Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar bugun Allah kabul etsin orucluyum. sahurda haslanmis yumurta zeytin peynirle kahvalti yaptim.
dun oglen ve aksam kisir yapmistim yaninda bol marulla ondan yedim. ara ogun yemiyorum ben malumunuz ama bugunlerde sporda yapamiyorum pek. Allahtan hala ayni kilodayim.
Burda okullar bugun oglen tatile giriyor. Ocak 4 e kadar tatil. foruma cok giremeyebilirim cunku evde bilgisayarim yok ve oglum tabletime tamamen el koymus durumda. telefondan girmeyide sevmiyorum. ara sira girer selam veiririm insallah.
Yarin esimin vatandaslik gorusmesi var yine Miami'ye konsolosluga gidecegiz. insallah hersey yolunda gider. yaza kadar vatandaslik cikmazsa bu yaz Turkiyeye esim gelemiycek gibi gorunuyor. malum amerikan vatandaslarina vize vermiyolar. eylule kadar verilmicek diye de bir soylenti var. insallah vatandasligi cikar diye dua ediyoruz. Cocuklar icin sorun yok onlara Turk vatandasligi aldim hemen ama eslere hemen vermiyolarmis. gerci konsolosluktaki kadin esiniz doktor oldugu icin cabuk cikabilir Turk devleti doktor, muhendis olunca vatandasligi daha cabuk veriyor demisti insallah dogrudur. Gelemezse cok uzulur cunku daha gecen yazdan 2018 yazi icin bir suru planlar yapmisti hayal kirikligi yasiycak diye uzuluyorum

Offf cok uzuldum annene kiyamam yaaa aglamasin artik gecmis olsun cok zor Allah yardimcisi olsun sabir versin.

Ver kiz ver zaten odemden muzdaribim

Bende regl olanlar kervanına katıldım ha bugün ha yarın derken bugün oldum tartiya etki etmez inşallah yarın
Bende olacak diye sistim

Geçmiş olsun canım anneciğine. Rabbim dayanma kuvveti sabır versin inşallah

canim çok gecmis olsun eşine en çok ihtiyacı olduğu dönemde yalnız kaldı kadıncağız kim bilir ne stres altında bir de hastalık Allah kolaylık versin

canımbenim . Allah sabır versin anneciğine .

hayir degil canim ama ada diyeblirsin:) bnde acikiordum da regl bitince rahatladim

evet tam bigday da olsa ekmek beni de aciktiriyor resmen

annexigine cok cok gecmis olsun en kisa donemde duzelsin i sallah

Offf cok uzuldum annene kiyamam yaaa aglamasin artik gecmis olsun cok zor Allah yardimcisi olsun sabir versin.
Sağolun kızlar..Allah razı olsun
Allah kabul etsin canım...İyi tatiller olsun...umarım eşin de alır vatandaşlığı...

selam kızlar...ben de regl oldum..üstüne iş yeri de çok yoğundu
toplamda 5km yürüdüm
öğlen

ezogelin
kuru patlıcan dolması
yoğurt

akşam

çavdar ekmeği üzerine
iskender
şalgam suyu

Yarın liste günü ve A aaadddaaa cığım yapacak listeyi ..şimdiden kolay gelsin
umarım herkesler vermiştir..ben regl 2. gün olduğundan pek umutlu değilim...bakalım

Sagol canimcim:)

günydın
kilo bildirimi yapıp çıkıyorum..
kolay gelsinnnnnn

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:83.8kg
bu hafta:83.8 kg
fark:00
yüzde:%00
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km haftada
haftada 2 gün 3 km daha

canım Allah kabul etsin . inşallah ben de hafta tutacağım . inşallah 1 ay tutarım . niyetim böyle.
geçmişteki borçları vs leri bilmiyorum . o nedenle uzun zaman tutmak istiyorm .

inşallah çıkar eşinin vatandaşlığı.
hayırlısı olsun inşallah .

çocuklarla evde neler yapmayı planlıyorsun.
var mı etkinlik düşüncelerin .

bu sabah kahvaltım .
3 yumurta . tavada. bol kekikli.
1 dilim ekmek .
1 parça tahin helvası

işe geldim .
çay içeceğim .
öğlene 1 kocaman tabak kuru fasülye
fasülye turşusu kavurması
acı biber turşusu
1 portakal

akşama kahvaltılık istiyor canım . bilemiyorum.
çocuklara tost yaparım . kahvaltı yanında .
böyle.

gitmemiş kilo . almamışsın da. iyidir canım yine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…