Evet canım Yen'i katıldım aranıza teşekkür ederimSvltr bu arada yeni geldin sanırım canım hoşgeldin :)
Teşekkür ediyorum :) 3 er beşer gider inşallah kilolarımızEvet kizlar geldik listemize bu hafta
KILO VERENLER
1. SVLTR 1 KG
2. SABAHVESEN 900 GRAM
3. NADALVANOS 400 GRAM
4. AAADDDAAA 100 GRAM
AYNI KALANLAR
SERSUM
KILO ALANLAR
1. OKUYUCU 1.600
2. MESMESER 200 GRAM
oncelikle birincimizi tebrik esiyorum darisi bizlerin de basina diyorum ayrica listeyi tlfondan yaptigim icin renklendiremedim siz anlayiverin gari:) :)
Teşekkür ederiz canım oley ilk 3 e girmişim :)Evet kizlar geldik listemize bu hafta
KILO VERENLER
1. SVLTR 1 KG
2. SABAHVESEN 900 GRAM
3. NADALVANOS 400 GRAM
4. AAADDDAAA 100 GRAM
AYNI KALANLAR
SERSUM
KILO ALANLAR
1. OKUYUCU 1.600
2. MESMESER 200 GRAM
oncelikle birincimizi tebrik esiyorum darisi bizlerin de basina diyorum ayrica listeyi tlfondan yaptigim icin renklendiremedim siz anlayiverin gari:) :)
rica ederim kizartma yedigin icin uzulme muhtemelen kilo verdin diye beynin onu yemek istedi hepimizin saldirilari oluyor boyle o yuzden unut ve yeni bir gune baslaTeşekkür ediyorum :) 3 er beşer gider inşallah kilolarımız
Canim masallah cok iyi gdiyorsun sakin azmini ve iradeni kaybetme 7 leri gorTeşekkür ederiz canım oley ilk 3 e girmişim :)
evet bunun cvbni yazmistim:)kızlar kilo vermeye niyetim yok sanırım dün akşam kızartma yedim ekmekle
ben saldım beni kovun .
Canım arada hepimizin kaçıyor diğer öğün az ye telafi edersin, spor şart ama işte vakit bulup yapamıyorum malesefkızlar kilo vermeye niyetim yok sanırım dün akşam kızartma yedim ekmekle
ben saldım beni kovun .
Canım burada toplanma sebebimiz motivasyon ve destek, hangimiz yemiyoruz kızartma ohoooo öyle birşey biraz kaçırınca birbirimizi kovsaydık inan burada kimse kalmazdı bugün yeni bir gün toparlan ve dünü unutkızlar kilo vermeye niyetim yok sanırım dün akşam kızartma yedim ekmekle
ben saldım beni kovun .
regl canım maalesef..gitmemiş kilo . almamışsın da. iyidir canım yine .
sağol canım..aminGeçmiş olsun canım Allah sabır versin
ellerine sağlık...kilo verenleri kutluyorum..Evet kizlar geldik listemize bu hafta
KILO VERENLER
1. SVLTR 1 KG
2. SABAHVESEN 900 GRAM
3. NADALVANOS 400 GRAM
4. AAADDDAAA 100 GRAM
AYNI KALANLAR
SERSUM
KILO ALANLAR
1. OKUYUCU 1.600
2. MESMESER 200 GRAM
hoşgeldin aramıza..başarılar..Teşekkür ediyorum :) 3 er beşer gider inşallah kilolarımız
Canım hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama ertesi gün toparlanıp devam ediyoruz hani ben bile bu aralar fazla kaçırmaya başladım ama inşallah yılbaşından sonra toparlayacagizkızlar kilo vermeye niyetim yok sanırım dün akşam kızartma yedim ekmekle
ben saldım beni kovun .
canimcim o odem oluyor genelde yag degil hizli bir sekilde aldiysan bikac gun dikkat ederek yaga cevirmeden verebilirsinSelam kızlar
İyice saldım bu ara cuma tartıldım ama bildirim yapamadım 1 haftada 3 kilo alırmı bi insan cumaya kadar 1 i gitmişti ama moralim bozuldu baya çok yiyorum ama yediğimden zevk de almıyorum amaçsızca yiyorum
Bildirimimi yapıp bir kez daha başlıycam diyorum inşallah
Geçen cuma 71.9
Bu cuma 73.9
Fark +++ 2000 gr
Hatta 75 küsürü bile gördüm cumadan önce bünyem bi garip
Menüyü akşam toptan yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?