- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Yapışmaz tava da yapıyorum canım ben onu tamamen kalıp gibi çıkıyor :) arkalı önlü pişiriyorumselam kızlar....
bugün pro ağırlıklı ama tam pro yapamadım
kaçamak yok
sabah aynı
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
öğlen
tavuk but fırında
yoğurt
akşam
tost makinesinde
patatesli kaşarlı sucuklu omlet
domates soslu biber kavurma
yoğurt
yarım dilim çavdar
arada çekirdek ve kavurga
patatesi rendeledim suyunu sıktım, için bir yumurta ve kaşar sucuk dilip koydum tost makinesinde yağlı kağıtta pişirdim..
tarifi görmüştüm bir sitede .merak ediyordum güzel oldu ..ama yağlı kağıda az da olsa yapıştı...
Ah canım bide devamlılığı olsa keşke güzel şeyler olunca ucu kaçıyor boşuna tebrik etme yatmadan hemen önce balla galeta yedim haketmiyorum yanicanım yemeklerine güzel sınırlama getirmişsin . makul miktarda yemeye başlamışsın . tebrik ederim .
Ayy senin sadece regl döneminde içine kaçıyorsa iyi benim içimdeki o şey hiç çıkmıyor kikahvaltım
2 bardak süt
4 adet yağlı gevrek
şimdi çay içiyorum .
öğlen için 1 kase taze fasülye yemeği
2 haşlanmış yumurta
2 ince dilim tam bugday ekmeği
1 büyük ekşi elma
akşama eşimin yazdan vurduğu levrek var. onu kızartırım.
salata.
akşamları çok kaçırır oldum ben bu ara
regl dönemindeyim .yeni girdim bu döneme.
ve maşallah iştah nasıl açık .
özellikle akşamları.
gündüzleri bi şey yok da. akşamları içime bi şey kaçıyor sanki. tövbe tövbe
Bugün kü menüm diyecem ama dünkü oldu artık
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Marul
Peynir
5 tane siyah zeytin
Çay
1 tane küçük hamburger ekmeği
Öğle
Pirinç pilavı
Nescafe
Akşam
2 tane köfte
Havuç tarator
5 tane lahana sarma
Mevsim salata
2 kaşık pirinç pilavı
Az haşlanmış karnıbahar
Türk kahvesi
4-5 tane küp gofret
Boşanda semerini ye dediğinizi duyar gibiyim
hakılısın canım ben de öyle yapıcam birdahakine..Yapışmaz tava da yapıyorum canım ben onu tamamen kalıp gibi çıkıyor :) arkalı önlü pişiriyorum
geçmiş olsun canım..kabızlık sorun..bol sıvı al zeytin yağını bol kullanHepinize günaydın kızlar birkacgundur tuvalete çıkma sorunum var en son salı günü çıktım resmen göbek çıktı böyle zamanlarda ne yapsam etkili olmuyor yargıya çıkmaya korkuyorum yarin nasıl tartilacam
ellerine sağlık canımSabah kahvaltim kendi yaptığım ekmekten bir parça yumurta peynir şekersiz çay
ah kuzum . ne güzel . çok severim zaten sebzeyi. harika görüyorKabağı kabak soyacağı ile soyup zeytinyag tuz kori kırmızı biberile soteledim canım tabaktaki geri kalan yoğurt ve az pişmiş kıymam vardı soğan koydum domates koydum tekrar pişirdim
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım
ah kuzum . ne güzel . çok severim zaten sebzeyi. harika görüyor
Geçmiş olsun canım anneciğine. Rabbim dayanma kuvveti sabır versin inşallahselam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım
kahvaltım
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
ben işe gider..
canim çok gecmis olsun eşine en çok ihtiyacı olduğu dönemde yalnız kaldı kadıncağız kim bilir ne stres altında bir de hastalık Allah kolaylık versinselam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım
kahvaltım
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
ben işe gider..
canımbenim . Allah sabır versin anneciğine .selam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım
kahvaltım
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
ben işe gider..
hayir degil canim ama ada diyeblirsin:) bnde acikiordum da regl bitince rahatladimben de çoook severim. kıtır kıtır
hatta akşam da yedim . dayanamadım .
çocuklarda çok yedi. kalmadı sabaha.
öyle acıktım ki anlatamam adaaaaa
gerçek adın ne ki.
ada mı.
evet tam bigday da olsa ekmek beni de aciktiriyor resmenBir süredir tam buğday ekmeği tüketmiyorum ve hem kendimi daha iyi hissediyorum hemde acikma sürem uzamış oluyor . Kursum da bitti artık akşam yemekleri saatimi eski saatine almış oldum
annexigine cok cok gecmis olsun en kisa donemde duzelsin i sallahselam kızlar....bugün 10 cuyum...annemi göz dr. na götürdüm..göz kuruluğu vardı zaten ama babamdan beri ağlaması arttığı için daha da arttı...2 kere gitmişti..neyse ki başka bir sorun yokmuş..lakin tek gözü görmüyor annemin.sağlam gözünü koruması ve maalesef kendini biraz tutup daha az ağlaması lazım
kahvaltım
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir zeytin
ben işe gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?