simdi bir liste siralamasi yapayim en azindan helimiz siramizi bilelim

Yine sunum ve görsellik süper ufak bir eleştiri yapmak istiyorum ana öğünlerde kullandığın tabakları ara sıra değiştir o da motive ediyor (bende işe yarıyor)
yazarhanim35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…