Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yapışmaz tava da yapıyorum canım ben onu tamamen kalıp gibi çıkıyor :) arkalı önlü pişiriyorum

canım yemeklerine güzel sınırlama getirmişsin . makul miktarda yemeye başlamışsın . tebrik ederim .
Ah canım bide devamlılığı olsa keşke güzel şeyler olunca ucu kaçıyor boşuna tebrik etme yatmadan hemen önce balla galeta yedim haketmiyorum yani

Ayy senin sadece regl döneminde içine kaçıyorsa iyi benim içimdeki o şey hiç çıkmıyor ki

Bugün kü menüm diyecem ama dünkü oldu artık
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Marul
Peynir
5 tane siyah zeytin
Çay
1 tane küçük hamburger ekmeği

Öğle
Pirinç pilavı

Nescafe

Akşam
2 tane köfte
Havuç tarator
5 tane lahana sarma
Mevsim salata
2 kaşık pirinç pilavı
Az haşlanmış karnıbahar

Türk kahvesi
4-5 tane küp gofret

Boşanda semerini ye dediğinizi duyar gibiyim

hahhah afiyet olsun canımmm

Hepinize günaydın kızlar birkacgundur tuvalete çıkma sorunum var en son salı günü çıktım resmen göbek çıktı böyle zamanlarda ne yapsam etkili olmuyor yargıya çıkmaya korkuyorum yarin nasıl tartilacam

Yapışmaz tava da yapıyorum canım ben onu tamamen kalıp gibi çıkıyor :) arkalı önlü pişiriyorum
hakılısın canım ben de öyle yapıcam birdahakine..
geçmiş olsun canım..kabızlık sorun..bol sıvı al zeytin yağını bol kullan

Sabah kahvaltim kendi yaptığım ekmekten bir parça yumurta peynir şekersiz çay
ellerine sağlık canım
Kabağı kabak soyacağı ile soyup zeytinyag tuz kori kırmızı biberile soteledim canım tabaktaki geri kalan yoğurt ve az pişmiş kıymam vardı soğan koydum domates koydum tekrar pişirdim
ah kuzum . ne güzel . çok severim zaten sebzeyi. harika görüyor

selam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım

kahvaltım

kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin

ben işe gider..

Geçmiş olsun canım anneciğine. Rabbim dayanma kuvveti sabır versin inşallah

canim çok gecmis olsun eşine en çok ihtiyacı olduğu dönemde yalnız kaldı kadıncağız kim bilir ne stres altında bir de hastalık Allah kolaylık versin

canımbenim . Allah sabır versin anneciğine .

Herkese merhaba, uzun uzadıya okuyamadım ama bende cuma gününden beri diyetteyim ve fırsat buldukça spor yapıyorum (azıcıkta olsa :) ben birde dukan içeceği içiyorum kızlar çok işe yarıyor inanın, benim ödemim çoktu kullandığım ilaçlar yüzünden, şu anda bir kilom gitti sadece, ama geçen hafta giyemediğim pantolonum şimdi bol geliyor ödemlerim gittiği için, isterseniz tarif verebilirim :)

ben de çoook severim. kıtır kıtır
hatta akşam da yedim . dayanamadım .
çocuklarda çok yedi. kalmadı sabaha.

öyle acıktım ki anlatamam adaaaaa
gerçek adın ne ki.
ada mı.

hayir degil canim ama ada diyeblirsin:) bnde acikiordum da regl bitince rahatladim

Bir süredir tam buğday ekmeği tüketmiyorum ve hem kendimi daha iyi hissediyorum hemde acikma sürem uzamış oluyor . Kursum da bitti artık akşam yemekleri saatimi eski saatine almış oldum
evet tam bigday da olsa ekmek beni de aciktiriyor resmen

annexigine cok cok gecmis olsun en kisa donemde duzelsin i sallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…