çok bi artışa çıkmamaşısın canım.
İnşallah fayda görürsünüz canımaldım tarifi canım sağol en kısa zamanda soda alıp deneyeceğim
Geçmiş olsun canım Allah sabır versinselam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım
kahvaltım
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
ben işe gider..
Aramıza hoşgeldin canım bende o Dukan içeceğini seviyorum ama emzirirken yeşil çay içmemem gerekiyormuş spor yapmak gerekiyor maalesef ne kadar hareketli olsakta spor yerine sayılmıyorİnşallah fayda görürsünüz canım
Bende geçen hafta başladım diyete yazayım verilerimi
Başlama tarihi : 16.12.17
Başlangıç kilosu : 69,5 kg
Hedef:65 kg
1 hafta sonunda 23.12.17 : 68,5 (1 kilo vermişim)
Ama ödemlerim gidince sanki 3 kilo vermiş gibiyim
İşe geldim ve kahvaltıda 1 haslanmış yumurta, ince bir dilim börek yedim bir bardakta çay
Dukan içeceğim hazır oluyor acıktıkça onu içeceğim inşallah epey tok tutuyor, Gönlünüzce olsun inşallah kızlar
teşekkürler canım :)aaaaaaaa. mamalar yine şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee
ananas cnmbu ne şekerim . kurabiye mi.
Teşekkür ederim canım, çok haklısın ben bu ara yürüyüş yapamıyorum dışarda o sebeple evde uzun bir koridorum var orda yürüdüm geçen akşam oğlum anne yürüme diye ısrar etsede 2200 adım 1,5 km yürüdüm, birazda yer hareketleri yaptım hiç yoktan iyidir :) düzenli spor yapsak yediğimizi yakabilsek sıkı diyete de gerek yok aslındaAramıza hoşgeldin canım bende o Dukan içeceğini seviyorum ama emzirirken yeşil çay içmemem gerekiyormuş spor yapmak gerekiyor maalesef ne kadar hareketli olsakta spor yerine sayılmıyor
Canım hangi yöntemlerle zayıflıyorsunrumuz:sabahvesen
başlangıç:63.5
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.00
fark:-900
yüzde:%1.477
kaçamakları da verip üzerine eksiye düşmüşüm :) bundan sonra ağırlıklı protein yapacağım. bugün regl gnüm o yüzden kaçamak yapmak istiyorum kanamam çokaç kalmıyorum diyette iken ancak biraz meto hızlansın hemde üşümem azalır belki kansızlıktan. yarın protein günü yaparım. pazar da annemleyim yine kaçamak olur hafta içi de veririm kaçamaklarımı yine :)
Özellikle bir şey yapmıyorum ekmek tüketmiyorum protein ağırlıklı besleniyorumCanım hangi yöntemlerle zayıflıyorsun
Dukan içeceği ne canım ? Dukan birasi mi ? Yeşil çay limon su soda ?Canım hangi yöntemlerle zayıflıyorsun
Yok canım bira değil, yeşil çay, çubuk tarçın, su, soda ve limon ben memnunum açıkcası vücudum çok ödem tutar benim hem ödemi güzel attırıyor hemde tok tutuyor, tek zorluğu sık sık tuvalete gitmekDukan içeceği ne canım ? Dukan birasi mi ? Yeşil çay limon su soda ?
dukan birası diyorlar işte ona canım :) adı bu bira rengine benziyor diyeYok canım bira değil, yeşil çay, çubuk tarçın, su, soda ve limon ben memnunum açıkcası vücudum çok ödem tutar benim hem ödemi güzel attırıyor hemde tok tutuyor, tek zorluğu sık sık tuvalete gitmek
ben hem onu içiyorum hemde 700 ml'lik detoks şişem var 4 kere dolduruyorum onu gün içinde düşün halimiYok canım bira değil, yeşil çay, çubuk tarçın, su, soda ve limon ben memnunum açıkcası vücudum çok ödem tutar benim hem ödemi güzel attırıyor hemde tok tutuyor, tek zorluğu sık sık tuvalete gitmek
3 yumurtayı nasıl yiyorsun canım maşallah :) alerji falan yapmıyor mu ?bu sabah kahvaltım .
3 yumurta . tavada. bol kekikli.
1 dilim ekmek .
1 parça tahin helvası
işe geldim .
çay içeceğim .
öğlene 1 kocaman tabak kuru fasülye
fasülye turşusu kavurması
acı biber turşusu
1 portakal
akşama kahvaltılık istiyor canım . bilemiyorum.
çocuklara tost yaparım . kahvaltı yanında .
böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?