Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar maalesef regl öncesi olduğum için artışa çıktım zaten artiyim ya biraz daha fazla çıktı A aaadddaaa canım kilo bildirimin
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilom 67.3
Bu haftaki kilo 67.5
Fark +200 gr
Umarım sizler vermissinizdir hepiniz tartida eksi çıkarsınız

çok bi artışa çıkmamaşısın canım.
ben de regl 3 . günü.
ben 1 kilo fazla çıkıyorum .

tartıya çıkıp şok olanlar da başrol oynarım ben :)))

şunuda not düşeyim ama regl 20 gün gecikti hala olamadım 2nci regl zamanım geliyor. onun bir ağrısı bir şişkinliği vardır diye umuyorum :)

Rumuz: okuyucuu
Geçen Hafta : 59.2 kg
Bu Hafta: 60.8 kg
Fark: 1.600 gr ( çok acı bir durum
Yüzde : % 2.702

Çıldırıyorummmmmmmmmmm verenleri tebrik ederim

aldım tarifi canım sağol en kısa zamanda soda alıp deneyeceğim
İnşallah fayda görürsünüz canım

Bende geçen hafta başladım diyete yazayım verilerimi
Başlama tarihi : 16.12.17
Başlangıç kilosu : 69,5 kg
Hedef:65 kg
1 hafta sonunda 23.12.17 : 68,5 (1 kilo vermişim)

Ama ödemlerim gidince sanki 3 kilo vermiş gibiyim

İşe geldim ve kahvaltıda 1 haslanmış yumurta, ince bir dilim börek yedim bir bardakta çay

Dukan içeceğim hazır oluyor acıktıkça onu içeceğim inşallah epey tok tutuyor, Gönlünüzce olsun inşallah kızlar

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin

Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 80.4 kg
Güncel kilom 80.0 kg
Fark 400 g
Yüzde %0.497

Umarım önümüzdeki hafta 70leri göreceğim üstüme yapışan 80lerden kurtulacağım
İnşallah herkes güzel sonuçlar görmüştür ama hayat her kilo ile güzel Rabbime şükürler olsun

Aramıza hoşgeldin canım bende o Dukan içeceğini seviyorum ama emzirirken yeşil çay içmemem gerekiyormuş spor yapmak gerekiyor maalesef ne kadar hareketli olsakta spor yerine sayılmıyor

rumuz:sabahvesen
başlangıç:63.5
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.00
fark:-900
yüzde:%1.477

kaçamakları da verip üzerine eksiye düşmüşüm :) bundan sonra ağırlıklı protein yapacağım. bugün regl gnüm o yüzden kaçamak yapmak istiyorum kanamam çok aç kalmıyorum diyette iken ancak biraz meto hızlansın hemde üşümem azalır belki kansızlıktan. yarın protein günü yaparım. pazar da annemleyim yine kaçamak olur hafta içi de veririm kaçamaklarımı yine :)

Aramıza hoşgeldin canım bende o Dukan içeceğini seviyorum ama emzirirken yeşil çay içmemem gerekiyormuş spor yapmak gerekiyor maalesef ne kadar hareketli olsakta spor yerine sayılmıyor
Teşekkür ederim canım, çok haklısın ben bu ara yürüyüş yapamıyorum dışarda o sebeple evde uzun bir koridorum var orda yürüdüm geçen akşam oğlum anne yürüme diye ısrar etsede 2200 adım 1,5 km yürüdüm, birazda yer hareketleri yaptım hiç yoktan iyidir :) düzenli spor yapsak yediğimizi yakabilsek sıkı diyete de gerek yok aslında

Canım hangi yöntemlerle zayıflıyorsun

Evet bnde yapayim kilo bildirimi
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 64.9
Bu hafta 64.7
Fark -100 gram
YuDe % o. 150 gibi bisey
Diyet karisik
Spor yuruyuz ve kardiyo kizlar kilom cok degsimedi ama goruntum spor yaptikca inceliyor

Dukan içeceği ne canım ? Dukan birasi mi ? Yeşil çay limon su soda ?
Yok canım bira değil, yeşil çay, çubuk tarçın, su, soda ve limon ben memnunum açıkcası vücudum çok ödem tutar benim hem ödemi güzel attırıyor hemde tok tutuyor, tek zorluğu sık sık tuvalete gitmek

dukan birası diyorlar işte ona canım :) adı bu bira rengine benziyor diye bende kullanıyorum ama ben kalkar kalmaz 1 bardak içiyorum ardından yemeklerden önce 1 bardak, son bardağı da öğünlerim bitince içiyorum

ben hem onu içiyorum hemde 700 ml'lik detoks şişem var 4 kere dolduruyorum onu gün içinde düşün halimi

3 yumurtayı nasıl yiyorsun canım maşallah :) alerji falan yapmıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…